Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Lg g4 aldım kılıf verdiler 25 liraya. Mıknatıslı bişey kapak telefonu tutsun diye. Ekana doğu geliyor. Telefona zarar verir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ters mıknatıslanma yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 mıknatıslı kapak kullanılıyor telefonlarda baya zarar vermiyor demek ki, nasıl vermiyor hoparlör falan ben de bilmiyorum, öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bişi olmaz. Compass app'i veya aynı sensörü kullanan diğer yazılımlar düzgün çalışmayabilir sadece de bir zararı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 O dediğin app nedir bilmiyorum. Zaten kılıf kapalıyken sensörede gerek yok kapağı açınca manyetik etkisi kalkar yine kullanırım. Ucuza kılıf alıp telefonu telef etmiyim dedim. Zararı yoksa iyi kullanışlı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 pusulası çalışmaz dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 belki de chick magnet *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ben s3u ilk aldigimda Mıknatıslı kılıf almıştım. ekranin ust ortasinda iz olmuştu tam mıknatısin altinda. 50 lira falan vermistim bi de. iade ettim ustune az daha koyup spigen almıştım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 kılıfa karşıyım. hissetmem lazım. kılıfla hissedemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar