Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

26 temmuz muse konseri

elesso

Öne çıkan mesajlar

180TL'nin bu kadar backline ve lojistik masrafları fazla olan bir grup için fazla olmadığını düşünüyorum.

Masterpass ile pazartesi günleri olmak kaydı ile bir arkadaşınızla anlaşıp 100tl indirimli iki bilet alabilirsiniz. Ben böyle yaptım.

Not: Törör konusunu düşünmek istemiyorum pek. Patlamayız dimi lan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

ayakta biletler bitmez, yine açılır. metallica da da aynı terezliği yapmışlardı

bekledikleri oranda satış olmadığında bunu yapıp diğer katagori satışlarını yükseltiyorlar bu şekilde. etki etmezse en ucuz bileti az yukarı çekip (veya değiştirmeden) tekrar satışa çıkarıyorlar, hatta gerekirse diğer bilet sayılarını azaltıp, diamond/gold birleştirebilirler. ya da bilet satışlarında değişiklik yapmadan konser günü diamond/gold bi araya toplayıp diğer alanı genişletirler, çalışan sayısından da kısmış olurlar 1-2 kişi.
her türlü adilik beklerim bunlardan :?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
We regret that in light of recent capricious events in Turkey, we have decided to cancel our concert which was scheduled to take place on July 26th. You can get a full refund for your tickets at www.biletix.com or at all Bile outlets. Apologies for any inconvenience this may cause. We look forward to seeing our Turkish fans in the future.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...