eregorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Andariel Cumartesi gidip görcez. Sahiplenecez. Eve bir kız alacaz. Evde zaten bir tane erkek siyam var. 4 yaşına girdi. Bizi ne gibi aksiyonlar bekliyor bilmiyorum ama sadece surata bakarak bile çok eğleneceyimi düşünüyorum. AHAHAHAA Abi bakışa bak aAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ismini değiştirip legolas felan koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 asdasd çok tipsiz sıpa ya bakışa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bizdeki siyamda hafif leyla bakıyor zaten. Muhteşem ikili olacaklar. Ahaha. Bu arada siyamın adı "Diablo" olduğu için kıza Andariel seçtik. Hatta kız arkadaşım seçti. Aferin lan. iyi yetiştirmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 tam kızacaksın dönüp bi bakacak, kahkahayı basacaksın yine fds Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, evdeki siyam kolay alışmaz gibime geliyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Evdeki çok dost canlısı. Daha önce eve misafir olarak gelen başka kedilere tepki göstermedi. Meraklı sadece. 4 yıldır bende Diablo, sadece bir kere veterinerde köpeğe tısladı. Onun dışında varsa yoksa mek mek diye ses çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Benim kızım dışarda başka kedi sevsem eve gelince kokusunu alıp ağzıma sıçmaktan beter ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sanssizsansli said: Benim kızım dışarda başka kedi sevsem eve gelince kokusunu alıp ağzıma sıçmaktan beter ediyo. Bizim oğlanda koku gidene kadar sürtünüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Noldu anlaşıyorlar mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 andariel diyince aga dedim bi pati tarantula almış heycanlandım. meğersem kediymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 neutrino said: Noldu anlaşıyorlar mı sdf Valla Diablo meraklı ama daha çok cinsel yaklaşmaya çalışıyor. Andariel ise sürekli oyun oynuyor sonra kalkıp diabloya saldırıyor. Ağzında bir tutam Diablo tüyü ile geri gelip oynamaya devam ediyor. Diablo ise ne zaman dayak yese kızı kovalıyor sonra geri kaçıyor. Sürekli bir gürültü var evde. Bir kaç eğitim videosu izledim, onları deniyoruz şimdi. Yavaş yavaş alışma durumları oluyor. Diablo koltukta otururken Andariel halıda oyun oynuyor falan. 5dk sonra eski hale dönüyoruz :). Yavaş yavaş.. Cuce said: andariel diyince aga dedim bi pati tarantula almış heycanlandım. meğersem kediymiş Ahaha. Andariel de tam tarantula değil ama. Toynak ve meme var şimdi. Onları göz ardı etmemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doracron Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Çok güzel kedi. Çok iyi yapmışsınız. İkinize de sağlıklı bir ömür dilerim. Bende de 4 tane var. Hepsi sahiplenme şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 erkegin kizisma doneminde 4 tane birden daha diablo&andariel iniz olur. uyarim da onceden. dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Namessar said: erkegin kizisma doneminde 4 tane birden daha diablo&andariel iniz olur. uyarim da onceden. dikkat edin. Anda kısır. Sıkıntı olmaz bu saatten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Kızımın konusunu bayağı boşlamışım. Alın size son fotosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 şaşı sanki bu kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 yok cnm ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 afjasklfjaslkdj tipi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Hunharca yalanma seansına geçmeden önce şekil bu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar