uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 lütfen ordaki mahlukatlara hayvan deme, hayvancağızlara hakaret onların hepsi günahsız.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hersey rating icin.Savas Ay denen adam kadar karaktersiz, adi,cigeri bes para etmez bi adam zor bulunur.Bu adam,sinegoglarda bomba olaylarinda sole bir haber yapti.Atv izliyordum,asagidan flash haber olarak aynen sunlar gecmeye basladi; Patlama olayina aninda yetisen haber ekibimiz kimsenin gormedigi goruntuleri kesintisiz veriyor,kacirmayin,Savas Ay'in prorgamini kacirmayin. Adamlar patlamdan sonra hemen gitmisler ve hicbir ceset torbalara koymadan once cekim yapmislar ve bunlari tv'de gosteriyorlar.Siddeti birakalim,ölmüs aile fertlerini o sekilde izleyen insanlar neler dusunecektir acaba??Bi akliniza getirin,diyelim ki ailenizden cok sevdiginiz bir kisi(birinci dereceden,anne,baba,kardes) kafasi kopuk bir sekilde yerde yatiyor ve siz bunu tv'goruyorsunuz.Acaba bu travmatik durumu hayatiniz boyunca unutabilirmisiniz?? Sonra bu adam buyuk haber adami olarak tv'de haber yapmaya devam ediyor ve daha da kotusu halkımız bu adamı seviyor??Kurt'a yapilan bu kotulugu bu yuzden ben hic garipsemiyorum.Allah insanlara akıl fikir versin diyorum..Herseyin sorumlusu cehalet ve sonumuzu getirecek. [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 31 Ocak 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 savaş ay hakkında dediklerini yüzde yüz katılıyorum ve sevilmesini bende anlayamıyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anastasia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 YA YAZIK HAYVANLARA:( GÖRÜNCE İNSANIN İÇİ PARÇALANIYO :(ALLAH BELALARINI VERSİN:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anastasia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 SAVAŞ AY I ZATEN ATV GENEL HABER MÜDÜRÜ OLDUĞUNDAN BERİ HİÇ SEVMEMİŞTİM:X PİSLİK ADAM:X PİSLİKLER BİLE BUNUN YANINDA YILDIZ GİBİ PARLAR(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bi kerede canlı yayında tavşan öldürmüştü savaş ay. salak herif ya.. videosunu buldum; http://en.vidivodo.com/11987/savas-ay-ve-olu-tavsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hoşgeldin anastasia. evet, bence de çok büyük hayvanlık pis adamlar, iğrenç herifler!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 anastasia said: YA YAZIK HAYVANLARA:( GÖRÜNCE İNSANIN İÇİ PARÇALANIYO :(ALLAH BELALARINI VERSİN:X5 senelik konuları yukarı taşımak pek hoş karşılanan bir durum değil, haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Sen ne biçim konuşuyorsun anastasia ile ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 beğenemedin mi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 senin ağzını kırırım bayan var dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 anastasia kim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar