pulkas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Daha once paylasildi mi bilmiyorum.Paylasildiysa tazelemek adina repost olsun.Paylasilmadiysa... pluralsighttan 6 aylik ucretsiz abonelik ... baska bisi yazmaya gerek yok heralde. Sayfa: https://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-dev-essentials-vs.aspx Kaynak burasi :https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/3v7iub/free_pluralsight_plus_for_6_months_if_you_have_a/ hala 6 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 (tu) kart mart hicbisey de sormuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 oha cok iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Xamarin bedava oldu ya artik di$$igini yirim micrisift :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Activation Form da bi sıkıntı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben de aldım ne bok yiyeceksem asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 visual studio dediği nedir biz keywordleri veriyorz o çiziyor mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 pulkas terazini kırdım hacı. Thanks MS. Çok acayip bir kafa değişimi var and i like it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bin cesit egitim var ya, sadece it degil. bingildak said: ben de aldım ne bok yiyeceksem asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 sanırım yazılımla ilgili bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 4dv3nt said: Activation Form da bi sıkıntı mı var? I agree, avtivate benefit butonu ölmüş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 bingildak said: ben de aldım ne bok yiyeceksem asdas Sirket aslinda nasi yonetilir topikli setler var. Illaki ogrenirsin biseyler =P edit : en olmadi Excel. dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar