Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 alıyosan jcw al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Valvyn said: Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar aralik ayinda 110 a countryman full veriyorlardi haberin olsun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 clubman bazen cenaze aracı gibi geliyor, bazen de baya hoş görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Glatheros said: Valvyn said: Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar aralik ayinda 110 a countryman full veriyorlardi haberin olsun da... Countryman şu anda o fiyatlarda 116 bin falan sanırım da onun jcw sini almak daha mantıklı ama o da 155-160 arası işte 1.6 motor 210 beygir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 xaty said: clubman bazen cenaze aracı gibi geliyor, bazen de baya hoş görünüyor Evet arkası biraz öyle ama şimdi kasa değişmiş 4 kapı normal açılıyo eskisi 2 kapılı görünümlü 4 kapıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Valvyn said: Glatheros said: Valvyn said: Selam millet bundan önce a180 cdi 2014 model aracım vardı şimdi onu sattım üzerine biraz daha koyup 0 km bundan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz bilen eden var mı.Şu anda borusan da nisan kampanyası var euro=3.04 yapmışlar aracın boşu 116bintl ye geliyo full+full 130-135 arası gelicek bana Tavsiyeleri açığım ama başka araba önermeyin sadece mini almayı düşünüyorum iyi sardım bu ara.Bide countryman jcw var ama buda 160bin tl ki benim bütcemi baya zorlar aralik ayinda 110 a countryman full veriyorlardi haberin olsun da... Countryman şu anda o fiyatlarda 116 bin falan sanırım da onun jcw sini almak daha mantıklı ama o da 155-160 arası işte 1.6 motor 210 beygir abi miniye 160 vermek hic mantikli degil kusura bakma. bu arada 210 beygir crossover, araba da direk tabut seklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 z4 parasına mini alınmaz valla. mini'ye maks 100bin verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 alternatif teklif etmeyin demissin eyvallah ama sevaba giriyim, BMW X3 sDrive20i icin fiyat istesene adamlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 xaty said: clubman bazen cenaze aracı gibi geliyor, bazen de baya hoş görünüyor zaten tr'de cenaze aracı diye nam saldı adsaf. Sakın alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 aralikta ben de git gel yasiyordum da cidden mantigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yeni Clubman'i ben de beğendim. Fakat yeni serinin en büyük handikapı bana sorarsan motoru. Çünkü eskiden 1.6 S 184 HP araba alabilirken artık düşük vergi diliminde sadece 136 HP'lik model var. Daha yüksek güç istersen de 2.0'a davet ediyorlar. Dizel düşünüyorsan ayrı tabiiki fakat çok keyif veren bir performansı olmayacaktır haliyle. Ben 2011 sonunda 2012 model olarak sıfır km bir Countryman S ALL4 almıştım, hala onu büyük bir keyifle kullanıyorum. Konfor ararsan yok diyebilirim ama çok keyifli bir araba ve severek kullanmaya devam ediyorum. Yaklaşık 50 bin KM'ye geldi ve henüz bir problem yaşatmadı. Kabin geniş olduğu için içeride sıkışma vb gibi dertlerimiz olmuyor ve çocuk falan olunca da kullanılabilir diye düşünüyorum. MINI biraz farklı bir marka. Arabaya yatırım olarak bakan VW'ci kitleye uygun değil, ancak keyifle bineyim, arabayı çok seveyim dersen bence doğru bir tercih. Soruların olursa yanıtlamaya çalışırım, tabi yeni Clubman bendeki Countryman'den epey farklı bir araba. Yenilerde iç mekan çok ileri seviyelere taşındığı için ambiyansı da çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yok abi. Araba iy değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 cenaze arabası yorumu doğru. mini'nin en kötü arabası clubman. countryman alabiliyosan çoğii. mini'yi aşırı severim ama clubman'a hayır. yeni arka farları da beğenemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Surfcu degilsen alma yani... sadf Yeni minilerin içi cook güzel eskiyle kıyaslanamaz bile. Countryman cıkıcak yakında onu alırsın beklersen. Yok beklemem dersen yeni cooper al geç. Fiyatlar cok pahalandı ya :/ http://www.motorauthority.com/news/1077579_2017-mini-countryman-spy-shots#image=100542486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar