Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiği Yöneticiler Terketse...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!aramızda kötü niyetli birileri varmı diye düşünür =p*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 01 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
yöneticiler gitse forumun bölümlerini değiştiremezler, dolayısıyla böyle olamaz!

"kullanıcılara ve halka devretse" yazıyo yukarıda[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 01 Şubat 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahah "kolpa sanatlar" kısmına ve "fenewbahtse cumhuriyeti" diye bi kısım açılıp ona -kobe-nin getirilmesi lazsım bi de :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Ghost 1989 haha koptum ben orda =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Bu arada yanılmışsın radyoda kimsenin kimseyi şunu çalma bunu çalma diye engellediği yok isteyen istediği gibi program yapabiliyor. Tüm fikirlerinin aksine o kısım battı biraz bana nedense.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
çok güzel yapmışın harbiden hoş bi gönderme[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
cogh sacma ne o ole kufur defteri ana baba bacı kardes sanki bole bi durunm olsa o bolumde birbirimize ana bacı kufur mu edicez alla allaaaaaa[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
  • Yeni Oluştur...