ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Açılmış bize de. Filmlerin kirası 2-4 TL. Kütüphanesi de geniş. https://play.google.com/store/movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Çok başarılıymış. Burada yayınlamak için izin alabilmeleri enteresan. Darısı netflix'in başına. Kütüphane güzel. Etik kaygıları veya yasal korkuları olanlar için uygun fiyata çok güzel filmler. Sağ ol haberdar ettiğin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 tv'den youtube app'iyle direkt olarak filmi izleyebilmek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 oha öyle bir özelliği de mi var? Ya da her tv'de var mı? Daha doğrusu PS4'teki youtube app'ten google play movies kiralama şansım oluyor mudur ki bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yok bilgim de, eğer google hesabından alır ya da kiralarsan youtube'ta göstermesi gerekmiyor mu? Oha lan çoğu film var. arama kısmından örneğin spielberg diye arattım, tonla film döküldü. Fakat bazılarında TR subs desteği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bilmiyorum ki bu google play movies olayını senden öğrendim az önce :) konuyu takipte kalayım madem, bilen varsa yazar belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 direkt Google Play appi ile satın aldığınız filmleri izliyorsunuz gençler Alın chromecastinizi, takın tvinize. Google playden açın filminizi yansıtın tv ye mis gibi izleyin. Bilmeyenler için söylüyorum bir de; Youtube, Google Play, Spotify, Netflix gibi Chromecast destekleyen applerde izleyeceğiniz içerik direkt Tv ye URL olarak gidiyor. Chromecast alıyor o linki kendisi açıyor. Sen sonra telefonunu istediğin gibi kullanıyorsun. İstersen evden çık git telefonu alıp yine çalıyor. Arada appi açıp kumanda gibi kontrol ediyorsun ama ekranı yansıtmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 iphone kullanıyorum. chromecast alsam yine bu filmleri izleyebilir miyim tv'de yoksa ios'a hiç yok mudur? Gerçi benim kolpa uydunet modeminin wireless'ı çöp, chromecastle bir şey izleyemem ben ya neyse pc'de güzel en azından on numeroymuş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Pc, android, ios istediğinde izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 youtube app'i ile niye izletmiyorlar? Lan ne saçma iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Google playden film alıp sonra çıkıp YouTube app i ile mi girmek istiyorsun film izlemek icin? Alinca filmi bas playe oynasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 tv web os evde. youtube app iyi kötü çalışıyor. Movie app'i var mı bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Raspi-kodi-ipad üçlüsüyle mümkünmü bu iş ya? Rplau diye bi uygulama indirdim ama hiç beceremedim kullanmayı, onu kullanabilirsem bunu da yapabilirim gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 The Revenant $15 gozukuyor ben de, TL mi sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 TR'de yok daha o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Benim hesabim niye TR degil o zaman? Nasil duzeltebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bence iyi. bu fiyat skalasında kalsa zaten torrenten film indirmem ben ayda izliyorum 10 film maks. 50tl veririm yani bi imax parası. varsın 2-3 ay geç izleyek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 vpn açıktır? ya da dns. Hesapla alakası yok sanırım, yani ben chrome'da vpn kullanıyorum ondan girince dolar, operadan vpn'siz girince tl çıkıyor. kütüphane de farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 haassi aşağı indim. 27tl 15tl falan lshldfs ok bay. go go kickass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ShadowFax said: tv web os evde. youtube app iyi kötü çalışıyor. Movie app'i var mı bilemedim şimdi android mi kullanıyorsun? normal google play appi ile satın alıp izliosun extra bi app değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Kapali VPN. DNS kendime ait zaten, local. Neyse ya, iTunes'den aliyorum zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 cepte android, tvde webos işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Red said: haassi aşağı indim. 27tl 15tl falan lshldfs ok bay. go go kickass kira değil o satın alma için. DVD parası gibin işte. bazılarına kira koymamışlar ama genel olarak bence çok iyi yani. Hele ki dvd'sini almak isteyip çıkmaya üşendiğim türk filmlerini dvd'den çok daha ucuza satın alma imkanı var o da hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 en kiralanası filmlere sadece satın alma koymuşlar. bir avantajı yok yani gidip blurayini de alırsın 30tl ye bir süre sonra. hani 2014 filmleri falan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar