Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler


Stringray

Öne çıkan mesajlar

ensar vakfı olayı nedeniyle geçen hafta insanlar turkcell hatlarını iptal ettirip vodafone'a geçmeye başladılar. ciddi bir iptal kampanyası başlamış görünüyor, ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. turkcell'le baya baya başak geçiliyor, pedofili imaları felan gırla gidiyor twitter'da. ekşi'de de hattını çok iptal ettiren insan var. hatta şirketlerde yetkili bölümlerde çalışan kişiler şirket hatlarını toplu olarak vodafone'a geçiriyorlar.

https://twitter.com/search?src=typd&q=%40turkcell

bu olay tuz biber oldu aslında zira turkcell'e spk üzerinden el konulmuştu resmen, şu an yönetim kurulu bildiğimiz akit. avea - türk telekom zaten iktidar borazanı.

şunlar da bonus:






Vodafone tarifeleri:



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abi gitmesin. Teror destekcisi, cocuk tecavuzcusu serefsizlere gitmesin paraniz. Etkim olur olmaz demeyin, surda 50-100K kisinin Turkcell'i birakmasi baya yusuflatir. AVM'ler desen kan agliyo zaten, Subat ayinda sabah 6:25'de trafigine takildigim kopru bile nispeten bos. Haliyle elinizden geleni ardiniza koymayin, beter olsun serefsizler.

Hatta alternatif varsa su Mersin'deki Turk Telekom ADSL'i de baska biseye gecireyim ama pek bi sansim yok heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay avm kadar 'etkisiz' kalacak bir şey değil.

benim bildiğim kadarıyla bu sektörde ölü yatırım çok fazla, yani adamlar çok büyük harcamalar yapıp altyapıyı kurup zaten mevcut bir kaynağı sana satıyor. bunu da kredilerle yapıyorlar ve bu kredilerin ödemeleri, doğal olarak her ay kendine bağladığı abonelerin ödedikleri paralarla yapılıyor.

özellikle 4,5g arefesinde bu kadar para harcanmışken kaybettiği her abone acıtır. zira bu insanlar bir kere para vermiyor şirkete, her ay en az 60-70tl ödeniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

avea malum olduğundan bıraktım.
vodafone otomatik ödeme hatası nedeniyle taahhütünü bozdun dedi, haksız yere kol gibi ceza soktu, bıraktım.
artık turkcell'i de bırakamam lan şirket kalmadı.


Turkcelli diye title veririm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell'de tarife satan kiz dolandirdi soyledigi ozelliklerin altinda dakikali paketi epey kullanmak zorunda kaldim, kizip vodafone'a gectim. tl yuklemede paketi onlarin otomatik aktiflestirene kadar gecen surede (evin uzak kosesinde wifi kapsama alanindan ciktigim icin, 3g de acikmis) interneti kullanmamis olmama ragmen bildirim tirivirisi yuzunden falan herhalde lokk diye 10tl'yi bi seferde cekince ona kizip avea'ya gectim. su an aveadayim ama bu dongu surekli basa sardigi icin bakalim ne kadar surecek.

su ekside yazanlarin da onda biri hattini tasimistir anca. ama iste okur sayisi yazar sayisindan cok daha fazla oldugu icin haliyle kampanya etki yaratacaktir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

bakim.
peki benimkine benzer bir tarife ayarlayacaklarmı? professyoneller kublubu falan varmı?


şurada var tüm tarifeler: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Tarife-ve-Paketler.php

telefonda pazarlık tarzı da gidilebilir müşteri temsilcisiyle telefonu çok kullanıyorsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi boşa kürek çekmeyin. kaç kişi iptal edicek? hadi en ütopik rakamı vereyim 1 milyon kişi mi? 6 ay sonra unutucaksınız olan biteni turkcell de o ara bi kampanya patlatmış olcak sktir et deyip gene geçiceksiniz. o yüzden boş işlerle uğraşmayın. turkcell gibi dev firmaların pek şeyinde olmazsınız. bi arada bimden alışveriş yapmayın furyası vardı. bi star wars kampanyası patlattılar alayınız sıraya girdiniz kapıda dsfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mevzu adamları çökertmek değil ki, en azından bireysel olarak ceplerini şişirmiyor olmanın verdigi vicdani rahatlık.

Kesinlikle birşey degistireceğini düşünmüyorum yani.

Ha kimseye çıkıp degistirmiyosan ibibiksin diyecek moral superiority yok tabi ama bi düşünün yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...