Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gecmeyen sivilce ve dermatologlar


Artariel

Öne çıkan mesajlar

4 hafta once tam goz altinda yumruk yemis gibi cikan cok buyuk ve morarmis bir sivilce var. cikmasindan 2 gun sonra dermatologa gittim ve antibiyotik + krem verdi, dogru duzgun uyguladim bitene kadar. ancak daha bi sisti, bi daha o doktora gitmeyip baskasina gittim o da antibiyotik ve krem verdi, azaldi sislik bir miktar ama hala daha sert, kizarik ve deri altinda. neden hicbirisi patlatmaya yanasmiyor? 4-5 hafta oldu hicbir gelisme yok resmen, basladigim noktaya dondum sadece. gecenlerde de bi cerrahla randevum vardi ve sivilceme takmis durumdaydi burada patlatabilirim, icinin artik bosaltilmasi gerekiyor yoksa gecse bile sisik bi iz kalacak vs. diyordu. benim de doktor randevum oldugu icin yapmadi. simdi de doktor da diyor ki vucudun eritme hizina bagli, en azindan ufaltalim oyle cerrahi bi mudahale yapilsin falan diyor. baska bir dermatologa daha gideyim mi? cerrah haric hicbiri patlatmaya yanasmiyor ve daha fazla antibiyotik kullanmaktan baska bir sey yapmiyorum. ici hala dolu dolu, ucu cikmamis, goz altinda aptalca duran bir sivilce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dahiliyeci, bir psikiyatrist ve bir cerrah ördek avına giderler.
Köpekler ördekleri bulup havalanmaya zorlayınca
Dahiliyeci tam ateş edecek duraksar ve acaba önce bu ördeklerin yaşam alanı testlerini yapsak der.
Psikiyarrist korkan ördeklerin büyürken ruh hallerinin tatlarını etkisini bilmek ister.
Cerrah slahı kaldırır ördeği vurur ve yolayım patolojiye baksınlar der.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yüz bölgesi olduğu için çok fazla kurcalama. yüzde iz kalma ihtimali diğer bölgelere göre daha fazla. O kadar doktor patlatma diyorsa boşa demiyorlardır. Sabret ilaç krem vs varsa düzenli kullanmaya özen göster. başka bi doktora gitmenin faydası olmaz bence aynı şeyi söyleyecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:


ışıd videolarından daha çok tiksindim ya :( abi nasıl bu kadar büyüyebiliyor ya. ısrarla beyaz kan hücresi mi gönderiyor bünye çözüm bulamadıkça?


normal sartlarda bunlar yuzeyi nemlendirmek yaglamak icin sebum salgilayan salgi bezleri ve yuzeye acilan agzi..agiz tikaninca surekli salgilanan yag icerik asagida birikmeye basliyor..belli zaman sonra havasiz ortamda bakteriler birikip uremeye basliyor.bunye oraya bolbol savunma hucresi gonderiyor ..ole morumtrak sis ici irinli kotu kokulu birsey cikiyor meydana..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...