Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Clubman 2016

Valvyn

Öne çıkan mesajlar

Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana

Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana

Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar

aralik ayinda 110 a countryman full veriyorlardi haberin olsun da...
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Valvyn said:

Countryman şu anda o fiyatlarda 116 bin falan sanırım da onun jcw sini almak daha mantıklı ama o da 155-160 arası işte 1.6 motor 210 beygir
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

Glatheros said:

Valvyn said:

Countryman şu anda o fiyatlarda 116 bin falan sanırım da onun jcw sini almak daha mantıklı ama o da 155-160 arası işte 1.6 motor 210 beygir

abi miniye 160 vermek hic mantikli degil kusura bakma. bu arada 210 beygir crossover, araba da direk tabut seklinde...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yeni Clubman'i ben de beğendim. Fakat yeni serinin en büyük handikapı bana sorarsan motoru. Çünkü eskiden 1.6 S 184 HP araba alabilirken artık düşük vergi diliminde sadece 136 HP'lik model var. Daha yüksek güç istersen de 2.0'a davet ediyorlar. Dizel düşünüyorsan ayrı tabiiki fakat çok keyif veren bir performansı olmayacaktır haliyle.

Ben 2011 sonunda 2012 model olarak sıfır km bir Countryman S ALL4 almıştım, hala onu büyük bir keyifle kullanıyorum. Konfor ararsan yok diyebilirim ama çok keyifli bir araba ve severek kullanmaya devam ediyorum.

Yaklaşık 50 bin KM'ye geldi ve henüz bir problem yaşatmadı. Kabin geniş olduğu için içeride sıkışma vb gibi dertlerimiz olmuyor ve çocuk falan olunca da kullanılabilir diye düşünüyorum.

MINI biraz farklı bir marka. Arabaya yatırım olarak bakan VW'ci kitleye uygun değil, ancak keyifle bineyim, arabayı çok seveyim dersen bence doğru bir tercih.

Soruların olursa yanıtlamaya çalışırım, tabi yeni Clubman bendeki Countryman'den epey farklı bir araba. Yenilerde iç mekan çok ileri seviyelere taşındığı için ambiyansı da çok çok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...