Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ensar vakfı olayı nedeniyle geçen hafta insanlar turkcell hatlarını iptal ettirip vodafone'a geçmeye başladılar. ciddi bir iptal kampanyası başlamış görünüyor, ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. turkcell'le baya baya başak geçiliyor, pedofili imaları felan gırla gidiyor twitter'da. ekşi'de de hattını çok iptal ettiren insan var. hatta şirketlerde yetkili bölümlerde çalışan kişiler şirket hatlarını toplu olarak vodafone'a geçiriyorlar. https://twitter.com/search?src=typd&q=%40turkcell bu olay tuz biber oldu aslında zira turkcell'e spk üzerinden el konulmuştu resmen, şu an yönetim kurulu bildiğimiz akit. avea - türk telekom zaten iktidar borazanı. şunlar da bonus: Vodafone tarifeleri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 avm lere de gitmeyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Geciririm ne? Komikli sik mi? Sayet oyleyse komik degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 metinde o şıkla alakalı bir bölüm vardı, anketi sonra ekleyince yazı gitti. şimdi ekledim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Vodafonea geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Yok hatunla konuştuk geçiyoruz biz. Turkcell bizim sayemizde çokecek değil ama en azından benim param bunlara gitmesin usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Evet abi gitmesin. Teror destekcisi, cocuk tecavuzcusu serefsizlere gitmesin paraniz. Etkim olur olmaz demeyin, surda 50-100K kisinin Turkcell'i birakmasi baya yusuflatir. AVM'ler desen kan agliyo zaten, Subat ayinda sabah 6:25'de trafigine takildigim kopru bile nispeten bos. Haliyle elinizden geleni ardiniza koymayin, beter olsun serefsizler. Hatta alternatif varsa su Mersin'deki Turk Telekom ADSL'i de baska biseye gecireyim ama pek bi sansim yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bu olay avm kadar 'etkisiz' kalacak bir şey değil. benim bildiğim kadarıyla bu sektörde ölü yatırım çok fazla, yani adamlar çok büyük harcamalar yapıp altyapıyı kurup zaten mevcut bir kaynağı sana satıyor. bunu da kredilerle yapıyorlar ve bu kredilerin ödemeleri, doğal olarak her ay kendine bağladığı abonelerin ödedikleri paralarla yapılıyor. özellikle 4,5g arefesinde bu kadar para harcanmışken kaybettiği her abone acıtır. zira bu insanlar bir kere para vermiyor şirkete, her ay en az 60-70tl ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 avea malum olduğundan bıraktım. vodafone otomatik ödeme hatası nedeniyle taahhütünü bozdun dedi, haksız yere kol gibi ceza soktu, bıraktım. artık turkcell'i de bırakamam lan şirket kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Stringray said: bu olay tuz biber oldu aslında zira turkcell'e spk üzerinden el konulmuştu resmen, şu an yönetim kurulu bildiğimiz akit. reklamda oynattiklari cocuklara sulanir bunlar. tam onlarin hedef yas kitlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ginaly said: avea malum olduğundan bıraktım. vodafone otomatik ödeme hatası nedeniyle taahhütünü bozdun dedi, haksız yere kol gibi ceza soktu, bıraktım. artık turkcell'i de bırakamam lan şirket kalmadı. Turkcelli diye title veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kontörlü t-mobile alıp 300 öyro roaming mi ödeyim gardaş nabayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 tahütüm var benim turkcell de ne yapsam ki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Gecmem diyen omurgasizlar kimler cok merak ettim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: tahütüm var benim turkcell de ne yapsam ki bilemedim. taahütün bir kısmını karşılıyorlar sanıyorum, şuradan numaranı bırakırsan ararlar. http://www.vodafone.com.tr/NumaraTasima.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bakim. peki benimkine benzer bir tarife ayarlayacaklarmı? professyoneller kublubu falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi bu isler o kar karli isler ki istesen de kimseyi bir yere batiramazsin..telekom da internet de bir kez yap ve sag mantigi isleri ..harcama hemen hemen yok..kazik kol boyu..otomatik geciriyorlar ve karisan da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 turkcell'de tarife satan kiz dolandirdi soyledigi ozelliklerin altinda dakikali paketi epey kullanmak zorunda kaldim, kizip vodafone'a gectim. tl yuklemede paketi onlarin otomatik aktiflestirene kadar gecen surede (evin uzak kosesinde wifi kapsama alanindan ciktigim icin, 3g de acikmis) interneti kullanmamis olmama ragmen bildirim tirivirisi yuzunden falan herhalde lokk diye 10tl'yi bi seferde cekince ona kizip avea'ya gectim. su an aveadayim ama bu dongu surekli basa sardigi icin bakalim ne kadar surecek. su ekside yazanlarin da onda biri hattini tasimistir anca. ama iste okur sayisi yazar sayisindan cok daha fazla oldugu icin haliyle kampanya etki yaratacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 3 gün önce açsana konuyu daha yeni taahüt berdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Kurumsal hatlarda nasıl olur diye sordum turkcell'e. Önce kurumsaldan bireylesel'e geçecek hattınız, 2 hafta bekleyeceksiniz. Sonra numara taşıma yapabilirsiniz dediler. Uğraşmayayım diye yalan söylüyorlar sanki. Kurumsal hatlarda numara taşıma yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dragonfire said: bakim. peki benimkine benzer bir tarife ayarlayacaklarmı? professyoneller kublubu falan varmı? şurada var tüm tarifeler: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Tarife-ve-Paketler.php telefonda pazarlık tarzı da gidilebilir müşteri temsilcisiyle telefonu çok kullanıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Valvyn said: 3 gün önce açsana konuyu daha yeni taahüt berdim 3 gün öncenin taahütü bir şey değil ki. en fazla bir aylık taahüt indirimini geri ödersin. atıyorum 12 ay taahüt internet 50tl değil 40tl'ye aldıysan cezası 10tl, 120tl değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 abi boşa kürek çekmeyin. kaç kişi iptal edicek? hadi en ütopik rakamı vereyim 1 milyon kişi mi? 6 ay sonra unutucaksınız olan biteni turkcell de o ara bi kampanya patlatmış olcak sktir et deyip gene geçiceksiniz. o yüzden boş işlerle uğraşmayın. turkcell gibi dev firmaların pek şeyinde olmazsınız. bi arada bimden alışveriş yapmayın furyası vardı. bi star wars kampanyası patlattılar alayınız sıraya girdiniz kapıda dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Ben gecmem sanirim hem internet hem hatli ivir zivirdan var alternatifi de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi mevzu adamları çökertmek değil ki, en azından bireysel olarak ceplerini şişirmiyor olmanın verdigi vicdani rahatlık. Kesinlikle birşey degistireceğini düşünmüyorum yani. Ha kimseye çıkıp degistirmiyosan ibibiksin diyecek moral superiority yok tabi ama bi düşünün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar