Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Hangi bölüme açayım bilemedim, en sonunda dedim FFA olsun. Şimdi ben Amerika'dan bir alet getirttim, adaptörler genelde 110V~230V diye değişken tasarlandığından lambır lumbur sadece çevirici ile prize taktım, alet 1 dakika falan çalışıp küt diye durdu ve bir daha çalışmadı. Sonra baktım ki 110V sabit girişliymiş adaptör. Çıkışı da 12V. Bir yerler ggnore muhtemelen. Şimdi burada adaptör 110V->12V yerine 220V->12V yapmaya çalışıp kendisi mi yanmıştır, yoksa orantısal olarak 220V-24V çevirip motoru mu yakmıştır? Bu işlerden anlayanlardan fikir alayım, sağolun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 110 yerine 220 yemistir trafosu yanmistir. Cikis degerlerine bakarak 220v bisi bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 motorlu şeylerde sıkıntı oluyor muhtemelen adaptör değil de sonrası problem yaşamıştır, sigorta varsa ucuza kurtarırsın belki arayıp sor aldığın yeri, garanti kapsamı dışına çıktı zaten alet direk ama fikir verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 öğle yemeğiyle akşam yemeğini aynı anda yedirmişsin adaptöre. giriş çıkış voltajı ve akımına bakıp muadilinden al bir tane. adaptörden sonrasına bir şey olmaz kolay kolay. adaptör dediğin regülatör sonuçta cihazı koruma görevi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hocam senin adaptör gg. 110 v giriş olan birşeyi sen şebekeye bağlarsan içini kavurursun. içinde sigortası varsa bi ihtimal sigortası gitmiştir.olay büyümeden kapanır. ama düşük ihtimal. 110v girişli ve ona göre dizayn edilmiş. 220 volt verirsen yanar adaptör. 110V->12V diyosun ve şebekeye bağlıyosun çeviremeden gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 adaptör gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 adaptör yanık kokuyosa gg, kokmuyosa adaptörün içindeki sigorta gg diye bir yorum yapabilir miyiz bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yanık kokusunu her şartta alırsın. 110'luk girişten 220 geçiriyosun kavrulmuştur. illa ki yanık kokacak. sigorta olup olmadığını anlamak için söküp bakmak lazım. bana kalsa hiç açıp bakmam direk çöp, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 sigorta olsaydı 1dk çalışmazdı takar takmaz atardı adaptörde sigorta çok nadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 çoğuluğunda yok evet ama olanlarda yok değil. bi diğer olasılık kondansatörlerde de meydana gelen şişmeler. bu da çok nadir. dediğim gibi direk çöp. 220/110 adaptör al tak sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 adaptörü de watta göre almak lazım bende bi alet var 110volt 10 amper 1100 watt civarı transformer lazım onlarda 250 lira yeni adaptör alsa daha ucuz olur gerçi 100 watt falansa 60 lira 220>110 çevirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Abi sigortasında falan değilim zaten de ikisi birden komple yanacağına adaptör yanmış olsun istiyordum, neyse ki öyleymiş. Aynı adaptörün EU versiyonunu bulup kurtuldum, çalışıyor şu an. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Alet ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 hazır konu varken banada macbook pro için lazım apple store 70tl diyo geçirmasyon ucuza bi tane alsam aynı işi görür heralde dimi?Yoksa apple store da ki daha mı sağlam. Sadece uzatma fişi lazım bu arada adaptör değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Universal olan adaptorler var da magsafe yoktur ki onlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Uzatma kablosunun cakmasi nasil oluyo ki sddfg Kablo iste al bi tane koctastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ya da elektrikciden kablo ve erkek disi priz al kendin yap 10 lira tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 enteresan olan aletin 1 dk boyunca çalışmış olması direk takar takar patlaması çatlaması gerekirdi, benim başıma öyle gelmişti açıkçası bilgisayarın 110v ups'ini 220 ye takınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Esh said: Alet ne bu arada? Adaptörden elektriği alan alet akvaryum pompası, aletin tamamı da kedi şelalesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Valvyn said: hazır konu varken banada macbook pro için lazım apple store 70tl diyo geçirmasyon ucuza bi tane alsam aynı işi görür heralde dimi?Yoksa apple store da ki daha mı sağlam. Sadece uzatma fişi lazım bu arada adaptör değil herşeyin orjinali uygundur ama o kadar para veremem dersen gidip bi yerlerden alabilirsin daha ucuza bi sorun teşkil etmez.güç adaptörüne bağlantı kısmı nasıl uzatma kablosunun onu hatırlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 http://www.apple.com/tr/shop/product/MK122Z/A/g%C3%BC%C3%A7-adapt%C3%B6r%C3%BC-uzatma-kablosu?fnode=8b şu işte bende bunun amerikan tarzı var ucuna çevirici aldım ama sorun yaratıyo fişin ucunu yaktı biraz bide her zaman şarj etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 hocam eğer öyleyse hiç riske atma, yaktı falan demişsin birgün farkında olmazsın evi yakarsın. git adam akıllı orjinalini al derim o zaman.İçin rahat olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar