Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uthgard 2 hafta!

hattok

Öne çıkan mesajlar

RvR'de adam yokken ne güzel girip kale alıyorsunuz helal valla zor iş :)

Level 30'um ben daha. Sizin zibidi lvl 50 gankerları Ligen civarında dövuyoruz şu an. 1 RP almak için 250 RP veriyorlar sağolsunlar. Level 35'te RR3 olurum böyle giderse.

Bu arada beta server şu an, zaten "wipe" gelecek. Kasıp RR5 olma gibi hırsım yok açıkçası. Sen de bana kalırsa "easy mode" realmde oynama (nüfus yoğunluğu, "nolifer" çokluğu vb.), düşük nüfuslu yerde oynamak daha rekabetçi ve zorlayıcı olur.

Release'den beri "low populated" tarafta oynayan biri olarak naçizane tavsiyem sana :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Oyun zor lan

20 saat gameplay ile level 15im daha, sari yaratiklardan korkuyorum anca mavi kesebiliyorum falan. Kimse hero da aramiyo gruba, bilmiyorum nasil level alicam. Iskence oldu boylesi.

20 saat de çokmuş. 20 levela kadar task en güzeli, gruba girdiğine deymez hero olarak. 20 den sonra dungeon grupları ile çok rahat 30+ olursun, sıkıntı 40 da başlıyor hibde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hero kasıcaksan şöyle bir şey diyim sana. Zaten 42 shield yapıcaksın elin mahkum.shield spec git ve laptopın varsa onu da telefonla ip değiştirerek bağla Aç bir bard ya da druid tak arkana yallah.Turuncu falan kesersin çok rahat

Bende 48 hero var valla öyle böyle kastık işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hero shield 42 mandatory kanky. Zaten 50 spear yapsan bile Çok fazla ekstra puanın kalıcak. Hadi parry'i de 50 yaptın yine kalıyor çok fazla :D

42 shield 50 LW/Spear gerisi kafana göre. Öyle xp kasamazsın zaten maviye resmen %90 blok yapıyorsun hero ile mis gibi kesiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

abi makinayı kırar tekrar inşa ederim :D bugun çok yorgunum biraz uzun sürdü benzin bitti yolda kaldım asdf sabah uyanıp gittik 20 liralık benzin aldık unuttuk bastık gittik :D fulledim sanıyom depoyu baya uzun sürdü yolculuk :D 9 saat kadar :D cok yorgunum yarın halletcem bakalım pederin Çöp bi pc var ona yüklemeye calısırm en kötü.

:D Yapamazsam 1 ay civarı yokum xd ama yaparım yaaaa : D TS özelden fırlatın bu arada xd

1 AY item kassanız ne salvage yaparız varya :D asdf

Bu arada Rey'in %40 salvager'ı oldum xd Ne salvage ediyorsak %40ını alıyorum adama bir de temp attım %99 qua Reinf 1 platta ordan köstüm 2.3 plat var şimdilik : D Helm ve chesti first try %99 yaptım (fail saymazsak)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...