cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 chart'a bakınca pedrosa bulduğum davetiye aklıma geldi. tr ip'sinden üye olduğum gibi davetiye gg oldu. ne küfretmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Çoğu counrty ban koyuyor sdf adamlar hiç uğraşmıyor ya kafaları rahat. Middle East ve türevlerine country ban çakıyorlar. Ben de diyordum neden ikide bir atıyor login olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ratioless private tracker <3 (tsh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 BAN FREE benim sistem... aylık 35$ düşünün alın ;) 10TB alan da benden hediye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Editor said: BAN FREE benim sistem... aylık 35$ düşünün alın ;) 10TB alan da benden hediye... exigodan bir iki fotopraf atar mısın editor özelden de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 nedeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 vulga said: ek: torrentleech gecici sureligine uyelik alimini acti, hesabi olmayanlar inv code girip uye olabilir Sağol tatlış kaptım 1dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ben bu torrent olayinin esprisini anlamadim easynews hesabi yada gidip warez-bb den arayip ul.to ile indirmekten daha mi iyi birsey ? birde upload etmek falan lazim anladigim tam esprisi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Her Private'ım diyenin esprisi yok tabi. Ama içlerinde bazıları var ki, zaten onlara da girmek zor, piyasaya scene'ler aracılığıyla warez içerik sağlıyorlar. Yani kickass'ta yeni çıkan film/oyun'u hemen bulamazsın, zaten onlar da bu gibi belli başlı scene'lerin alt kollarından (private trackerlardan) alıyorlar. Buralarda kalabilmek için de ratio'yu yakalaman gerek. Yani indirdiğin kadar upload etmen. Bunu da bizim gibi 3 mb upload hızı veren ülkelerde seedbox ile sağlıyorlar. TL;DR Korsan içerik ilk Scene'lerden Private Tracker'lara gelir. Sonra da internet camiasına (KickAss gibi) yayılır. Edit: Sen direkt torrent'i soruyorsun galiba. O da usenet gibi bir download yöntemi. Ul.to dediğin de direct download denilen farklı bir yöntem. Sıradan torrent sitelerinden upload etmene gerek yok. Direkt indirip kapatabilirsin. Torrent'in de bir esprisi yok. Eğer çok paylaşan yani seed varsa internet hızın ne kadarsa o kadar ile indirirsin. Direct Download'da hesabın varsa hızlı indirisin. Usenet'te zaten hesabın olmadan doğru dürüst indirttirmiyor gün kısıtlaması var. Torrent bedava ve hızlı download yöntemi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 brokenstones.me invite lazim veya bir bakip cikmam lazim? yardim edebilecek babayigit var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Tracker invite paylaşımı neden yasak forumda? Halen anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar