aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Düzeltelim, Muslera'ya ramen 50 gol yemiş. Tolga falan olsa 70 olurdu o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @apple Abi zaten ilk 2 maçı kaçıracak adamı almaya ne gerek var hele de alternatiflerin var ve Töre de bu sene yeterince kulübünde bile oynayamamışken. Töre'nin kadrodan çıkarılması gayet doğal. Ama anormal olan alınmayan adamlar. Ha bu arada Nuri Şahin'in alınmasını da anlamadım ne halt ediyor da bu herif kadroda? Onun yerine Alper Potuk kalmalıydı. Keza Ozan Tufan sevdasını da anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Milli takim zor is. Hic bir araya gelmiyorsun neredeyse tum yil boyunca, 2-3 hazirlik maciyla takimi toparliyorsun. Elemeler de iyi kotu bu takim gruptan cikarken Selcukla Baltayla cikti. Bundan 2-3 ay once. GS performansindan bagimsiz bu takim son 12-13 mac yenilmeden cok ciddi derecede zor olan isi basardi mi basardi. Simdi gidip turnuvada macera aramanin bir anlami yok. FT'yi hep elestiririm ama burda kizamiyorum. Yunus Malli filan elbette pek oynamayacak. Hepimiz biliyoruz. Milli takim oyuncusu diye bir olay var. Yine milli takimda bir suredir beraber oynamis oyuncularla takimarin devam etmesi sapkadan tavsan cikarmaktan daha akillica. Gokhan Tore iyi bir silah ama dendigi gibi 2 mac yoksa cok da anlami yok. Eh zaten Omer muhtemelen gelmek istemiyor takima. Cok oyle acayip alternatifler de yok yani. Sirf FT'i elestirmek icin yazmayin. Yalcin Ayhan filan milli takim oyuncusu degil. Lig performansinin bir anlam ifade etmedigini Ali Turan M. Yildiz gibi adamlardan biliyoruz ayni seyleri yazdirmayin. Balta - Serdar Aziz tandemi nispeten bircok maci beraber cikarmis gruptan cikarmis tandem. Daha iyisi - birbiriyle daha cok mac yapmis olani - su anki Turk futbolcu havuzunda var mi? Yok. Cenk Tosun zaten birinci forvet olacak. Burak'tan baska yedege alabilecegin bir isim var mi? Yok. Gobekte yine milli takimda banko oynamis Selcuk, Topal ustlerine iyi form tutmus Oguzhan'dan baska alternatifin var mi su an? Yok. Ozan Tufan bence de gereksiz. Ama eh FT'nin de o kadar insiyatif hakki olsun. Yani su kadroya yazabileceginiz max 1-2 degisiklik olur. Hadi Potuk'u alalim birini cikaralim. Bunun disinda eldeki havuz bu. Acayip secimler yapabilirdi de adam mi almadi. Sampiyon BJK'den alacagi max adamlari aldi iste. Tecrubeli ve yine buyuk takimlarda tecrubeli olan adamlari elbette alacak. Arda'ya ben de gicik oluyorum da ne yapacak yani cagirmayacak mi. Yani hoca Ersun Yanal atiyorum herhangi X bir hoca olsa gidip Yalcin Ayhan i mi oynatacagini dusunuyorsun apple onu merak ediyorum. FT'e cok sektirecegiz kesin kadro seciminde bakin bu farkli bir olay da su ilk 20-23 adam tercihinde yapacak fazla bir sey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Milli takım oyuncusu diye bişey yok abi yalan. Yalçın veya başka bi stoper alır koyarsın. O adam ilk defa euro oynuyor olabilir ki çoğu oyunucu öyle zaten, az sayıda tecrübeli oyuncu 2 kere oynuyodur, 3 kere oynayan zaten nadir rastlanır. O adamı psikolojik olarak hazırlamak, motive etmek FTnin işi zaten. Sırf FTyi eleştirmek için eleştirmiyoruz ama Ersun Hakan Şükür'ü almadığı için kovuldu milli takımdan. FTye verilen kredi zaten kimseye verilmiyo, o da milli takımı babasının takımı gibi kullanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 serjuhan said: @apple Abi zaten ilk 2 maçı kaçıracak adamı almaya ne gerek var hele de alternatiflerin var ve Töre de bu sene yeterince kulübünde bile oynayamamışken. Töre'nin kadrodan çıkarılması gayet doğal. Ama anormal olan alınmayan adamlar. Ha bu arada Nuri Şahin'in alınmasını da anlamadım ne halt ediyor da bu herif kadroda? Onun yerine Alper Potuk kalmalıydı. Keza Ozan Tufan sevdasını da anlayamadım. ya zaten baska bir oyuncu olsa 2 mac ceza varken ismi gündeme bile gelmez de işte konu töre ve potansiyeli olunca çöp biri yerine kadroda olsa silah olabilirdi gibi geliyor. töre konusunda cok elestirmem ama semih ozan diğer yanda yalçın ve alper kararları rezalet ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Podolski dedigin adam yillarca milli takimda uber performans gosterdi klup takimlarinda kotuyken. Ve cagirildi. Sadece bir ornek. Sikinti su - Yalcin Ayhan milli takimi kupaya goturen maclarin hangisinde oynamis? Hicbirinde. Ha oynatsaydi Yalcinla bu takim buraya gelseydi o zaman elbette haklisiniz. Onyargili olmak degil amacim. Ama sapkadan tavsan cikarmaya gerek yok. Milli takim 12-13 mactir yenilmiyor mu? Tandemi ne? Balta ve Serdar mi. Yalcin Ayhan ornegini veriyorsunuz da Ali Turan da lig ucuncusu takimin stoperi iste:D Niye cagirilmiyor o zaman sizin mantiginizla. 50 GOL YEMIS GS'den iyi performans cikarmis adam. Acayip kisitli bir havuz zaten bizimkisi. Tecrubeli, kaliteli adam sayisi zaten az. Stoper mevkiinde surpriz aramamak en mantiklisi. FT, Tore'yi zaten seven bir adam benim bildigim cezasi olmasaydi almamasi icin bir sebep yok. Yani su kadroya Alper Potuk disinda kesin girer diyebilecegin kac isim sayarsiniz bana? Sikinti orada zaten. Burak niye var Selcuk niye var. Okay. Yazsaniza bana 23 tane isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yalçın da Ali Turan da çağırılabilir. Ama adamcılık o seviyede ki adam stoper çağırmak yerine o pozisyonu boş bırakamyı tercih ediyor. Ben bu açıdan Töre'nin çağırılmamasına şaşırdım, FTnin evlatlarınan biri o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 applev0dka said: arda semih hakan ozan hak etti de tore mi hak etmedi ? bariz fatih egosu işte. yunusa ayırdığı kontenjanı tore için kullansa elinde silah olurdu en azından. 50 gol yemis takimdan stoper alip ligin en iyilerinden adamı geniş kadroya bile cagirmiyorsun. kaleye bile gidemeden elensek de futbol hayatı bitse keşke Töre bu sezon pek iyi değildi ama milli takıma alınmama nedeni 2 maçlık cezası. Ha Terim baştan almayacaktı kamp kadrosuna o ayrı. Yunus'a ayırdığı kontenjan derken? Adam Bundesliga'yı 11 gol ile kapattı bu sezon, Mainz'ı hücumda taşıdı resmen, nerdeyse CL spotuna giriyorlardı 6. bitirdiler ligi. Dortmund veya Schalke'ye gidecek. Martin Schmidt gibi bir deha ile çalışıyor falan fistan. 45 dakika izleyip Emre Mor romantikliği yapanlar biraz Bundesliga izlesin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tam adamı satıcaz fiyatı düştü şimdi iyi mi ah ulen töre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Semih'in çağrılmasını da anlamadım gerçekten. Adam yine Topal'ı stoper oynatacak belli ki Balta'yla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 FT'yi bakin ben de cok sevmiyorum da. Su an futbol acisindan mantikli degil soyledikleriniz. Bu takimin 1 sene once turnvaya gitme ihtimali neredeyse 0 filandi. Hemfikiriz heralde. Mucize oldu bu oldu vesaire. Bir sekil takim 12-13 mac Brezilya maci sonrasi hazirlik maclari dahil Ingiltere macina kadar yenilmedi. Bizim gibi inanilmaz istikrarsiz bir takim icin bu buyuk olay. Bu maclari tek tek cikarmayacagim ama cogunda Balta veya Aziz'den birinin, cokca da ikisinin oynadigini hatirliyoruz. Ali Turan - Yalcin Ayhan takimlarinda iyi oynamis olabilirler. Huth da inanilmaz oynadi Leicester'da ama lig 5. si Howedes var kadroda Almanya'da. Demek ki olay sadece o degil. Basarisiz olacagimiz ve dogru durust oynamayacagimizi ben de dusunuyorum zaten ama bunda kadro secimi yuzde 5-10% luk pay sahibi olsun hadi. Onemli olan 11 secimi onu da gectim zaten cok da alternatifi olan bir kadro degil. Alper Potuk'u yedeklere alirsin, ilk 11 oynatmazsin muhtemelen, kim olursan. Hadi diyelim Yalcin'i da aldin? Cidden 11 oynatacak misiniz? Deneyin bakalim FM'de ben merak ettim sahsen. Bakinca kadro dandik buralara gelmis olmasi dedigim gibi 1 sene onceye bakinca zaten mucize. Bu takim X-Y degil muhtemelen kimi alsa pek basarili olamayacak zaten. Ha ama eldekinden de en iyi verimi alanlardan biri de FT'dir hakkini vermek lazim. Dar bir havuzumuz var kaliteli oyuncumuz zaten yok. Ozel bir jenerasyon yakalamis degiliz cogu oyuncu Almanya cikisli yarisi milli takimla uyumlu/uyumsuz. Hiddink'i filan da gordu bu takim. O yuzden cok fazla overthink yapmaya gerek yok. Malzeme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 BulletRide said: applev0dka said: arda semih hakan ozan hak etti de tore mi hak etmedi ? bariz fatih egosu işte. yunusa ayırdığı kontenjanı tore için kullansa elinde silah olurdu en azından. 50 gol yemis takimdan stoper alip ligin en iyilerinden adamı geniş kadroya bile cagirmiyorsun. kaleye bile gidemeden elensek de futbol hayatı bitse keşke Töre bu sezon pek iyi değildi ama milli takıma alınmama nedeni 2 maçlık cezası. Ha Terim baştan almayacaktı kamp kadrosuna o ayrı. Yunus'a ayırdığı kontenjan derken? Adam Bundesliga'yı 11 gol ile kapattı bu sezon, Mainz'ı hücumda taşıdı resmen, nerdeyse CL spotuna giriyorlardı 6. bitirdiler ligi. Dortmund veya Schalke'ye gidecek. Martin Schmidt gibi bir deha ile çalışıyor falan fistan. 45 dakika izleyip Emre Mor romantikliği yapanlar biraz Bundesliga izlesin yahu abi emre mor yazacaktım orda aklim nerden yunusa gitti bilmiyorum sorry hic oynatmayacagi adam yerine silah olacak birini alsin derken 1 macta parlayan elrmani kast ediyordum .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sotto said: Bu takimin 1 sene once turnvaya gitme ihtimali neredeyse 0 filandi. Hemfikiriz heralde. Takımı o hale kim düşürmüştü? Yine FT. Adam kayırmacılığı biraz kısınca takım kazanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abi işin mucizeye kalmasi FT nin sucuydu. o zaman kimse eleştirmedi biat etti adam sonradan düzelince kahraman oldu. en basta adam gibi yönetse 5 mac kala cikardik gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Tamam da kadroda o duruma dusurdugu zaman ki adamlar cagirmiyor ki su an? Demek istedigim o. Son 12-13 mactir iyi performans gosteren adamlar cagirildi su an milli takima. Emre B filan yok yani. Bunlarin icinde Balta da var Selcuk da var Burak da var. Arda da var. Bu adamlar elbet cagirilacak. Su 23 kisilik kadroyu elli defada siksaniz suyunu cikarsaniz 1-2 isim disinda oyanamaz. Isin gercegi bu. 11 leri ayrica tartisiriz. Kotu muyuz? Kesin. Defansimiz iyi degil, orta saha Topal - Oguzhan disinda iyi degil, Arda formsuz, forvet formda ama BJK'nin yedek forveti. Bu acidan bakinca olayin ozeti bu ama alternatif yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 applev0dka said: en basta adam gibi yönetse 5 mac kala cikardik gruptanZaten tum turnuvalara lider gidiyordu FTden once milli takım FT geldikten sonra ilk maclarda cok zorlandık baska bir TD olsaydı akardık. Degisik misiniz yoksa ulkenizin milli takımının gecmisini mi hatırlamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abuk subuk takimlarin grupta tek puanlarini bizden almalari falan FT değil ulke futbolunun geçmişi yüzünden evet. bu kadar biat ile ben de birakip gitmeye kiyamam valla 1 tur daha gs yapar sonra 90 yasinda milli takım yönetirim ki FT ölmez ise olacak olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Daha once nasıl gruplardan cıkamadıgımızı bir anda unutmak icin gercekten balık hafızalı olmak lazım. Bu arada grupta kimi turnuva dısına ittigimizi de hatırlayın yani. Sanki son macta san marinoyu turnuva dısına itmisiz gibi davranıyorsunuz su grup icin. Ama unutmusum bir sene sampiyon oldular diye son 20 seneyi bir anda silen bir taraftarla konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ben Terim'i sevmem kişilik olarak, taktik anlamda da kendini geliştirme gibi bir çabası hiçbir zaman olmadı, o yüzden sistem takımından çok kendi oyuncuları üzerinden yürüdü. Ama bu elemelerde son dakikada direkt katılım hakkı elde etsek de, grupta yenildiğimiz İzlanda maçı dışında takım gerçekten her maçı rakibinden üstün oynadı. Hollanda'dan 6 puan çıkarıyorduk nerdeyse. Mesela toplam 7 puan kaybedilen 2 Letonya ve 1 Çek maçı var. O maçlarda öyle oynayıp puan kaybetmen mümkün değil yani. Ama oldu. Avrupa Şampiyonası'nda Dünya Kupası'na göre daha az sürpriz çıkar. Bu sene tırt takım çok sayı arttığı için ama gruptan çıktıktan sonra Paraguay, Kore yerine en iyi ihtimalle Portekiz, İtalya falan çekiyorsun. Takımlarından bağımsız bireysel olarak hep iyi sezon geçiren oyuncularla oynayacağız; sol bek seçimi önemli. Arda da kendine gelmiş gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 siralamada senden bilmem kac basamak asagida olan. ilk 11inde 2 tane oyuncu bilmediğimiz takıma kaybedilen puanları "zaten ne zaman gruptan kolay çıktık ki" diye hafifletirsek cok ağlarız bu ülke futbolu neden gelişmiyor diye. FT ve biat edenlerin gruptan cikmama bahanesirde hazır "zaten kac kere çıktık ki, oyuncular ile hoca ile alakası yok kim olsa cikamazdik" gazete mansetletini gorur gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://www.komikresimleri.com/wp-content/uploads/fatih-terim-caps-6.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Efsane marşımız da hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 applev0dka said: siralamada senden bilmem kac basamak asagida olan. ilk 11inde 2 tane oyuncu bilmediğimiz takıma kaybedilen puanları "zaten ne zaman gruptan kolay çıktık ki" diye hafifletirsek cok ağlarız bu ülke futbolu neden gelişmiyor diye. FT ve biat edenlerin gruptan cikmama bahanesirde hazır "zaten kac kere çıktık ki, oyuncular ile hoca ile alakası yok kim olsa cikamazdik" gazete mansetletini gorur gibiyimMadem sıralamaya gore bakıyoruz. Hollanda ustumuzde. Cek cumhuriyeti ustumuzde. İzlanda ile aynı sıralardayız(aramızda 3 takım mı ne var) ve bizden 10 kat iyi futbol oynadılar. Ozaman bizim dogal bitirmemiz gereken sıra 4.lukmus. Biz 3. bitirmisiz. Ve en iyi ucuncu bitirip direk gitmisiz. Hala yok ona soyle puan kaybetti de buna boyle puan kaybetti de yok 10 hafta kala lider cıkardık gruptan da. Takımınızı bir tanıyın ya. Hollandanın ustunde 3. bitirip direk turnuvaya katılmısız tarihimizde kacıncı kez gidiyoruz, buyuk turnuvalara kacıncı kez direk katılım hakkı kazandık da bugun direk katılım hakkı kazanmıs bir takımı ve teknik direktorunu hor gormeyi kendinize hak goruyorsunuz anlamadım. Euro 2016 baslar. Takım batırır ozaman konusursunuz. Onceleri 'aglama' spamliyodunuz simdi 'biat' spamliyosunuz en azından kelime dagarcıgınız 1 kelime genislemis onu takdir etmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=exGZ0KvdjtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 terim'e yapilan olumsuz elestirilere katiliyorum. en bastinden gol krali gomez nasil olmaz kadroda? mesut ozil i aday kadroya bile cagirmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar