Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huzur Verdi Resmen Şu Resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shean said:

h2s said:

çay yok -5 puan kırdım

çay o kadar zararlı o kadar dandik birşey ki

çaysız olmaz. günde 5 demlik içersen tabi zararlı. Herşeyin fazlası zarar. Yoksa sende sabah kahvaltıda portakal suyu içenlerden misin?
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

şekersiz çayın ne zararı varmış bi aydınlatın bakalım

demiri emiyor direk çay. vücudundaki demiri emdiğinden gelişemiyon.

sonra küçük şişko kel türkler oluyor
Mesaj tarihi:
portakalın zararı yok mu hocam. yine diyorum herşeyin fazlası zarar. günlük 50 60 mg c vitamini almamız lazım sen gidip günde 10 tane portakal yersen günün sonunu getiremezsin. çayda öyle. kararında içilen çayın hiçbir zararı yok. fazlası elbette zarar demiri eritir doğrudur ama fazla çayın. kararında yenilen portakalında yada içilen portakal suyunun hiçbir zararı yok.fazlası zarar. portakal'ı ve portakal suyunu bende severim ama önceliğim çaydır.
Mesaj tarihi:
h2s said:

portakalın zararı yok mu hocam. yine diyorum herşeyin fazlası zarar. günlük 50 60 mg c vitamini almamız lazım sen gidip günde 10 tane portakal yersen günün sonunu getiremezsin. çayda öyle. kararında içilen çayın hiçbir zararı yok. fazlası elbette zarar demiri eritir doğrudur ama fazla çayın. kararında yenilen portakalında yada içilen portakal suyunun hiçbir zararı yok.fazlası zarar. portakal'ı ve portakal suyunu bende severim ama önceliğim çaydır.

c vitamininin fazlası günlük olarak atılıyor vücuttan, neresi zararlı?

2. olarak ta fotoğraftaki bardakların biri büyük biri küçük dimi?
  • Yeni Oluştur...