Anhora Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 heh yine ben Bir yerde oturuyorsunuz. Bir süre sonra yanınıza biri sessizce yaklaşıp, size bir köstekli saat uzatıyor ve diyor ki; "Ben, senin 20 yıl önceki halinim. Şimdi beni iyi dinle! Bu saati al, şu adresteki yere git ve orada senin için saklayacağım zaman makinesi ile 20 yıl önceye git, şu adresteki kişiye ver. (o kişi bu sözleri söyleyen kişidir. yani kendisinin 20 yıl önceki hali) ve devam eder: ...Ona de ki; bu saati al, 20 yıl sonraki şu tarihe git ve bu konuştuğumuz yere götür ve burada bekleyen kişiye (yani bu sözleri dinleyen kişiye, yani kendine) ver ve aynı sözleri ona -yani kendine- de söyle der." Bu döngü böyle devam eder, hayat devam ettiği sürece.. Sonsuz döngü. SORU: Saat nereden geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 zaman makinası icad edilmeden önceki evrede. sonrasında paralel evrenler oluştu. paradoksuna sokiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 20 yil oncesine gidipte saatle ugrasan gerizekalidir, tek yapacagim sey http://vignette1.wikia.nocookie.net/bttf/images/1/13/Almanacfront.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 20 yil onceki halim 9 yasinda lan kafasina vurur geri gonderirim PARADOKS OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 saati alır kendine saklarsın. yada elindeki saatle beraberinde cebindeki parayı da vermeyi seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 "la olm mal mısın, o kadar zaman makinesi yapmışsın hadi gel geçmişe gidip gezip dolaşalım" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 bootstrap bill turner ı tanırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 gotten paradoks uydurmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 sanssizsansli said: zaman makinası icad edilmeden önceki evrede. sonrasında paralel evrenler oluştu. paradoksuna sokiim. Anhora topici diye bakmiyordumda cok bole win olmus bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 her şeyin başı sağlık gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 HAYRET BİLİM TEKNİKTE DEĞİLİZ!!!! Zamanda geriye gitmek paradokslar yarattığı için mümkün değildir. Aptal şeylere takılmadan önce gidip biraz entropinin ne olduğunu, termodinamik kanunlarını falan öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Bu forumun kültür seviyesi cidden düşükmüş lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 lan sen ne salak bi adamsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar