dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 edge user experience bana cok yavan gelmisti bu arada. saniyorum ayda 10dk falan kullaniyorum, kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Pepperflash yukleyince duzeldi flash sorunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 edge = w10 tablette pil ömrü. Başka bi nanesi yok ama gerek de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 betayı kullanıyodum. v2 beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ismini sevdiğimden dolayı geçeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Ya ben test sürümünü indirip denemiştim o zaman hiç stabil değildi. İndirip yeniden deneyeceğim nede olsa eski Opera'cılardanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 PepperFlash yukleyin flash sorunlari icin, tekrar soyleyeyim. Bir de ayarlara daha koymamislar sifre programini kapatmayi, suradan kapatabiliyorsunuz: vivaldi://chrome/settings/search#pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Bu arada Vivaldi'nin kaynak tuketimi Safari'den bile az, nasil yapmislar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 js engine ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Programi Node.js ve React ile yapmislar, rendering de Blink. Denedigim tum Chromium eklentileri calisiyor, ama Blink disinda Chrome ile bir benzerligi yok gibi. UI filan Chromium cakmasi olmayan ilk Blink kullanan tarayici sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ulan herseyi react ile yapiyorlar anasini satiyim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Node kullanmislar asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Çok ince ayarlara yer vermiş olması ve bunu basitçe anlatabilmesi hoşuma gitti. Mesela benim kafayı çok taktığım şeylerden biri de chrome'nin -illaki birilerin de bu veya buna benzer takıntıları vardır- tablar arası gezinirken bir linke tıklayıp yeni tab'da açıldıktan sonra işimi bitirip kapadığımda beni linke tıkladığım tab'a atmamasıydı. Bu browserde bunun da ayarlanabildiğini gördüm. Yine daha önce de ie'de tabları seri kapatırken sürekli tab boyunu pencereye uyarlamak için değiştirdiğinden fareyi kaydırmak zorunda kalırdım "x" tuşu için, o da beni deli ederdi. Ben senkronizasyon göremedim ama bir de eklentileri bulamadım. Şunlar da olsun direkt geçiyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Vivaldi'nin beta sürümünü kaldırıp bugün sıfırdan kurdum. Açıkçası beta'da karşılaştığım sorunların hepsi gitmiş mesela eskiden sitelerde gezinirken kapanırdı. Açıkçası bugün kullandığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım, tarayıcı akıcı bir şekilde çalıştı. Tab'lerin siteye göre renklenmesi işte gruplandırılabilmesi gibi hoş özellikleri var. Bide site yüklenirken adres çubuğunun dolması işte KB/MB bazında gösterim yapması güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Tools menusunde kocaman duruyor eklentiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 chromeu aktaramiyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 aktarıyosun fileda import bookmarks and settings diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 embed youtube linklerini göstermiyor paticikte. bişey mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 PepperFlash yukleyip, Tools'daki plugin bolumunden onu aktive etmen gerek. Tum Flash sorunlarini cozuyor. Adobe sitesinden bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 tablari pencereden detach etmek icin sag tiklamak lazim.detach ettiginide geri almak icin tekrar ayni sekilde.o biraz sigirca.onun disinda bayaa iyi. ayarlardan kurcaladim bayaa ama detach etme seysinin ayarini goremedim.bi bilen var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ui chrome çakması değil çünkü maxthon çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Maxthon Opera çakması aslında. Eski Opera'ya epey benziyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 netscape cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Tablar, speed dial, pop-up engelleme, build-in adblocker, sync, phishing koruması, tab stacking, mause gestures, broswer sessions, tab stacking (hala sadece Vivaldi'de var), private browsing. Hep Opera'nın ilk dahil ettiği şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 chromedaki bookmarkları import ettim ama mousela tutup yerini değiştiremiyosun sağ tıklanmıyo silmek için iconlar yok filan niye böyle. soldaki edit kısmından yapabiliyorum ancak direkt bookmark çubugundan yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar