Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Strange (04.11.2016)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Film bazi ülkelerde oynamaya basladi. Rotten Tomatoes'dan %97 almis. Cumartesi izliycem. Beklentilerim cok büyük. Tilda Swinton, Mads Mikkelsen, Benedict Cumberbatch'in oynadigi film kötü olamaz zaten.
Mesaj tarihi:
progamer said:

ssj4songoku said:

Bu arada Imax için erkenden bilet satışları ne zaman başlar, tecrübeli birileri var mı anlayan bu işlerden?

başlamış bilet satışı

Veeee 1 hafta şehir dışı iş alınır. Hayatın insanı trollemesi diye buna diyorlar :P . Haber için sağolasın
Mesaj tarihi:
Guzeldi, temiz bi 7,5-8'i var.

Buyu yapabilen bir suru adamin birbirinden kosarak kacmasi ve klasik "patlatiyoruz madem Cin'de patlatalimki ucuz olsun" kisimlari haricinde 10 numara 5 yildiz olmus.

Pek spo yok ama yine de spo'ya alayim.
Mesaj tarihi:
Film cidden efsane. Gorseller sanirim son donemin en en iyisi. Atmosfer filan da harika. Oyunculuk da baya iyi. Komiklikler abarmamis. Tam yerinde. Would watch again
Mesaj tarihi:
ergen filmi tadında, ama oyunculukla görsellikle eh işte diyip izliyosun
yapcak bişiyen yoksa izle yoksa salla gitsin o seni evde uyuyor zannetsin
6.3/10
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

HarveyQuinn said:

Var mı elinde bedava bilet olan :)

https://www.cinemaximum.com.tr/biletleme/~step~ticket~code~0000000037~session~72602 bedava sayılır

Teşekkür ederim şuan bütün aile olarak gidiyoruz
Mesaj tarihi:
Çok beğendim 9/10.

IMAX te izlemek o Dark Dimension sahnelerini falan acayip keyifliydi ya, Benedictim Cumberbatchim de her zamanki gibi iyi ve çok yakışmış Doktor'a. İlk post-credits scene çok iyi. Bi daha gidebilirim ben buna cidden.
  • Yeni Oluştur...