UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Nelerdir ?Anlatın... Benim bu sabah yaptığım salaklığı anlatayım.. *!Topicin son mesaj bölümünde ''TASINDI'' yazısı görülür* *!''TASINDI'' nickli arkadaşın kim olduğunu araştırmak için Arama'dan aratılır* *!Binbir çabaya rağmen bulunamaz* *!üstüne üstlük suçu paticiğe atıp gözler yarı açık halde küfredilir* *!Sonra durumu farkedince camdan atlanır* Tam bir salağım sabahları :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 binbir tane müzik eşyası satılan bir siteye dalınır. hobaa fiyatlara bak diye davul çıkarmaya başlanılır. 870 dolarlık malzeme toparlanılır view cart denilir. calculate shipping yazısına göz kayar."ulan hani beleşe getiriyodunuz ak" denilip tıklanılır. worldwide shipping yazısının altında 390 dolar görülür uyku açılır. hö? hea? nasıl yaeuw? efektleriyle davula geri dönülüp free shipping ikonuna tıklanır. "excludes international shipping" yazısı görülüp ağlanılır.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehehhe ben sana bişey demiyorum.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahhhah süpermiş TAŞINDI zuahha :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Taşındı Gusel :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu kadar dert etme be UltraPsyycho. Bizim yan sitede oturuyo be Tasindi taniştiriyim istiosan... ( DAlga geçmeyin Nüfüs memurunun kafasi iyiymiş bunu kaydederken :) )[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hotmail le paticige aynı anda bakmaya baslanır. bi anda konu dışını junk mail bölümü ile karıstırılır. istemedigim konulari işaretleyip silmeye çalıştıgımı 2 dakka sonra farkettim wala :D taşındıda güzelmiş[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tuvalet yerine mutfaga gitmek[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehuehuheuehu[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben bi kere 13 yaşında felan galiba annem anlattı kalkmışım gece uykulu felan uyur geze hesabı tuvalete doğru yol alıp lavaboya işemişim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben amerikadayken.....[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dolaptan soda çıkarılır, soda açacak yardımıyla açılır, sodanın kapağı çekmeceye konur, açacak çöpe atılır ve mutfaktan soda eşliğinde çıkılır =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oturup gazete okumak varken bilg. başıan geçip güne gözleri yorarak başlamak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi süper ya :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Geceden kalma şekilde uykuya devam ederken telefon çaldı, gözler damarlı bi şekilde açtım. - Alo? Hasan abi yarım saat sonra şurda buluşuyoruz ben işleri hallettim yengede gelsin (vs vs bişeyler daha söyledi ama hatırlamıyorum. hasan abi kim bilmiyorum) geliyosun dimi? - Evet Telefonu kapadım ve uykuya kaldığı yerden...[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ahahaha tek sabah salağı ben değilmişim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sonuncusu cok iyiydi. hasan abi geliomusun evet :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 uyanmak? :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Spidee, 26 Ocak 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Dolaptan soda çıkarılır, soda açacak yardımıyla açılır, sodanın kapağı çekmeceye konur, açacak çöpe atılır ve mutfaktan soda eşliğinde çıkılır =) ahah bnde tavla oynarken çay içemiorum çay gelince zarları çaya şekerleride tavlaya atıorum :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 *!kapı çalar* *!sina(ardeth) salonda uyuduğu yerden kalkıp kapıya kadar gider* *!kapıya boş boş bakıp bu saatte (09:00) yanlış çalmışlardır diyip geri gider yatar* *!sonra lan temizlikçi gelcekti diye uçaraktan kapıya fırlar*[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 *!sabahın köründe ablayla tavla oynanır* *!Bir yandan fındıklar ağıza atılıp,bir yandan zar atılır* *!Karıştırılıp zarı ağıza atılıp,yutulur* *!Fındıkları da zar diye zemine atarak kaç geldiğine 5 saniye bakmaya çalışılır* *!olayın farkına varıldığında parmak atılıp,kusulur*[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 taşındı olayı dün bana oldu baktım kim lan bu tasındı die nickmi olur fln son msga bakıyorum bulamıyorum arattım fln sonradan jeton düştü dumur oldum hehe[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: UltraPsycho, 26 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki: *!sabahın köründe ablayla tavla oynanır* *!Bir yandan fındıklar ağıza atılıp,bir yandan zar atılır* *!Karıştırılıp zarı ağıza atılıp,yutulur* *!Fındıkları da zar diye zemine atarak kaç geldiğine 5 saniye bakmaya çalışılır* *!olayın farkına varıldığında parmak atılıp,kusulur* ahahaha abi çok iyi yaaa... hala gülüorum :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 taşındı olayı banada oldu :) bende bilkeresinde sabah kalktım telefon çalıo aldım elime uazktan kumandayı aloo aloo diyorum ses gelmio 5-10 saniye sonra farkettim... Genelde (hemen hemen her sabah oluo bu :) ) okula gitmek için cep telefonun çalar saatini ayarlıorum.Saat çalmaya başlıo ben yatakten sıçrıorum ve aaa mesaj geldiii,bu saatte kim msj attı acaba şeklinde 2-3lik bir düşünme aşaması oluo :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. [Bu mesaj Horrible tarafından 26 Ocak 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sabah kalkılır eve bakılır. Evde kimse yoksa uykulu uykulu duşa girilir. Duştan uykulu çıkılır ve evde kilot atlet aranmaya başlar. Hiç bişi bulunamaz uyku ile çırılçıplak balkona çıkılır. Şarkı söylenerek balkonda giyinilir ve karşıda oturan kız (villians :P) beni görür. (ben onu görmedim :D) Kahvaltı masasındalarmış annesini beni gösterir (ben hala giyinirken :D) Sonra evden çıkılır arkadaşlarla buluşulur. Akşam kız bana olayı anlatır ben iptal.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar