totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 genjler toplam 88 adet mount var son 12'yi de alıp 100 mount achisini tamamlamak istiyorum lakin takıldım kaldım. baya sure oldu nerde ne vardır unuttum. var mıdır kolay alınabilecek mount AH ve SHOP haricinde. bir de artık toplam mount sayısı ile mi alınıyor achi yoksa alliance / horde diye ayırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Oyun içinde mount kısmında sahip olmadıklarını filtreleyip görebilirsin neyin nereden alındığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Alması kolay güzel gözüken mount var mı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hala diğer faction mountlarını alabilmek için exalted olmak gerekiyor mu? yani troll olarak gidip kodo almak için mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 wowhead'de var, battle.net hesabınla giris yap almadıklarını rahatca gorursun. yarım saatte eksik 12'yi tamamlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 rare dropları falan takip etmek için şöyle bir site var karakter bilgilerini çekip hangisi eksik, nasıl tamamlarsın onu gösteriyor mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Shift + P ye bas. Orada mounts kısmında nasıl alındıkları çok açık yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ya baktım da toplamda 110 mount var h/a olarak ama yine ach kısmında 88 gösteriyor. battle.nette ise alliance karakterde 86 var diyor. denemek için AH'tan 2 tane mount aldım ekledım ama eklenmedi achve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 sunun isini gormesi lazım http://www.wowhead.com/guides/vanity-collections/mount-collecting-the-completionist-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 zygor guides addonunu indir bütün mountların nasıl alınıcağını ingame guide olarak gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Zygor paralı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Lvl 96 mı ne bir mageim eski raidlerden hangileri sololanır halde? Gidip mountları falan toplayayım, eski raidlerin havasını severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar