samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Yazı yazarken özellikle E harfi ikilemeye başladı. Windowsun ayarlarından baktım yenileme hızı vs fayda etmedi. İnternette biraz baktım tek çok varmış bu sorundan. Software reinstalldan, backlight kısmaya, usb slot değiştirmeye kadar bişiler önermişler. Switche bastırıp alkol/kolonya dök dedi arkadaş. Birkaç kişide daha E de sorun okudum. Nedir bu durum başına gelen var mı? Switch problemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 yıllar önce yine bana da blackwidow'da olmuştu. her şeyini kurcaladım, her guide'ı okudum düzeltemedim. düzeldiği durumlarda 1 hafta sonra yine bozuldu. sonunda çekiçle kırdım keyboardu ve bir daha razer almadım. ders niteliğindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 gerçekten çekiçle kırdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 çekiç dediği o çekiç değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 parçalamak için en uygunu oydu ya. önceden sert bir yüzeye vurarak kırmışlığım var, etrafa çok dağılıyor. çekiç kullanırsan aoe etkisi daha düşük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 balyoz derdi oyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 üzdün beni bingildak :( switche kolonya dökmeyi deneyecem akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar