Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Tarihler illa öyle olmak zorunda değilse skyscannerdan tüm ay için değişik rota kombinasyonları dene abi , normalde avrupa içi uçuşlar uygun oluyor , pahalıysa da tren alternatifi var her zaman.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kendiniz gezsenize diliniz yok mu
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Tarihler bayram diye öyle alternatif yok bu sene, biz dediğim ben ve SÖZLÜM lel evet söz yüzüğü aldım. İnsanlarla çok dalga geçtiğim için cezalandırılıyorum kabul IST > VIE > Prag > BUD > IST şeklinde ayarlıyorum uçak biletleri en ucuz böyle. Prag budapeşte arasını gece yolculuğu yapacağız, kalış da airbnb stüdyo bakınıyorum şu anda. En ucuz tur 400€ o da bayram harici, bu şekilde hem aynı paraya geliyor hem de kalacağın edeceğin yer belli şehir merkezi direk.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 290€ya 7gün 8 gece turlar var. Erken alırsan bundan ucuzu mümkün değil. Dolayısıyla evet 2016da hala tur alan var.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 skyscanner diye bir site var oraya baktınız mı? oradan uygun bilet bulunuyor. tur ile gitmek çok saçma, rehberle mi gezeceksiniz dede gibi. biraz kendinize güveniniz olsun.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Skyscanner mı ilk defa duyuyorum. Gökleri tarıyoruz galiba? Ucuna taramalı takmalı falan bişey heralde.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 NEDEN TURLA GİDİYORSUNUZ. DİLİNİZ Mİ YOK
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Khal Drogo'yla talihsiz bir münakaşa yaşadık =( 18+
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gifli esprim çok komikmiş kendi esprisine gülen adam oldum =( Evet gençler yola çıkıyoruz rehberimiz trip advisor popular events, burnumuzun boktan çıkması için viyana prag budapeşte nokta atışı tavsiyelerle yeşillendirebilirsiniz. Öpenzi Ps:airbnb şehir merkezlerinde kalıyoruz
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Budapesteye gidince bi kac tuyo veririm
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bi de anlamiyorum abi en single gidilecek yerlere sozlunuzle niye gidiyonuz lan.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kız arkadaşınla gidince yerel lezzetlerden tadamıyorsun tabii ama, yanında açık büfeyle geziyorsun. Öyle düşünmek lazım.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Acik bufe diye bisi yok abi. Her turk erkeginin dustugu hata bu
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 axedice said: Gifli esprim çok komikmiş kendi esprisine gülen adam oldum =( Evet gençler yola çıkıyoruz rehberimiz trip advisor popular events, burnumuzun boktan çıkması için viyana prag budapeşte nokta atışı tavsiyelerle yeşillendirebilirsiniz. Öpenzi Ps:airbnb şehir merkezlerinde kalıyoruz Panpa valla siz biliyosunuz tabi de kendi başınıza çok güzel gezerdiniz te nisan sonu planlamissiniz. Umarım güzel geçer :)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Yok lan bok gibi geccek. Bi donup czech streets stili kalcayi suzmesine bakar Sonrasi ajda pekkan albumu zaten
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Guzel yerleri yaz, bahar gibi biz de yapcaz.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 fizban said: Guzel yerleri yaz, guz gibi biz de yapcaz.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 An itibariyle viyanadayiz biraz dinlenip cikacagiz. Yalniz rez yaptirdigim tarihte hava 28 gorunuyordu ona gore giyinip geldik donuyoruz asd bu aksam figlmullerde sinitzel yiyoruz yarin odin kerim
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ps: baslik puntotur ama turla gelmedik cesaret edemedim dandik cikar diye.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Su adamın sözlü olduğu gezegende nefes almak istemiyorum
Öne çıkan mesajlar