Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uthgard 2 hafta!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silmiyorsun uthgard siteye gir acc managementdan realm transfer de 1 saatte oluyor
Mina said:

hibde toplanalım ve son kararsa,bende tekrardan gelirim curuniri bilmiyorum ama ne lazımsaaçılır. Gitt gül gibi 40 skald gene.
Mesaj tarihi:
Hib best hojam. asdf :) gelin abi hibde oynayalım işte dağılmanın maksadı yok. Ha releaseda nere derseniz gelirim ama Kesin ve net olsun. MAksat birlikte oynamak.Mid'e de gelirim söz :) Şimdilik bi realmde birlikte olalımda.Releasede belirleriz nerde olcağımızı.
Mesaj tarihi:
doodz,Bm,Warden. Bm imam pisadam da bard,Oski reyis de bard çok login olabilir mi bilmiyorum ama suan 2 bardımız var. Bi druid fena gitmez.Hero da var Bm de imam reyis. Şuanda caster dps eksikliğimiz kaldı tek.
Mesaj tarihi:
hattok said:

doodz,Bm,Warden. Bm imam pisadam da bard,Oski reyis de bard çok login olabilir mi bilmiyorum ama suan 2 bardımız var. Bi druid fena gitmez.Hero da var Bm de imam reyis. Şuanda caster dps eksikliğimiz kaldı tek.

chanterı aldım o zmn eld varmış
Mesaj tarihi:
Basitce hibde nerelere gitmek lzm levelingde var mi bole bisi?

Nette hib leveling guide var ama mob spawnlari orginal gibi degil bide oyun haritasini duzgun olarak bulamadim daha nette, mekan bulmak zorluo. serverda belli lvldaki gruplarin genelde takildigi yerler belli heralde oralarda dolanip gruplara girmeye kasiim diorum.
Mesaj tarihi:
harita bu
http://daoc-maps.info/index.php/hibernia/mainland

hib de ilk koyden kaçin bence. rezalet orası. 1 level başliyorsun etraf mor dolu. direk su kenarından kuzeye yardırın. sürekli task yapın. hani belli bi spot soyleyemiyorum. sana mavi/sarı artık ne kesebiliyorsan onları farmlaman lazım. kamp bonusları varsa sömür başka bi yer ara.

parti yapabiliyorsanız yapın zaten. location isteyin sonra verilen locationa /faceloc xxx xxx şeklinde yazın o yone kosup grubu bulun.
Mesaj tarihi:
hib de aktif olarak oynuyoruz.

blademaster, bard, hero, eldrich, druid var. mentalist ihtiyacımız oluyor, melee dps ihtiyacımız oluyor, bazen 2. bard lazım oluyor, bazen bi hero olsa bizle kasan diyoruz. hani kafana eseni oyna. oyunda imamizer, pisadam, kvorthe ye /t atabilirsin. konusuruz ordan.
Mesaj tarihi:
İyi madem hib'de mentalist deneyeyim madem beta döneminde. Olmadı bm bakarım herhalde. Az sonra iner birazdan girerim.

Metalist ihtiyacı hot ve power regen'den mi oluyor? Ona göre kasayım.
  • Yeni Oluştur...