Drall Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Selamlar arkadaşlar. Hatun çapa dişte ve okulda şu anda ciddi bi dişsiz hasta sıkıntısı var. Stajı bitirebilmek için alt üst dişsiz hasta bulması gerekiyo. Protezini değiştirmeyi düşünen ya da ağzındaki son üç dişi de sallanmaya başlamış tanıdığınız varsa ulaşın bana. Her aşamayla bizzat ilgileneceği için ne hastane koridorlarında kaybolur yakınınız, ne de boş boş röntgen sırası bekler. Kendisi öğrenci ama yaptığı her işlemi asistanla birlikte yapıyor ve bitimi hocanın onayıyla alabiliyor. Dolayısıyla öğrenci diye tedirgin olmanıza da gerek yok :) Hadi pati ruhu, dişsiz akrabalar, konu komşu ve hatta pati üyesi bile vardır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bizim hanım da diş hekimi. öğrencilik zamanından biliyorum, varsa tanıdığınız falan hakikaten yardımcı olun. çok büyük sıkıntı yaşamıştı benimki de öğrencilik zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 annem dişle ilgili sorun yaşadığında üsküdar başkent hastanesine gider hep. operasyonu öğrenciler yapar. son derece memnun kendisi. denildiği gibi öğrenci diye tedirgin olmayın çok titiz iş yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 protez olmadi ama dis teli oldu o olumlu mu ? ps. kaynak olmaya calisiyorum, var mi dis teli icin onerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 İstanbuldaysan bezm-i alemde yaptırabilirsin sgk anlaşmalı Bu arada desteğin için teşekkürler pati ruhu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 hemde dişçi tanıdık olur işte hop diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Benim ağzımda 12 tane sağlam diş var ,işini görürse gelim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Abi sen hatunun ismini bana bi ateslesene "ablasi" belki benim kardesimdir dhdjdj. Bu arada total staninda hasta bulmak bayagi zor is. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nisaahi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Ben de dişlerimde sorun yaşadığım için protez diş yaptırmıştım. Aslında sanıldığı gibi korkulacak bir durum yok ortada, yanında biri olmasına bile gerek yok. Ama dediğiniz gibi her işte yardımcı olacak biri oluyorsa yanında o ayrı Yardımcı olabilirim isterseniz iletişime geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 periodent orkan zbişek dişlerimi döktü, periodent orhan kötü, periodent orhan sahte diş taktı ve para istedi, 24 nisan 2021 periodent rezaleti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Resim istemiyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 adminler şakadan anlamıyor, ama adminlerin foruma girip okuduğunu düşünmezsek içeriden biri şikayete basmış herhalde. onun yerine ben atayım resim. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 3 saat önce, nisaahi dedi ki: Ben de dişlerimde sorun yaşadığım için protez diş yaptırmıştım. Aslında sanıldığı gibi korkulacak bir durum yok ortada, yanında biri olmasına bile gerek yok. Ama dediğiniz gibi her işte yardımcı olacak biri oluyorsa yanında o ayrı Yardımcı olabilirim isterseniz iletişime geçin. başlık 5 yıllık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar