hattok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 En iyi Pvp mmorpg desek yeter mi senin için? : D Şöyle bir şeyi seviyorsan Başka hiçbi oyun kesmez Hoş classları falan bilmediğiniçin ağır sıkıntı ama :D Oyunun pvpsi olay yani https://www.youtube.com/watch?v=U0agMq8hEcA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sensin çirkin :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Savaş alanına bekleriz http://i68.tinypic.com/j0flfd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 RvR'de adam yokken ne güzel girip kale alıyorsunuz helal valla zor iş :) Level 30'um ben daha. Sizin zibidi lvl 50 gankerları Ligen civarında dövuyoruz şu an. 1 RP almak için 250 RP veriyorlar sağolsunlar. Level 35'te RR3 olurum böyle giderse. Bu arada beta server şu an, zaten "wipe" gelecek. Kasıp RR5 olma gibi hırsım yok açıkçası. Sen de bana kalırsa "easy mode" realmde oynama (nüfus yoğunluğu, "nolifer" çokluğu vb.), düşük nüfuslu yerde oynamak daha rekabetçi ve zorlayıcı olur. Release'den beri "low populated" tarafta oynayan biri olarak naçizane tavsiyem sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 İnsan o realm durumunu göztrmeye utanır nicki de kapamış:P Wicked (Empire) üstünde tepinicem haberin olsun. Boş kaleleri,gece yarısı alıp neyin showunu yapıyorsun? Tmm ateşi körükledim mısırımı aliyim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mina said: İnsan o realm durumunu göztrmeye utanır nicki de kapamış:P Wicked (Empire) üstünde tepinicem haberin olsun. Boş kaleleri,gece yarısı alıp neyin showunu yapıyorsun? Tmm ateşi körükledim mısırımı aliyim :)-D haha bekleriz aksiyonlara :) atese odunu attik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bota bırakabilcek kimse yok mu? :( druid,bard :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 yok sana buffer / endo mihaha. Ulen az salvage yapmadan yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 az kaldı hepinizi keseceğim.. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/da/95/49/da9549b7eb9cecd2fed25976f4baa880.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Oyun zor lan 20 saat gameplay ile level 15im daha, sari yaratiklardan korkuyorum anca mavi kesebiliyorum falan. Kimse hero da aramiyo gruba, bilmiyorum nasil level alicam. Iskence oldu boylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 sarı zor melee için. oyunda bizden birine mesaj at gear veririz rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Nigger_of_the_sand said: Oyun zor lan 20 saat gameplay ile level 15im daha, sari yaratiklardan korkuyorum anca mavi kesebiliyorum falan. Kimse hero da aramiyo gruba, bilmiyorum nasil level alicam. Iskence oldu boylesi. 20 saat de çokmuş. 20 levela kadar task en güzeli, gruba girdiğine deymez hero olarak. 20 den sonra dungeon grupları ile çok rahat 30+ olursun, sıkıntı 40 da başlıyor hibde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 imamizer said: az kaldı hepinizi keseceğim.. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/da/95/49/da9549b7eb9cecd2fed25976f4baa880.jpg Efsane.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Abi hero kasıcaksan şöyle bir şey diyim sana. Zaten 42 shield yapıcaksın elin mahkum.shield spec git ve laptopın varsa onu da telefonla ip değiştirerek bağla Aç bir bard ya da druid tak arkana yallah.Turuncu falan kesersin çok rahat Bende 48 hero var valla öyle böyle kastık işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 spear gidiyorum ya maksat en iyi heroyu oynamak degil, mizrak kullanan bir savasci oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Hero shield 42 mandatory kanky. Zaten 50 spear yapsan bile Çok fazla ekstra puanın kalıcak. Hadi parry'i de 50 yaptın yine kalıyor çok fazla :D 42 shield 50 LW/Spear gerisi kafana göre. Öyle xp kasamazsın zaten maviye resmen %90 blok yapıyorsun hero ile mis gibi kesiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ben de bard bot var, denk geldiğimiz zamanlarda takarım peşine, end ve buff verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi gg abimin pcde netframework yüklenmiyo kuramıyorum daoc xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abinin makina xp mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ohh:D kaç gün yoksun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi makinayı kırar tekrar inşa ederim :D bugun çok yorgunum biraz uzun sürdü benzin bitti yolda kaldım asdf sabah uyanıp gittik 20 liralık benzin aldık unuttuk bastık gittik :D fulledim sanıyom depoyu baya uzun sürdü yolculuk :D 9 saat kadar :D cok yorgunum yarın halletcem bakalım pederin Çöp bi pc var ona yüklemeye calısırm en kötü. :D Yapamazsam 1 ay civarı yokum xd ama yaparım yaaaa : D TS özelden fırlatın bu arada xd 1 AY item kassanız ne salvage yaparız varya :D asdf Bu arada Rey'in %40 salvager'ı oldum xd Ne salvage ediyorsak %40ını alıyorum adama bir de temp attım %99 qua Reinf 1 platta ordan köstüm 2.3 plat var şimdilik : D Helm ve chesti first try %99 yaptım (fail saymazsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Crafting nasil yapiyoruz ya Fletcher oldum, ok yay yapmak istiyorum ama malzemeleri nereden bulucam? Merchantlardan parayla mi alicam yoksa dogada da bulunabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Nigger_of_the_sand said: Crafting nasil yapiyoruz ya Fletcher oldum, ok yay yapmak istiyorum ama malzemeleri nereden bulucam? Merchantlardan parayla mi alicam yoksa dogada da bulunabiliyo mu? ana sehirde merchantlardan alican matlari parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 oha cok sacmaymis. gathering tarzi birseyler vardir diye ummustum, malzemeleri merchanttan alip birlestirerek kendimizi kandiriyormusuz meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 çünkü gerçek erkekler gibi birbirimizi öldürüyoruz. öyle otla toplamakla ağaç kesmekle uğraşmıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar