Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Eşimle Maltepe sahilin oralarda gezerken bir apartmanın bahçesinde yavrulamış anne kedi bulduk. Yavrulardan birini çok beğendik zaten kedi sahiplenmeyi de düşünüyorduk bunu alalım dedik. Patilerden apartmanın altındaki bir esnaf dayı sorumluymuş ve onunla da konuştuk olumlu yaklaştı güzel olur, sevap işlersiniz falan dedi. Yavrular doğalı 1 aydan da fazla olmuş. Biz de sözleşip oradan ayrıldık. Neyse 1 hafta 10 gün sonra bu kez hayvanı almak için yine gittik. Bir paket de anne kedi için mama aldık. Mamayı döker dökmez tüm yavrular üşüşüp yemeye başladı. Yani kuru mamaya geçiş başlamıştı. Ama adam birden yan çizmeye başladı. Kedilere gelip bakan bir crazy cat lady'den bahsetmeye başladı. Ona sormadan veremem siz yarın akşam yine gelin diye yokuş yaptı. Neyse dedik ve ertesi günü bekledik. Bu arada gerekli malzemeleri falan da aldık. Geçiş maması, muhallebi kıvamında değişik bir mama, yaş mama vs hepsini aldık. Ama şerefsiz crazy cat lady bu yaşta hayvan annesinden ayrılmaz daha emmeyi bırakmadı, 1 ay sonra gelsinler demiş. Yavru anneyi emiyor ama anne yatmıyor. İşte ayakta bekliyor, yavru emerken birden koşmaya başlıyor falan. Yani hayvanı sütten kesmeye çalışıyor gibi. Onu da geçtim annede süt yok, çok zayıf bir hayvan ve düzgün beslenmiyor. Suyun içine simit ıslatıp kedinin önüne koyan tipler besliyor. Ben bu saatten sonra o insanlardan kedi falan almam zaten ama bir de sizlere sormak istedim. Gerçekten 1 ay beklemek şart mı? Kedi uzmanları bile 1 aylık yavruları sahiplendirirken 1.5 aylık kediyi vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bakani varsa birakin baska kedi alin. crazy cat lady varsa iyi bakiyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 1 ay küçük sayılır. 1-2 hafta daha bekleyin. hem sokakta mikroba bağışıklık kazanır hem de anne sütü sayesinde daha sağlıklı bir kediniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 10 gün önce gittiğimizde 1 aydan büyük demişti adam. Yani şu an 1.5 aylıktır. Hadi 1 hafta daha bekleyelim ok ama 1 ay nedir onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sen crazy cat ladyi gördün mü? bence öyle biri yok. dayinin hayal ürünü. senin tipini begenmedi ve kediyi vermek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bence crazy cat lady ile dayinin bir olayi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Nefret ettim şu kedici kadınlardan. Her boka maydanoz oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 git al geç ya. Her türlü sokaktakinden daha iyi olur eve gelmesi yarn arabanın altında kalmayacağı ya da başka bir kedi/köpeğin saldırısına uğramayacağı ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 2 aylıktan önce alma yavruya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 8 hafta civari anne ile kalmasi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Yeni başlık açmayım, resimdeki mahlukat bizim arka bahçe duvarından düşmüş. Bizim hanım da tam zamanında almış, kocaman köpek var oralarda takılan. Neyse mülteci durumda bize..Arka bacaklarının üstüne basamıyor gibi sanki bir de? pfff. vet e göstermek lazım sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 e sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 dana22 said: bence crazy cat lady ile dayinin bir olayi var.. https://i1.imgiz.com/rshots/8210/emrah-manav-ve-anne-ucgeni_8210741-10_225x127.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Sanki si emin olamamıştım..Şimdi emin oldum..Veterinere götürecem birazdan..Sadece ön ayaklarına basabiliyor. Dün aynı kedi hoplayıp zıplıyordu arka bahçede görüyordum. 1-2 metrelik duvardan düşünce ayakları sakat kalabilir mi? Enteresan yaa..kedi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Acıtmıştır, o yüzden basmıyodur, sanmıyorum bi şey olsun o kadarcık duvardan. Yine de götür tabi ki veterinere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Şimdi geldim veterinerden. İlk baktı belden kırığı olabilir dedi, neyse film vs. Biraz fazla incinme var dedi. Köpek vs ağzında sallamış olabilirmiş. Neyse parazit ilacı, ağrı kesici, pire damlası vs. Toparlayacak gibi şapşik şey. Erkek bu arada. Çocuklar kedilere bayılıyodu, zaten alacaktık bahane oldu. Bu manaylada ufaklığı sahiplenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kopek agzinda salladiysa umarim sinir hasari yoktur. idrara cikip cikamadigini bir takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Valla omurilikte sıkıntı görünmüyo. Çiş yapabiliyo, ama daha çok ta küçük tabi. Yarın tekrar götürecem vet e. Akşam sularında bayağı keyifliydi bakalım, toparlayacaz hıyarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 az da olsa anne sütü içiyorsa ayırmayın, ileri yaşlardaki bağışıklığını belirleyecek olan büyük ölçüde anne sütü. ama anne sütünden kesildiyse alın direk, sokakta hayvan sonuçta, kedili kadın isterse beef stroganoffla beslesin evde bakıldığı gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Annesi yok ki..Görünmüyo piyasada. Yoksa 2 ay anne ile kalması en doğrusu da yapcak bişey yok. Keyfi yerinde ama hıyarın. Dün bayağı hırpalanmış garibim :( Neyse yine götürecem vet e..Biraz surat toparlasın foto atarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Laraken said: az da olsa anne sütü içiyorsa ayırmayın, ileri yaşlardaki bağışıklığını belirleyecek olan büyük ölçüde anne sütü. ama anne sütünden kesildiyse alın direk, sokakta hayvan sonuçta, kedili kadın isterse beef stroganoffla beslesin evde bakıldığı gibi olmaz. Bu arada konuyu öksüz bırakmışım ya. Ben başka bir kedi sahiplendim elemanlara gıcık olduğum için. 1 ay oldu hatta. Ayrıca sahiplendikten 1-2 hafta sonra falan yine yavruların olduğu yerden geçtim bir tane bile kalmamıştı. Crazy cat lady tam da tahmin ettiğim gibi başkalarına ayırmış kedileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Sokak kedisinin oyle talebi olmaz. Anne tasimistir yavrulari baska yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar