fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 lunatari said: ya götünü kaldırmamaya özellikle dikkat ettim. kurallarımı baştan koydum. böyle böyle olursa birlikte olabiliriz dedim. o da sorun etmedi bunları. dediğim gibi normal 2 sevgili gibi muhabbet ederken laf arasında ben yapamıcam bay dedi. Sorun etmedi gibi görünüp etti. Kızlar böyledir genelde karışırsın istemez karışmanı , karışmazsın bu sefer beni kıskanmıyor, benimle ilgilenmiyor, başkaları baksa etse umrunda değil olur. Bunun dengesini iyi kurmak önemli. Avuçtaki kuş gibi ne çok sıkıp öldüreceksin ne de serbest bırakıp uçuracaksın. Biraz gözü korkmuş gibi geldi bana sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 abı ozur dıleyerek araya gırıyorum ben konuyu kacırdım bırı ozet gecebilir mi, kızla ilk bulusma topac in 2 minutes gibi, 11 sayfa olduysa kacmaz bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bombilo said: abı ozur dıleyerek araya gırıyorum ben konuyu kacırdım bırı ozet gecebilir mi, kızla ilk bulusma topac in 2 minutes gibi, 11 sayfa olduysa kacmaz bu konu ilk mesajı oku, bi önceki sayfa başındaki alıntıyı oku tamam bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 fazla bişey yok ya.op 3 ay whatsupta konuştuğu kızla buluşucakmış ilk randevuda hediye alınırmı alınmazmı tartışması çoğu.geri kalanıda kız muhtemelen opnin fazla ince düşünüp kafa yormasına ve daha ortada fol-yumurta yokken kurallar koymasına dayanamamış kib bye çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 lunatari said: ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani. ulan yakısıklı değilsin. zengin değilsin. kız seni sevmeyi bırak daha ilk bulusmanız. kurallarım bunlar diyosun. kimsin de kuralına uyacak abi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Olm önce bi al kenara ondan sonra kuralları koyarsın, daha baştan böyle böyle uyacaksın dersen niye dursun yanında, önce kendine bağla sonra vururdun eyeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 moriarty said: lunatari said: ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani. ulan yakısıklı değilsin. zengin değilsin. kız seni sevmeyi bırak daha ilk bulusmanız. kurallarım bunlar diyosun. kimsin de kuralına uyacak abi asdf. abi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 avuçtaki kuş, eyer vurmak.. sonra da kezban, vermiyo, elinde oynatıyo, yedeğe atıyo. mübah size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kurallarını çok merak ettim sayar mısın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün rrrrrrraconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca rrracon kelimesinin telafuz edilmesini bile yasaklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Valthon patiyi çok ciddiye alma... - bir dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 http://i.hizliresim.com/MpdOOQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kuraldan kastım, nelerden hoşlanmam, nelerden taviz vermem v.s zihinsiz misiniz de bunu anlayamıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ulan sen türkan şoray mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ahaha abi kafaya bak, elizabeth'e devam o zaman kuralsız şartsız biat ediyo ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 adam zihin master kurallar koyuyor dpsfgk yapma etme, kimsenin seni aldatmamak dışında ilişkilerde bir sorumluluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 _Rave said: içim almıyor senden çekim almıyorumun updated versionu heralde.hayvan olmalıydın abi kibarlık,romantiklik,alçakgönüllülük bizim millette sünepelik ve zayıflıkla eşleştirilen erdemler.işe yaramaz. Ara ara güzel tavsiyeler, quotelar geliyor bizim forumdan ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 moriarty said: ulan sen türkan şoray mısın. ahahsdhahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 içim almiyor? o kadar mı tipsizsin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 moriarty said: http://i.hizliresim.com/MpdOOQ.png HAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Shean said: adam zihin master kurallar koyuyor dpsfgk yapma etme, kimsenin seni aldatmamak dışında ilişkilerde bir sorumluluğu yok. yaşı da bilmiyoruz. Sosyal medya hesaplarına girmek, kızları silmek gibi ergenlikleri yapıyor olabilir. Hoş bunu yapan öğretmen arkadaşım da var. Böyle konularda baştan net tavır alıyorsa haklı. İlla türkan Şoray moduna bağlamayın. Ama tabii önce kızı bi kendine aşık edip ondan sonra bu konulara geçmek lazım. Dengeyi kuramamış demek ki arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Shean said: adam zihin master kurallar koyuyor dpsfgk yapma etme, kimsenin seni aldatmamak dışında ilişkilerde bir sorumluluğu yok. komiklikler sakalar bi yana, suna katilmiyorum. herkesin karakteri, prensipleri, neye ok, neye hayir diyecegi baska. ilk bulusmada bunlar benim kurallarim diye turkan soraylik yapmiyacaksin tabi ama birbirini tanidikca o kurallar belirleniyo. belirlenmedigini dusundugun zaman da soylemen uyarman gerekebiliyo. en basit ornek, kimi git istedigin kisiyle beraber ol ama sonra benim yanima don ve anlat diyo, bunu aldatmak saymiyo, kimi elalemle ne bakisiyosun diyo onu aldatmak sayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 onu ben her insanın artık belli bir kafa yapısına eriştiğini farz ederek söyledim. sen mesela sevgilini dövmezsin, seks yapmak istediğinizde yaparsınız, kıza sarkan biri oldu mu kız kendi kendine o elemanla görüşmeyi keser. bunlar tamamen birey, olgunlaşmış kişilerin kendi kendine yapabilecekleri şeyler. sevgili olacağınız kişiyide öyle seçeceğinizi varsayıyorum tabi. yoksa şunu yap bunu yap diye çocuk yetiştirmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 abi yanlışı orda yapmışsın, her türlü kuralına uymaya razıyım dicektin para ve tip yoksa, kurallarım var değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar