Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Esh'ten aldigim, canavar gibi Asus laptopu satiyorum. Cihazda hicbir sorun yok, baya temiz kullandim. cizik bulan iliktir zaten. ASUS N53S Laptop 640 GB Fiziksel HDD 128 GB SSD 6GB Ram 2 GB GeForce 550M Ekran Karti yaninda orijinal yedek klavye, orijinal ve muadil bataryasini, modelini hatirlamadigim logitech klavye mouse seti hediye edicem. Macbook Pro'su ya da air'i olan, veya ultrabook'u olan biriyle takas edebilirim. Ki takas benim icin daha iyi bir secenek. Cunku tek derdim tasinabilir bi laptopun olmasi, bataryasinin cok gitmesi. okula giderken belim kopuyo. seksi resimleri icin tiklayiniz.. http://i.imgur.com/wzOPv5E.jpg http://i.imgur.com/H7rmbYm.jpg http://i.imgur.com/iMHnvXJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 işlemciyi yazmamışın, alet canavar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aletin garantisi varmi yazmamissin. İşlemci ne o yok. Bide 550m ekran kartiyla mario falan oynanir. 1700 çok para. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bendeki asusda 128gb ssd, 1tb hdd, i5 n serisi islemci (2.3 ghz), gt 720m ekran karti ve 4gb ram var. Rami 8 gb yapsam 3k da benim alet eder heralde. Ama aldigim fatura fiyati 1400. 1.5 sene önce hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Anelor said: alet canavar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sinirlenmeyin beyler rıdvanla konuştum 1700 değil 700 yazacakmış eli kaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Alet bence canavar, sadece takasa gidiyorum o zaman. Masallah hepiniz 12k'lik monster kullanicisisiniz. Drama istemiyorum. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 i7 var onda 4 core 1080p ekran ayrıca 550m 720mden daha iyi. başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 razer logosunu hangi amele yapistirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Selam, Isınma sorunu var mı? İçini açıp temizlemek gerekir mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hayatımda gördüğüm en dandik laptop sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 kusura bakma esh kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Sensin dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 paramecium said: Selam, Isınma sorunu var mı? İçini açıp temizlemek gerekir mi? Saygılar. Isinma sorunu yasamadim ben, yani daha onceden bi samsung laptopum vardi o nar gibi isiniyodu. Bu da isiniyor ama oyle ates gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 takaslik bisi yokta 200tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 200 lira cok bence, baksana eskiymis laptop, lordlar kamarasindan gecer not almadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hadi kargoda benden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Peregrin said: paramecium said: Selam, Isınma sorunu var mı? İçini açıp temizlemek gerekir mi? Saygılar. Isinma sorunu yasamadim ben, yani daha onceden bi samsung laptopum vardi o nar gibi isiniyodu. Bu da isiniyor ama oyle ates gibi olmuyor. meali http://blogs.which.co.uk/technology/wp-content/uploads/2014/05/Overheating-laptop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 HP degil olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bu kasası baya iyi asus'un öyle dediğin gibi ısınması imkansız. arkadaş yılda bi kez temizletmek yerine soğutucu almayı tercih etmiş sanırım yanlış tercih, soğutucu sıcak havayı klavyeye vermekten başka bi işe yaramıyor bence. ekran kartı ortalama bence 128 bit en azından. temiz kullanılmışsa her türlü tercih edilir sağlam kasası yüzünden uzun süre üzmez sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 sogutucu kullanan gizli iliktir zaten. ben platform olarak kullaniyorum, yazarken isime yariyor. cumartesi gunu bi temizletiyim madem, guzel guzel dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben temizlemiştim bi kere yatakta falan kullanmadıysan çok toz bağlamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 aletin usb3 ve win10 u da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Balta guzel sey de yerinde guzel, karsilastirmali guzel. Bu Peregrin danasi ozellikle "sunu yapan iliktir" ithamlari yuzunden basina gelen herseyi hakediyo, 200 lira bile cok bu gavur izmirliye ama ezerken/baltalarken "1700 demissin ama bak burda daha guzeli var o paraya" seklinde ezerseniz delirip atarlandiginda atmamiz banlamamiz daha kolay olur. Tsk, ii clsmlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar