xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Aynen abi. Zaten rusyada bu ise girmek isteyen fakat ben kadar bilgisi olan bir turk isadami var. Fakat hava sartlarindan dolayi burada islem cok daha maliyetli. Ya dagistan ya turkiyede guney bolgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 adam faruk celik cikti panpa.. bu arada cin de filan nispeten yaygin tuketiliyormus abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hayir malezyaya mi gidecez bu cinsi getirtmek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 xwhiplashx said: Bu bahsettigimiz tavugun fiyatlari 20 liralik degil ama. Kan degeri ve olculerine gore fiyatlari 3000-7000 tl arasi degisiyor. Normal bir yerde de yiyebilecegin tur degil. Civciv fiyati orjinallerinde 500-700 tl. feyste biri 45 liraya satıyo dediğini türkiyeden. edit: yumurtasıymış bu fiyata ama döl garanti diyo o neyse google ilk sırada bu herif cıkıyo zaten https://www.facebook.com/Ayam-Cemani-T%C3%BCrkiye-398155023692858/?fref=photo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Aha iste bu tip dusuk fiyatlara satilanlarin kan renklerine gore fiyatlandigini ogrenebildim ancak su ana kadar. Tabii seri uretim icin bu cinslerede girilir, tum sinifa pazarlamak icin. Fakat kumeste bir de exclusive olanindan olmali ki ozelligi olsun. Rusyada bunu arastirdim. 7500 ruble bugunun parasiyla 100$ civciv basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 peki bakimi vs normal tavuktan farkli miymis?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Tavuk gribi ve salginlarina diger tavuk cinslerine nazaran daha dayanikli oldugunu ogrendim. + bu cins icin ozel kulucka makinesi mevcut. Geri kalan detaylari bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hayvanciligi bilmiyorum ama hayvanlikla ilgilenen pati cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hayir zaten bu endustriel uretim yapan yerlerde her halt bilgisayar kontrollu..-nem isi vs vs- hani illa bolge sececek birsey yokmus gibi geldi.. onun disinda o pilicleri 7000 dolara satmayi birak 70 liraya satacaksin desen tr de yumurtalarini koynuna alacak birkac milyon ciftci sana bulurum.. bu arada sahibinden de deli gibi satiyorlar ayam .. boy boy.. en az 10 farkli uretici soz konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 şunlarda çok ilgincmiş japon tavuğu http://41.media.tumblr.com/43b67ac25362518878da1a7cd949765f/tumblr_nbm5wflrj51qzfsnio6_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Satma kismindan once su hayvanla ilgili ilk asamayi bi gecsem gerisi artik corap sokugu. Ya girersin ya girmezsin. Ne tur arastirmak gerekir? Nereden getirtilir? Kac adet? Amcamin hali hazirda bucakta ciftligi zaten var. Hani olmadi orayi kullanicak gibiyim. Devlet tesvik sunuyor bu tip konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 neyse bu arada bugun 1 nisan tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ben kendim bizzat hayvanım buyur sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hahhahah :) kic kadar ekrana bakip guldugumde cevremin bana bakisini bi yandan kestim hahahahah :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Esh said: Hayvanciligi bilmiyorum ama hayvanlikla ilgilenen pati cok. özel ilgi istiyor bu konu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 oğlancılık gibi bi şey mi hayvancılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bu konu buraya kadar mi yani ? Konunun ömrü bu muydu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 soru şu. buraya ilk hayvan ithalatına izin alabilecek misin? kuş gribi ayağına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hayvani getirtmek mi lazim yoksa iceriden mi bulmak gerekir nedir o kismi bi cozsek sira onada gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 xwhiplashx said: Satma kismindan once su hayvanla ilgili ilk asamayi bi gecsem gerisi artik corap sokugu. Ya girersin ya girmezsin. Ne tur arastirmak gerekir? Nereden getirtilir? Kac adet? Amcamin hali hazirda bucakta ciftligi zaten var. Hani olmadi orayi kullanicak gibiyim. Devlet tesvik sunuyor bu tip konulara. sen konuyu burada bitirdin ya zaten. business proposal projenin basarili olma ihtimali 50% . ya basarili olur, ya da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Para dere misali akışı her zaman bulur. Oncelikle bir bilene danışıp bu hayvani nereden getirtiriz nasil getiririz ya da iceride var midir sorusuna bir cevap bulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 çiftlik var bizim. sayfaları okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 O hayvan o kadar pahaliysa henuz seri uretime gecirilememis demektir abi. Yani sen seri uretmek yerine 3-5 taneyle baslayacak sermayeyi olsuturdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 xwhiplashx said: Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum. 7000 liraysa Dağıstan'da gir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abim 3 yıl boyunca yan iş olarak arkadaşlarıyla yaptı hayvancılık çok sayıda inek ve keçileri vardı daha sonra hayvanları satıp bıraktı. eğer sorun varsa ona iletebilirim. yalnız şunu da düşünmek lazım teşvikler nedeniyle çok fazla kişi hayvanlığa başladı türkiyede son yıllarda ve bunların çok fazlası battı, gazetelerde falan da görmüşsündür. yem fiyatları ve diğer masraflar nedeniyle kârlı bir şekilde yapmak çok zor. çok fazla tecrübe+iyi bir sermaye+süreklilik istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar