ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bir donem takip ettigim asiri fazla dizi vardi sonra araya epey bir yogunluk girdi ve dizi basina ortalama 10-15 bolum iskaladim. hikaye olarak muhtesem olmayan ama sirf basladigim ve izledigim bolumlerin bosa gitmesini istemedigim icin arada gecen olaylari kisaca okuyup son cikan bolumden izlemeye devam etmek istiyorum. flashin gecen sezonunda mesela 1-2-3'ten sonra direk 16. bolumden izlemeye devam etmistim ve "previously on..." toparlamisti zaten yiginla geyik bolum var. neyse uzatmayayim boyle genel bir ozet veya bolum basina ozet okuyabilecegim bir kaynak bilen varsa, ateslerse cok makbule gecer. izleyerek yetisemeyecgim yeni releaselere ve spoiler yemekten biktim bunu istemekteki genel motivasyonum bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 download and fast forward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 youtube? dizi adi + recap ya da review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Wikipedia. Wkia. Reddit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Abi kaçırdığın bölümleri izlemek daha iyi olmaz mı? Diğer türlü dizi izlemen saçma zaten, direkt konusunu, sonunu okuyup diziyi bitir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 kitaplar daha iyi kitapları oku sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 masa said: Abi kaçırdığın bölümleri izlemek daha iyi olmaz mı? Diğer türlü dizi izlemen saçma zaten, direkt konusunu, sonunu okuyup diziyi bitir o zaman. oyle olmasini tercih ederim de geriden geldigim icin surekli olarak spoiler yiyorum arkadaslarimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 spoiler yiyince noluyor bişey olmaz ki izle sen normal bi şekilde bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 spoiler abartılmış bir balon zaten. seksin sonunda boşalacağınızı bilseniz de uzatmayı tercih etmektir zevk veren :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abv. adamlar spoiler ovduler ya. ben keyif almiyorum abi sonunu bildigim seyi izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fistan forumun genel spoiler övücüsü zaten. sanssizsansli da game of thrones gibi dizilerin konularında spoiler vermeye bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 game of thrones başlığına hiçbir şey yazmıyorum ben. spoiler falan da vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?11,8030773,8079209#msg-8079209 aluriel burada olsaydı da konuşsaydı. son konunun 6. sayfasında verdiğin spoilerı unutmadık. az uğraştırmadın köylü kardeşimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar