mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 oyun aldım refundladım kart geldi ama 2 saatten biraz fazla oynadıgım için adamlara alın kartınızı geri dedim mal gibi otomatik cevap veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 emekli albay mısın abi asdfghj atar gider yapmıssın bide. umrunda değil adamların kartı ne yaptığın. takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sarhoş olan sensin sanırım bu konusmada ? 10 kuruşluk kart için ne uğraşıyorsun abi :D bir de almak değil vermek istiyorsun sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sen de içmişsin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Ben 2saat+ ya takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 refund için 1 hafta ve 2 saat kuralı var 2 saatten sonra trading cardı varsa oyunun kart düşürüyo çünkü 2 saatten biraz fazla oynamışım refundı kabul ettiler ama kart da düştü vs vs amaan neyse dursun inventoryde bana mı kaldır şişkonun subway parasını düşünmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 cevap olarak aptal misin olm sen demeleri lazimdi halbu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bu forumun ingilizceyle imtihanı nerelere gidecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 25 kuruşu haketmedigin icin geri vermek istemen gururlandırdı kardes. sporcunun aklahlı, sarhos ve almanya'da yasayıp ingilizce konusanını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 wasnt even in english güldürmedi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 di said: "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? askjdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 di said: "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? of german olucak ya gecenin bi yarısı yazdım onu üstüme gelmeyin king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 di said: "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ayrıca kartı almayacaksanız envanterimde kalabilir sorun değil demişsin. sonra adamlarda haliyle kartı umursamadıklarından sorununun çözüldüğüne memnunuz demiş. sonra tekrar trip atmışsın kart hala bende diye. lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 adamlar kimbilir kaç yüz tane ticketla uğraşıyodur, tam okumamıstır bile yazdığını, c/p yapıp geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 almanca cevap da "ticketınız aldık inceliyoruz" dur büyük ihtimalle. otomatik gelmesi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 2 saatin üstünde nasıl refundladılar ki artık baya otomatik olarak reddediliyor diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 refundlarken otomatik sistem kabul etmedi dedim oyun bok gibi 2 saat 1 dk oynadım sonra kendimi kesiyodum kapattım aynı gün pendinge geldi para 2 gün sonra da wallet'a almanca anlamadıgım filan da yok adamlar bildiğin otomatik mesaj atmışlar konuyla alakalı kusura bakma achi, istatistik başarı vs geri veremeyiz düzeltemeyiz. game stat ve achi için buraya bak diye link atmışlar konuyla alakalı bile değil aha tam yazarken bunu bi mesaj daha gelmiş Please follow the link below for information: Title: Steam Trading Cards Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9829-TAFK-1655 If you have any further questions, please let us know. otomatik mesaj hala ya. bunun üzerine çatır çatır markete koyarım ben o kartı zerre umrumda olmaz amk şişmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ah zoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 oyun neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 20 kurusluk karta harcayacagi zaman daha degerli oldugu icin adamlar sallamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 di said: "my question wasn't even in english" deyip "almanca konusmak zorunda miyim?" diye atarlanmak nasi bi fail lan? şuraya ben de takıldım sdf ihbin ihbin ihbin diye güldüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar