Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puntotur - Budapeşte Prag Viyana Şeker Bayramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tarihler illa öyle olmak zorunda değilse skyscannerdan tüm ay için değişik rota kombinasyonları dene abi , normalde avrupa içi uçuşlar uygun oluyor , pahalıysa da tren alternatifi var her zaman.
Mesaj tarihi:
Tarihler bayram diye öyle alternatif yok bu sene, biz dediğim ben ve

SÖZLÜM

lel evet söz yüzüğü aldım. İnsanlarla çok dalga geçtiğim için cezalandırılıyorum kabul

IST > VIE > Prag > BUD > IST şeklinde ayarlıyorum uçak biletleri en ucuz böyle. Prag budapeşte arasını gece yolculuğu yapacağız, kalış da airbnb stüdyo bakınıyorum şu anda. En ucuz tur 400€ o da bayram harici, bu şekilde hem aynı paraya geliyor hem de kalacağın edeceğin yer belli şehir merkezi direk.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gifli esprim çok komikmiş kendi esprisine gülen adam oldum =(

Evet gençler yola çıkıyoruz rehberimiz trip advisor popular events, burnumuzun boktan çıkması için viyana prag budapeşte nokta atışı tavsiyelerle yeşillendirebilirsiniz. Öpenzi

Ps:airbnb şehir merkezlerinde kalıyoruz
Mesaj tarihi:
axedice said:

Gifli esprim çok komikmiş kendi esprisine gülen adam oldum =(

Evet gençler yola çıkıyoruz rehberimiz trip advisor popular events, burnumuzun boktan çıkması için viyana prag budapeşte nokta atışı tavsiyelerle yeşillendirebilirsiniz. Öpenzi

Ps:airbnb şehir merkezlerinde kalıyoruz

Panpa valla siz biliyosunuz tabi de kendi başınıza çok güzel gezerdiniz te nisan sonu planlamissiniz. Umarım güzel geçer :)
Mesaj tarihi:
An itibariyle viyanadayiz biraz dinlenip cikacagiz. Yalniz rez yaptirdigim tarihte hava 28 gorunuyordu ona gore giyinip geldik donuyoruz asd

bu aksam figlmullerde sinitzel yiyoruz yarin odin kerim
  • Yeni Oluştur...