eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Selamlar gezen patiler. Hafta sonu hatunla beraber belgrad ormanına gitmek istiyoruz. Altımızda araba var. Nasıl gidilir? Gidildikten sonra araba ne yapılır? Nerelere doğru yürünmelidir? Şunu yapmazsan olmaz denilen şey nedir? Gibi bilgi verebilir misiniz?
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 La olm, kırk yılın başında gezdim tozduma bişi yazdım, onu da trollemeyin la :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 arabayi biraktigin yeri konum olarak at birine de sonra cok dolanmayin ormanin icinde baya vadiler fln var cunku etrafini dolanmak da baya zaman aliyor
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bentler var içerisinde, tarihi yapıları seviyorsan, görüleceklerden biri olabilir. http://www.yapidergisi.com/makaleicerik.aspx?MakaleNum=34
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 çeşit çeşit yürüyüş yerleri gördüm internette, çeşmeler falan da varmış güzel gözüküyorlar ama bunların hepsini gezmek için vakit yetmez diye düşünüyorum. O yüzden hangi ilk defa giden birine ne önerirsin?
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 abi tekin degildir oralar gitmeyin basiniza bi is gelir.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 trollemedim ki :/ baska da yurursunuz yapcak bisi yok
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ben sultan mahmut olanına gittim, ama içine giremiyorsun, üstüne de çıkılmıyor. yapı olarak ilginç, osmanlı dan sürekli cami mescit görmeye alışan bünye, mini baraj görünce de sevmiş olabilir, sonra gidince ee bu mu deme yani. ek olarak, bi restoran alanı tarzı bir yer var, yemeden önce fiyatlardan emin ol. çakıyorlar.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 kemerburgaz gokturk tabelalarini takip ederek gidebilirsin e5 ten edirne yonune dogru giderken gorursun zaten tabelayi saga giriyosun ordan yardiriyosun iski nin bi tesisi var onu gecince de sola donuyosun piknik alani var ismini unuttum simdi de gokturk merkeze girersen tarif ederler zaten
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Bunlarla gelin işte bana:) yol tarifleri, ilginç yapı önerileri falan gibi:D Ev Kağıthanede, ordan geze geze sarıyer yoluna girip mi gitsek yoksa hiç vakit kaybetmeyip göktürk tarafını mı seçsek bilemedim
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 tecavuz icin belgrad? yoksa ceset gommek icin mi? amacin neydi ki?
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 arbetorum tarafindan da gidebilirsin sarıyerdeyse bahcekoyden yardirican o zaman da gene bi piknik alanina giriyosun zaten
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 salla belgrad ormanını. gidin poloneköye. gezin mis gibi.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 dasaaa said: tecavuz icin belgrad? yoksa ceset gommek icin mi? amacin neydi ki? Geze geze ceset parçalarını dağıtcaz barbu said: salla belgrad ormanını. gidin poloneköye. gezin mis gibi. Bi sonraki hafta da oraya gideriz. Nasıl güzel mi? pascalnouman said: arbetorum tarafindan da gidebilirsin sarıyerdeyse bahcekoyden yardirican o zaman da gene bi piknik alanina giriyosun zaten Arabayla falan gidildiğinde oralarda sıkıntı olmuyor değil mi?
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yok sadece giris ucreti var 10-15 tl o kadar girisler aksam bi saate kadar sinirli ama net hatirlamiyorum dedigim gibi arabayı koydugun yeri isaretle sonra donerken triplere girmeyin :)
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 polonezkoy full organik bunlar ayagina kahvaltiya 45/50 tl aldiklari yer miydi ?
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 haftasonu belgrad ormanına gidersen ya çingen kalabalıkla mangal yapacan, ya da ford taunusun kapısını açıp bira içen abilerle takılcan.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 anayol dan icerilere dogru girerse herhangi bir insanla karsilasma sansi dusuk yaa her yerde devrilen koca koca agaclar fln var bi tanesinin koku fln disardaydı mesela nasil o hale geldiyse sasirtiyor doga her daim
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 haftasonu konusu mühim, hakkaten tavsiye etmem. davullu zurnalı ünsüz kürt düşünür eylemlerine bile denk gelmek olası
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 haftasonu da olsa ic taraflar sakin arkadaslar heves baltalamayin
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ufak bi tavsiye yagmurlu birkac gunden sonra hemen ertesine gitmeyin cunku ic taraftaki agaclar baya sık oldugundan zemin camirli olabiliyor
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yok geçen gidemedik, bu seferde gidemicez... bi sonraki haftaya inş cnm ya diye dolaşıyoruz
Öne çıkan mesajlar