GearPedo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 180TL'nin bu kadar backline ve lojistik masrafları fazla olan bir grup için fazla olmadığını düşünüyorum. Masterpass ile pazartesi günleri olmak kaydı ile bir arkadaşınızla anlaşıp 100tl indirimli iki bilet alabilirsiniz. Ben böyle yaptım. Not: Törör konusunu düşünmek istemiyorum pek. Patlamayız dimi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 temmuse konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 -Deno- said: temmuse konseri yaa... YAAAA.. ben yapacaktım :( ta o sırada dikkatim dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Drall said: Yirmi kişiye konser verirler 180e Dicem ama emin de olamıyorum. Ülke gizli zengin dolu Ayakta biletler bitmis :p Tane 250den veririm isteyene asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ayakta biletler bitmez, yine açılır. metallica da da aynı terezliği yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 26 temmuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 şeyhmuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 26 temmus muze konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Grego said: ayakta biletler bitmez, yine açılır. metallica da da aynı terezliği yapmışlardı bekledikleri oranda satış olmadığında bunu yapıp diğer katagori satışlarını yükseltiyorlar bu şekilde. etki etmezse en ucuz bileti az yukarı çekip (veya değiştirmeden) tekrar satışa çıkarıyorlar, hatta gerekirse diğer bilet sayılarını azaltıp, diamond/gold birleştirebilirler. ya da bilet satışlarında değişiklik yapmadan konser günü diamond/gold bi araya toplayıp diğer alanı genişletirler, çalışan sayısından da kısmış olurlar 1-2 kişi. her türlü adilik beklerim bunlardan :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 O degilde konserde mal mal bakmiyim diye son albumu dinliyorum su an... bu ne ya :/ sevmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yeniden ayakta biletler çıkmış 180 liraya. alamayıp karaborsa arayanların haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 We regret that in light of recent capricious events in Turkey, we have decided to cancel our concert which was scheduled to take place on July 26th. You can get a full refund for your tickets at www.biletix.com or at all Bile outlets. Apologies for any inconvenience this may cause. We look forward to seeing our Turkish fans in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar