pisadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Niye gitsin yahu, imamla bende 40+ alb karakterler var. Transfer 1 saat alıyor ve eski karakterler gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Silmiyorsun uthgard siteye gir acc managementdan realm transfer de 1 saatte oluyor Mina said: hibde toplanalım ve son kararsa,bende tekrardan gelirim curuniri bilmiyorum ama ne lazımsaaçılır. Gitt gül gibi 40 skald gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bana para verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Hib best hojam. asdf :) gelin abi hibde oynayalım işte dağılmanın maksadı yok. Ha releaseda nere derseniz gelirim ama Kesin ve net olsun. MAksat birlikte oynamak.Mid'e de gelirim söz :) Şimdilik bi realmde birlikte olalımda.Releasede belirleriz nerde olcağımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ne lazım o zaman ? Drood , chanter ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 doodz,Bm,Warden. Bm imam pisadam da bard,Oski reyis de bard çok login olabilir mi bilmiyorum ama suan 2 bardımız var. Bi druid fena gitmez.Hero da var Bm de imam reyis. Şuanda caster dps eksikliğimiz kaldı tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Eldritch ben varim nick: Eldmeld ama cok giremiorum lvl17 de suan. Lvllar yakin olunca girerim sizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 hattok said: doodz,Bm,Warden. Bm imam pisadam da bard,Oski reyis de bard çok login olabilir mi bilmiyorum ama suan 2 bardımız var. Bi druid fena gitmez.Hero da var Bm de imam reyis. Şuanda caster dps eksikliğimiz kaldı tek. chanterı aldım o zmn eld varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Kibariye de eld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Kvorthe lvl 4 drood ready to work. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 drood iyi oldu. warden falan da oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Yok sonra rvr'da uyuya kalırım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Basitce hibde nerelere gitmek lzm levelingde var mi bole bisi? Nette hib leveling guide var ama mob spawnlari orginal gibi degil bide oyun haritasini duzgun olarak bulamadim daha nette, mekan bulmak zorluo. serverda belli lvldaki gruplarin genelde takildigi yerler belli heralde oralarda dolanip gruplara girmeye kasiim diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 harita bu http://daoc-maps.info/index.php/hibernia/mainland hib de ilk koyden kaçin bence. rezalet orası. 1 level başliyorsun etraf mor dolu. direk su kenarından kuzeye yardırın. sürekli task yapın. hani belli bi spot soyleyemiyorum. sana mavi/sarı artık ne kesebiliyorsan onları farmlaman lazım. kamp bonusları varsa sömür başka bi yer ara. parti yapabiliyorsanız yapın zaten. location isteyin sonra verilen locationa /faceloc xxx xxx şeklinde yazın o yone kosup grubu bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Oyun iniyor şimdi, ben de geliyorum bu gece. Thane açayım diyordum ama eğer grubumuz falan varsa Hib de deneyebilirim. Var mı grupta yer? Varsa hangi rol/class? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 hib de aktif olarak oynuyoruz. blademaster, bard, hero, eldrich, druid var. mentalist ihtiyacımız oluyor, melee dps ihtiyacımız oluyor, bazen 2. bard lazım oluyor, bazen bi hero olsa bizle kasan diyoruz. hani kafana eseni oyna. oyunda imamizer, pisadam, kvorthe ye /t atabilirsin. konusuruz ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 İyi madem hib'de mentalist deneyeyim madem beta döneminde. Olmadı bm bakarım herhalde. Az sonra iner birazdan girerim. Metalist ihtiyacı hot ve power regen'den mi oluyor? Ona göre kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Açtım bakalım mana mentalist. tam level 6 oldum server kapandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mana git abi :) Menta ve chanter o kadar çok ki oyunda asdf böö geldi artık yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aktif 1 druid daha ve 1 warden lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 warden var warden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 GENÇLİK OYUNDAMISINIZ NAPTINIZ? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ben buyuk ihtimalle bugün giremem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mana mentalisti sevdim ben. Küçük gruplarda hot, mezz (level 1 :D), stun, dot falan uğraşmak eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 hattok said: Mana git abi :) Menta ve chanter o kadar çok ki oyunda asdf böö geldi artık yani :D realmin yarisi lurikeen mana mentalist zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar