Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US adaptör -> EU priz

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Hangi bölüme açayım bilemedim, en sonunda dedim FFA olsun.

Şimdi ben Amerika'dan bir alet getirttim, adaptörler genelde 110V~230V diye değişken tasarlandığından lambır lumbur sadece çevirici ile prize taktım, alet 1 dakika falan çalışıp küt diye durdu ve bir daha çalışmadı.

Sonra baktım ki 110V sabit girişliymiş adaptör. Çıkışı da 12V. Bir yerler ggnore muhtemelen.

Şimdi burada adaptör 110V->12V yerine 220V->12V yapmaya çalışıp kendisi mi yanmıştır, yoksa orantısal olarak 220V-24V çevirip motoru mu yakmıştır?

Bu işlerden anlayanlardan fikir alayım, sağolun :p
Sosyal ağlarda paylaş

hocam senin adaptör gg. 110 v giriş olan birşeyi sen şebekeye bağlarsan içini kavurursun. içinde sigortası varsa bi ihtimal sigortası gitmiştir.olay büyümeden kapanır. ama düşük ihtimal. 110v girişli ve ona göre dizayn edilmiş. 220 volt verirsen yanar adaptör. 110V->12V diyosun ve şebekeye bağlıyosun çeviremeden gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Valvyn said:

hazır konu varken banada macbook pro için lazım apple store 70tl diyo geçirmasyon ucuza bi tane alsam aynı işi görür heralde dimi?Yoksa apple store da ki daha mı sağlam.

Sadece uzatma fişi lazım bu arada adaptör değil

herşeyin orjinali uygundur ama o kadar para veremem dersen gidip bi yerlerden alabilirsin daha ucuza bi sorun teşkil etmez.güç adaptörüne bağlantı kısmı nasıl uzatma kablosunun onu hatırlayamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...