pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 halka kapalı anonim şirkete ait bir fabrika binası var. ortakların 60%'ı bu yerin kiralanması hususunda X firma ile anlaşmış ve kira kontratı yapıp yeri kiraya vermek istiyor. ancak 40%'lık paya sahip ortak(lar) ise kira durumunu kabullenmiyor ve karşı çıkıyor. sonuç ne olur? 60'lık paya sahip olan boruyu öttürür mü yoksa 40 payı olan olayı mahkemeye taşıyıp kiracıyı fabrikadan çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ulan eşşek kadar fabrikası olan firma avukat tutamıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Anonim sirketin yonetim kurulu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 avukati olmayan, fabrikasi olan anonim sirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 anonim şirketin emlakçısı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bu anonim şirketin kaç ortağı vardır? diye sorsan daha ciddi alınırdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yönetim kurulu toplantısının sonucunda ne çıkarsa o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Buyur: http://drop.muratcansimsek.com/Nisap_As.doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Anonim şirketin yönetim kuruluna bakar. Hatta her şirkette yönetim kuruluna bakar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 unless ana sözleşmede aksi yönde bir madde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Avukatları vardır. Zaten zorunlu da. Olay zaten aradaki anlaşmazlık, 2 taraf da avukata soracaktır benim ki sadece bir ön bilgi alabilme çabası sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yönetimin borusu öter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yonetim kurulu kararina uyulur. eger aksi birsey yoksa ortaklik sozlemesinde (altin hisse, veya ozel oy hakki) %60 in borusu oter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar