Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 The Northgard multiplayer update is available right NOW! Play a match with or against your friends in 1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2 or free for all modes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 guzel. neredeyse hepsi birden gelmis (tu) bir de vs. ozel ai vardi 4v1 gibi, GoT gibi dedikleri. o ilginc olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 klasik rts mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ Multi atmak isteyen olursa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Dün denedim 1-2 oyun, düşündüğümden daha iyi çıktı. Biraz zamana ihtiyacı var, klasik rts üstüne birkaç fikir eklemiş. Bazıları ayak bağı da olabilir gibime geldi. Multi oynandıkça ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 guzel biseye benziyor, daha gecen hafta bu tarz rts aramistim ama demek gözüme carpmamis, neyse bakalim bi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Yok mu oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 okan sen dedin diye aldım bugün. hoşuma gitti gerçekten olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Jeeztro said: okan sen dedin diye aldım bugün. hoşuma gitti gerçekten olmuş oyun atalım abi bi ara enfes oyun multi de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 multi oyun oynamaktan vazgeçtyim ya. birkaç ay en azından fasdsa öğreneyim bi şunu tam da. total oynama sürem 30 dakika falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Şu oyuna yorum yapmayı unutmuşum, multi falan bi 30 saat oynadım. Combat sistemi multi için çok zayıf. Vur-kaç ve adam kovalama üstüne savaş. Bug'lara falan girmiyorum bile. RTS bu diyebilirsiniz ama öyle değil, gerçekten savaşlar çok sığ. Az kaynaklı developer multi oyun yapamaz görüşüm pekişti. Oyunda güzel fikirler var ama combat sistemi multi'ye uzun saatler dökmenize engel. Bana göre değişiklik de kesmez, re-work lazım. Ama tabi bu boyutta bir firma için zor işler. Yine de takipteyim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Steam'de indirimde. 23TL. https://steamdb.info/app/466560/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Yok mu oynayan? oyunun üzerine baya içerik eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 CIV gibi mi bu oyun? Okumadım önceki sayfaları bu arada bi bakayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Settelers'ı baz almışlar, daha seri oynanabilir hale getirmişler, üstüne bir sürü yenilik eklemişler. Güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Cikti sandim, early accessmis. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 da nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Yok mu bu şahane oyunu oynayan buralarda :) 2018 Q1 de early access den çıkıyor oyun ve hikaye modu geliyor. Oyuna her ay düzenli update atıyorlar geliştiriyorlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 hep başa sarıyor, bu tarz oyunlar sıkıcı demiş biri steam yorumlarında vazgeçtim almaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Dene iade edersin :) Steamde 6344 incelemenin %90 ı olumlu neden arasından olumsuzları okuyorsun ki :) Acaba başa sarmaktan kastı neymiş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=971470053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 4 kisi AI'a karsi modunu eklediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 arcane said: 4 kisi AI'a karsi modunu eklediler mi? oda açıp ai koyuyorsun karşına işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 game of thrones'daki oluler gibi epik 4vAI yapacagiz demislerdi ayri multiplayer mode olarak. AI bizim gibi klan degil de ozel, guclu bir saf oynatacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=q56mMlwHOuU&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar