Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet değiştirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Aile hekimleri anladığım kadarıyla uğraşmak ve/veya sorumluluk almak istemiyorlar. Bildiğim kadarıyla sadece gerekli görürse seni hastaneye sevk etmeliymiş. Mesela ben gözlük kullanıyorum, kafadan sevk ederler sanırım.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
özel hastaneye gidip 10 dakikada hallettim, hiç sağlık ocağı falan uğraşılmaz.

Harç paralarını vakıf banka yatırın. Çünkü ziraat 13 lirasını alabiliyor. Geri kalan 2 lirayı vakıfbanktan yatırmak zorundasın. Vakıf 2sini de alıyor.

Dün emniyete verdim dosyaları, orada da işim 10 dakika sürdü. Randevu saatine sadık kalıyolar. Parmak izinden kimlik kontrol ettirip bitiyor işin.

Bakalım 1 hafta içinde gelir yeni ehliyet.
Mesaj tarihi:
Ben simdi gecen sene dosyayi almistim ama 500 lira verip ehliyeti almamistim daha 2 yili var dosyanin diye. Simdi alsam yeni ehliyet mi gelir bana yoksa eski alip tektar yenileme mi yaparim?
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Namessar said:

yenilemek zorunlu mu simdi bu mereti?

5 sene süre var diye biliyorum.

5 sene süre var evet ama bu sene sonuna doğru aile hekimlerin raporu geçerli olmıcak direk hastanelerden heyet raporu alcan..
o yüzden gidip halledeyim diyorum ama böyle olunca 5 sene kaybım olucak otomatik..
şimdi alsam 10 sene sonra tekrar yenilemek gerekicek
5 sene sonra alsam 5 + 10 yıl kafada ehliyet olcak sonra ölürüm ztaen
Mesaj tarihi:
raporu sağlık ocağından aile hekiminden iki dakikada almıştık.

2010 yılına kadar zamanı var diye biliyorum acilen değiştirmeniz gibi bir zorunluluk yok.
Mesaj tarihi:
pardon pardon, 2020. e tipi ehliyetlerde 2020 diğerleri daha da uzun süresi var diye bi muhabbet olmuştu onu da hatırlıyorum. Ama 2020'den eminim.
  • Yeni Oluştur...