Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 değiştiren var mı sağlık raporu ve diğer işleri nasıl hallettiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Benim de değiştirmem lazım. Paramparça oldu ve foto sanırsam 16 sene öncesinin. Bilenler aydınlatsın plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 sağlık raporu sağlık ocağı veriyoda göz de istiyolar sanırım o da hastaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 gozluk var sanirim ?? tek hekim- aile hekiminiz gerek gorurse sevk eder..onlar da genellikle gozluklu vs gorurlerse hadi git bir baktir diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Mevcut ehliyette gözlük ibaresi var, yine de rapor istiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 yenilemek zorunlu mu simdi bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, Zaman var yeniletmek için ama sağlık raporu olayı çok eziyet :( Aile hekimi belge verebilmesine rağmen uğraşmayıp seni hastaneye sevk ediyor(muş) (td) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ya aceba ISG için aldığımız ağır işlerde çalışabilir raprounun sağlık raporu geçerli olur mu? İlla devlet hastanesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, Aile hekimleri anladığım kadarıyla uğraşmak ve/veya sorumluluk almak istemiyorlar. Bildiğim kadarıyla sadece gerekli görürse seni hastaneye sevk etmeliymiş. Mesela ben gözlük kullanıyorum, kafadan sevk ederler sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Namessar said: yenilemek zorunlu mu simdi bu mereti? 5 sene süre var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 özel hastaneye gidip 10 dakikada hallettim, hiç sağlık ocağı falan uğraşılmaz. Harç paralarını vakıf banka yatırın. Çünkü ziraat 13 lirasını alabiliyor. Geri kalan 2 lirayı vakıfbanktan yatırmak zorundasın. Vakıf 2sini de alıyor. Dün emniyete verdim dosyaları, orada da işim 10 dakika sürdü. Randevu saatine sadık kalıyolar. Parmak izinden kimlik kontrol ettirip bitiyor işin. Bakalım 1 hafta içinde gelir yeni ehliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Selam, Özel hastane raporu kabul görüyor muymuş??? Peki hangi bölümden alıyoruz; mesela ben gözlük de kullanıyorum diye göz doktorundan da rapor gerekiyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben simdi gecen sene dosyayi almistim ama 500 lira verip ehliyeti almamistim daha 2 yili var dosyanin diye. Simdi alsam yeni ehliyet mi gelir bana yoksa eski alip tektar yenileme mi yaparim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 aktiftablet said: Namessar said: yenilemek zorunlu mu simdi bu mereti? 5 sene süre var diye biliyorum. 5 sene süre var evet ama bu sene sonuna doğru aile hekimlerin raporu geçerli olmıcak direk hastanelerden heyet raporu alcan.. o yüzden gidip halledeyim diyorum ama böyle olunca 5 sene kaybım olucak otomatik.. şimdi alsam 10 sene sonra tekrar yenilemek gerekicek 5 sene sonra alsam 5 + 10 yıl kafada ehliyet olcak sonra ölürüm ztaen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 raporu sağlık ocağından aile hekiminden iki dakikada almıştık. 2010 yılına kadar zamanı var diye biliyorum acilen değiştirmeniz gibi bir zorunluluk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 paralel evrende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Google aramalarına ifşa olmak istemiyorum, pm attım lokasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 2010 yazmışsın hacı. ondan sordum paralel evrende mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 pardon pardon, 2020. e tipi ehliyetlerde 2020 diğerleri daha da uzun süresi var diye bi muhabbet olmuştu onu da hatırlıyorum. Ama 2020'den eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar