scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Herkeşe selam, 28 mart itibari ile kızım Masal dünyaya geldi! Çok değişik hisler ya isteyen herkese, nasip etsin diyorum. Son 48 saat içerisinde toplasan 3 saat uyumadım henüz, dün sabahtan beri ayaktayım ama diyorsun, sıç lan sen sıç ağzımıza uykumuza :D feda olsun. Mutluluğumun tarifi zor, valla :) http://i67.tinypic.com/353a72q.jpg Umarım bahtı şansı hep açık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oooo TEBRIKLER BAPSI <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Mutluluğunun tarifi bu resim zaten abi hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ooo mutlu sağlıklı büyüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ne güzel birşey yahu, sağlıklı mutlu uzun seneler diler tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Tebrikler bahtı açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Maşallah Sağlikli mutlu büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 oo kutlarim..saglikli mutlu huzurlu anali babali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Gözünüz aydın. Kızın adını kim koydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Abi tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 maşallah ne güzel adı var. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 ooo gz rip regular life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Caguar said: Gözünüz aydın. Kızın adını kim koydu? Yakın çevremiz bilir, eşimin hayatı da benim hayatım da çok brezilya dizisi kıvamındadır. Kendisi ile tanışmamız evlenmemiz vs de öyle (eşim kendisi ufak çaplı bir celebrity olur ;p) bunca yaşadığımız şeylerin üzerine bu bebek bizim için bir masalın gerçek olmasıydı o yüzden en çok yakışan isim Masal oldu kızıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 şeker koymicak mıydınız lan tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 MasterHapLo said: tebrikler . bu arada bebek arka planla kamufle olmuş sonradan fark ettim. Ben de niye sadece elinin fotorafını çekmiş diye düşünüyordum. Sdfds skill kasmış kamuflaj. biraz ilk koşuşturmacayı atlatalım daha proper bir resimle güncellerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Sparkcaster said: şeker koymicak mıydınız lan tebrikler Şeker şekerpare ne lan. Hiç düşünmedik bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 allah analı babalı büyütsün.yalnız o tırnaklarını kes bi zahmet hep mikrop yuvası baba oldun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 canım, ne tatlı uyuyor =)) güle güle büyütün! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 maşallah. masal güzel isim gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 GG, ilk ayları aşmak ile ilgili danışmanlık hizmeti için ÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 gratz! hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar