masa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 kürk mantolu madonnanın fransızca çevirisini arıyorum. internette idefix, gittigidiyor, nadir kitap vs bilindik olan hepsine baktım. D&R ile konuştum, getirebilirler mi diye ama getiremezlermiş. Nerden bulurum, yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ebay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bunu yapamadin ya: https://www.amazon.fr/Madone-au-manteau-fourrure/dp/2268061310/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461350224&sr=8-1&keywords=Sabahattin+Ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ordan elime hemen ulaşmaz diye düşündüm, son çare ordan vericem. Ama belki elinin altında olan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bir haftada ulasir. Daha erken de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 51 tl kargo istiyor kitap da 40 tl. I ıh olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Fransızcam iyi, çevirmen değilim ama eminim çevirmenler de 50tl ye çevirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 tek sayfa işine yararsa çeviririm paticik kardeşliği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 masa varsa fransızca bir şey gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Hacı bana kitabın tamamı lazım. Teşekkür ederim teklifin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Rica ederim yardımım olabileceği yerde yardım ederim bedava. orta lise fransızca okudum uni ingilizce, yardım edebilirsem mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 goodreads den kitabin fransizcasini okuyanlari stalklayip onlardan isteyebilirsin belki, yollarlar sana en ucuz kargo ile. tr ye geldiginde de adamlara baklava + turk kahvesi ismarlarim dersin bitti gitti sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 e-book olmaz mı? olursa kesin bulursun şıp diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 fransızca bilen manita yapmış hediye peşinde çocuk abi, ne e-kitabı allaşkınıza fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar