Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bana ver la karti lazim olur asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 senko said: di said: "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? şuraya ben de takıldım sdf ihbin ihbin ihbin diye güldüm sonra ich bin,ich bin,ich bin diye nasıl gülüyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 işte bunlar hep hollywood etkisi. 10 kuruşluk kart için HAKETMİYORUM BUNU GERİ ALIN LÜTFEN :( delikanlılığı yaparak Gabe Newell tarafından bizzat tebrik edilme ve Valve HQ'da 1 hafta tatil kazanma beklentisi yüzünden oluyor bunlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Genç adam abi, kafası güzelken eski sevgilisine attığı mesaja cevap vermeyince steame yazmış. Biz de genç olduk, takılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 berk sen mal mısın kardozo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ya tek takıldıgınız nokta almanca değil yerine ingilizce değil yazmışım bu mudur yani olur öyle amelelik işte satıcam kartı da ya banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 AHAHAHAHA oğlum ya ben bunu neden okumamışım daha önce ayrıca bir şey olmaz, refund policy'leri o kadar sıkı değil. Kartı da istemezler. Tamam dürüst ol da yani abartma. Otomatik silmiyorsa kartı onların problemi. Sen hayatına bak. Derdini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 hahahah bi kart için cekilen çile yolla bana kartı tamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yollamadan önce nickimi steam refund yapayım, psikolojik olarka mutlu olursun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 mulgear6 said: ya tek takıldıgınız nokta almanca değil yerine ingilizce değil yazmışım bu mudur yani olur öyle amelelik işte satıcam kartı da ya banane kami said: ayrıca kartı almayacaksanız envanterimde kalabilir sorun değil demişsin. sonra adamlarda haliyle kartı umursamadıklarından sorununun çözüldüğüne memnunuz demiş. sonra tekrar trip atmışsın kart hala bende diye. lol wut ayrıca koy götüne gitsin abi ahah. 10 kuruşluk kart ya. 500 liralık cs go itemını kaybettim diye yenisini verdi adamlar. buna mı uğraşsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 umarım kartı satıp banlanırsın steam'den asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar