Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uthgard 2 hafta!

hattok

Öne çıkan mesajlar

Ben Albionda t6 set yapıyom t6 giyiyom tek başıma 20 günde falan yaptım :D albion tam zerg oyunu ya. Gvg ye gittik devil's pact guildindeyim. Bizimkiler nası kaçışıyor adam chargeladı züerimize 10 15 kişi stun etti öldü hepsi ondan sonra ord sjhjshdf XD

bıraktım ordan sonra cok soğudum.Guild çok bilinçsiz herkes damage healer yok support class yok. En son fantazi buildi yaptım bıraktım kaldı öyle satıcam albion online'ı ya, Oynanmaz Daoc harbiden best.

O zaman Hib Chanter barzo team'i kuruyoruz? : D
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Ben Albionda t6 set yapıyom t6 giyiyom tek başıma 20 günde falan yaptım :D albion tam zerg oyunu ya. Gvg ye gittik devil's pact guildindeyim. Bizimkiler nası kaçışıyor adam chargeladı züerimize 10 15 kişi stun etti öldü hepsi ondan sonra ord sjhjshdf XD

bıraktım ordan sonra cok soğudum.Guild çok bilinçsiz herkes damage healer yok support class yok. En son fantazi buildi yaptım bıraktım kaldı öyle satıcam albion online'ı ya, Oynanmaz Daoc harbiden best.

Oynaman gereken son adamlarla oynamışsın, kötü olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

Mina said:

Aha ortaya at bi taş, sende hangi en sağlam grupmuş bu? ben albin her akşam yarım saat koşan ve 2 kere ölüp dağılan pug grubundan başka bir şey görmedim, belki us time zonunda vardır.Gece bilemem ama hiç göremicem zaten.

son 4 gundur guild gruplar çıkıyor 2 3 saat oynayıp çıkıyorlar gece saatine yakın giriyorlar
şu onlardan biri kite squadı kesiyorlar midin en sağlam grubu
http://www.youtube.com/watch?v=RnnUqU9l-zU&feature=youtu.be

hib dede aynı şekilde 1 kaç tane var

Raif'in caster grubu o. O adam hangi realmda hangi setupla oynarsa oynasın Kite Squad gibi guildleri ezer zaten. Kite çok da iyi oynamıyor, çok aktif oldukları için başta hemen RR farkını açtılar o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

hattok said:

Oynaman gereken son adamlarla oynamışsın, kötü olmuş...

sorma abi :D Türklerden sağlam oynayan yok yaa mecbur diğer heriflere yamanmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ya ben de onu diycektim aslında. Hibde oynamak için aktif bi kadro gerekiyor. Bizim gibi casual adamlara eziyet rvr. Zatan ekşam bikaç saat oynayabiliyoruz onun da çoğu Emaine koşmakla geçiyor.

En casual realm mid aslında ama alba da razıyım şahsen. Hib olmasın da... Başından beri hibin setuplarını da sevmediğimi söylüyorum, çoğunluk hibde diye geçtik Utku ile.

Berk sen sorc mu oynarsın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...