Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belgrad Ormanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar gezen patiler. Hafta sonu hatunla beraber belgrad ormanına gitmek istiyoruz. Altımızda araba var. Nasıl gidilir? Gidildikten sonra araba ne yapılır? Nerelere doğru yürünmelidir? Şunu yapmazsan olmaz denilen şey nedir? Gibi bilgi verebilir misiniz?
Mesaj tarihi:
çeşit çeşit yürüyüş yerleri gördüm internette, çeşmeler falan da varmış güzel gözüküyorlar ama bunların hepsini gezmek için vakit yetmez diye düşünüyorum. O yüzden hangi ilk defa giden birine ne önerirsin?
Mesaj tarihi:
ben sultan mahmut olanına gittim, ama içine giremiyorsun, üstüne de çıkılmıyor. yapı olarak ilginç, osmanlı dan sürekli cami mescit görmeye alışan bünye, mini baraj görünce de sevmiş olabilir, sonra gidince ee bu mu deme yani.

ek olarak, bi restoran alanı tarzı bir yer var, yemeden önce fiyatlardan emin ol. çakıyorlar.
Mesaj tarihi:
kemerburgaz gokturk tabelalarini takip ederek gidebilirsin e5 ten edirne yonune dogru giderken gorursun zaten tabelayi saga giriyosun ordan yardiriyosun iski nin bi tesisi var onu gecince de sola donuyosun piknik alani var ismini unuttum simdi de gokturk merkeze girersen tarif ederler zaten
Mesaj tarihi:
Bunlarla gelin işte bana:) yol tarifleri, ilginç yapı önerileri falan gibi:D

Ev Kağıthanede, ordan geze geze sarıyer yoluna girip mi gitsek yoksa hiç vakit kaybetmeyip göktürk tarafını mı seçsek bilemedim
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

tecavuz icin belgrad?
yoksa ceset gommek icin mi?

amacin neydi ki?

Geze geze ceset parçalarını dağıtcaz

barbu said:

salla belgrad ormanını. gidin poloneköye. gezin mis gibi.

Bi sonraki hafta da oraya gideriz. Nasıl güzel mi?

pascalnouman said:

arbetorum tarafindan da gidebilirsin sarıyerdeyse bahcekoyden yardirican o zaman da gene bi piknik alanina giriyosun zaten

Arabayla falan gidildiğinde oralarda sıkıntı olmuyor değil mi?
Mesaj tarihi:
anayol dan icerilere dogru girerse herhangi bir insanla karsilasma sansi dusuk yaa her yerde devrilen koca koca agaclar fln var bi tanesinin koku fln disardaydı mesela nasil o hale geldiyse sasirtiyor doga her daim
  • Yeni Oluştur...