Mina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Albion'da bir mmorpg havası yok ve kasması çooook bayık. Daoc Forever yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ben Albionda t6 set yapıyom t6 giyiyom tek başıma 20 günde falan yaptım :D albion tam zerg oyunu ya. Gvg ye gittik devil's pact guildindeyim. Bizimkiler nası kaçışıyor adam chargeladı züerimize 10 15 kişi stun etti öldü hepsi ondan sonra ord sjhjshdf XD bıraktım ordan sonra cok soğudum.Guild çok bilinçsiz herkes damage healer yok support class yok. En son fantazi buildi yaptım bıraktım kaldı öyle satıcam albion online'ı ya, Oynanmaz Daoc harbiden best. O zaman Hib Chanter barzo team'i kuruyoruz? : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 yapın bir caster grup koyun bir tane de bm veya hero kitelaya kitelaya kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Albion Onl. organize işler bunlar. Benim için daoc :P Şu hibde Drum ligenden amg'ye koşmak ızdırap bew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 o koşu ile ilgili thread vardı çok ağlandı gözyaşı döküldü de gmler yanaşmıyor o konuya koşucaksınız uleyn alın 2 bard yapın speed 6 midler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ulan insan Dun Crim'e yahut Dun Crauch'a bir teleport ekleseler, bir tarafları kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Abi benim Briton friar'ı arayışım geldi aklımıza ahahahah Mouse yok tab'a basmaktan acizim ahahahah of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hattok said: Ben Albionda t6 set yapıyom t6 giyiyom tek başıma 20 günde falan yaptım :D albion tam zerg oyunu ya. Gvg ye gittik devil's pact guildindeyim. Bizimkiler nası kaçışıyor adam chargeladı züerimize 10 15 kişi stun etti öldü hepsi ondan sonra ord sjhjshdf XD bıraktım ordan sonra cok soğudum.Guild çok bilinçsiz herkes damage healer yok support class yok. En son fantazi buildi yaptım bıraktım kaldı öyle satıcam albion online'ı ya, Oynanmaz Daoc harbiden best. O zaman Hib Chanter barzo team'i kuruyoruz? : D Oynaman gereken son adamlarla oynamışsın, kötü olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Curunir said: Mina said: Aha ortaya at bi taş, sende hangi en sağlam grupmuş bu? ben albin her akşam yarım saat koşan ve 2 kere ölüp dağılan pug grubundan başka bir şey görmedim, belki us time zonunda vardır.Gece bilemem ama hiç göremicem zaten. son 4 gundur guild gruplar çıkıyor 2 3 saat oynayıp çıkıyorlar gece saatine yakın giriyorlar şu onlardan biri kite squadı kesiyorlar midin en sağlam grubu http://www.youtube.com/watch?v=RnnUqU9l-zU&feature=youtu.be hib dede aynı şekilde 1 kaç tane var Raif'in caster grubu o. O adam hangi realmda hangi setupla oynarsa oynasın Kite Squad gibi guildleri ezer zaten. Kite çok da iyi oynamıyor, çok aktif oldukları için başta hemen RR farkını açtılar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Afterdeep said: hattok said: Ben Albionda t6 set yapıyom t6 giyiyom tek başıma 20 günde falan yaptım :D albion tam zerg oyunu ya. Gvg ye gittik devil's pact guildindeyim. Bizimkiler nası kaçışıyor adam chargeladı züerimize 10 15 kişi stun etti öldü hepsi ondan sonra ord sjhjshdf XD bıraktım ordan sonra cok soğudum.Guild çok bilinçsiz herkes damage healer yok support class yok. En son fantazi buildi yaptım bıraktım kaldı öyle satıcam albion online'ı ya, Oynanmaz Daoc harbiden best. O zaman Hib Chanter barzo team'i kuruyoruz? : D Oynaman gereken son adamlarla oynamışsın, kötü olmuş... sorma abi :D Türklerden sağlam oynayan yok yaa mecbur diğer heriflere yamanmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8JCzWml3W1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Hep şu kötü pet konrol sisteminden kurtulsalar da peti ben oynasam derdim.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ben chanter açarsam release de, petlik görevi görürsün hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 petin kaymış:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 dut duruu https://www.uthgard.net/forum/viewtopic.php?f=47&t=38319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Uthgard mı ? Genesis mi ? Ps: Birde bu sefer classları baştan belirleyip takılalım sonra acı çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 benim çok oynayasım yok. "true daoc experience" diye diye herşey daha çok acı çekme üzerine kurulu müthiş dandik bi patchle çok da keyif alamadım. genesis'i bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Acıyı nasıl çekiyorsun be ya? Lvlin ( Chanter+menta+drood) olduğu sürece sıkıntı olmaz.İtemlar içinde aynısı geçerli. Bir crafting adamı yamultuyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abi valla ben de hatunla Archeage geçicem sanırım :( Ya leveling her türlü oluyor abi sıkıntı şu Kalabalık ve yelpazemiz geniş değil o yüzden leveling saks. Adamlar 239874897234 kişi kasıyorlar biz 4 kişiydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Valla ben bu sefer alb başlamayı planlıyorum hem amg ye yakın hemde mid tarafındaki yunanlı kadroyla faceten konusuyoruz. Onlarla beraber kasarım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ooo alb alırım bi dal xd hayırlısı abi Archeage komün yaptık biz of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 siz bakmayın dediğime asdghh can gaz verir açarım ben kesin bi şeyler. laf edeceksiniz ama friar kasasım var, reaver kasasım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Ya ben de onu diycektim aslında. Hibde oynamak için aktif bi kadro gerekiyor. Bizim gibi casual adamlara eziyet rvr. Zatan ekşam bikaç saat oynayabiliyoruz onun da çoğu Emaine koşmakla geçiyor. En casual realm mid aslında ama alba da razıyım şahsen. Hib olmasın da... Başından beri hibin setuplarını da sevmediğimi söylüyorum, çoğunluk hibde diye geçtik Utku ile. Berk sen sorc mu oynarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Bir cleric kasıcam bir sorc moruk, fix menü deişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Para meslek için farm karakteri şart, oyüzden necro başlarım ben. İkinci karakter ihtiyaca göre mini, merc ya da arms olur benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar