Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızla ilk buluşma

lunatari

Öne çıkan mesajlar

lunatari said:

ya götünü kaldırmamaya özellikle dikkat ettim. kurallarımı baştan koydum. böyle böyle olursa birlikte olabiliriz dedim. o da sorun etmedi bunları. dediğim gibi normal 2 sevgili gibi muhabbet ederken laf arasında ben yapamıcam bay dedi.

Sorun etmedi gibi görünüp etti. Kızlar böyledir genelde karışırsın istemez karışmanı , karışmazsın bu sefer beni kıskanmıyor, benimle ilgilenmiyor, başkaları baksa etse umrunda değil olur. Bunun dengesini iyi kurmak önemli. Avuçtaki kuş gibi ne çok sıkıp öldüreceksin ne de serbest bırakıp uçuracaksın. Biraz gözü korkmuş gibi geldi bana sanki
Sosyal ağlarda paylaş

fazla bişey yok ya.op 3 ay whatsupta konuştuğu kızla buluşucakmış ilk randevuda hediye alınırmı alınmazmı tartışması çoğu.geri kalanıda kız muhtemelen opnin fazla ince düşünüp kafa yormasına ve daha ortada fol-yumurta yokken kurallar koymasına dayanamamış kib bye çekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

lunatari said:

ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani.

ulan yakısıklı değilsin. zengin değilsin. kız seni sevmeyi bırak daha ilk bulusmanız. kurallarım bunlar diyosun. kimsin de kuralına uyacak abi asdf.

abi asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

adam zihin master kurallar koyuyor dpsfgk

yapma etme, kimsenin seni aldatmamak dışında ilişkilerde bir sorumluluğu yok.

yaşı da bilmiyoruz. Sosyal medya hesaplarına girmek, kızları silmek gibi ergenlikleri yapıyor olabilir. Hoş bunu yapan öğretmen arkadaşım da var. Böyle konularda baştan net tavır alıyorsa haklı. İlla türkan Şoray moduna bağlamayın. Ama tabii önce kızı bi kendine aşık edip ondan sonra bu konulara geçmek lazım. Dengeyi kuramamış demek ki arkadaşımız
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

adam zihin master kurallar koyuyor dpsfgk

yapma etme, kimsenin seni aldatmamak dışında ilişkilerde bir sorumluluğu yok.

komiklikler sakalar bi yana, suna katilmiyorum.
herkesin karakteri, prensipleri, neye ok, neye hayir diyecegi baska. ilk bulusmada bunlar benim kurallarim diye turkan soraylik yapmiyacaksin tabi ama birbirini tanidikca o kurallar belirleniyo. belirlenmedigini dusundugun zaman da soylemen uyarman gerekebiliyo.

en basit ornek, kimi git istedigin kisiyle beraber ol ama sonra benim yanima don ve anlat diyo, bunu aldatmak saymiyo, kimi elalemle ne bakisiyosun diyo onu aldatmak sayiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

onu ben her insanın artık belli bir kafa yapısına eriştiğini farz ederek söyledim.

sen mesela sevgilini dövmezsin, seks yapmak istediğinizde yaparsınız, kıza sarkan biri oldu mu kız kendi kendine o elemanla görüşmeyi keser. bunlar tamamen birey, olgunlaşmış kişilerin kendi kendine yapabilecekleri şeyler. sevgili olacağınız kişiyide öyle seçeceğinizi varsayıyorum tabi.

yoksa şunu yap bunu yap diye çocuk yetiştirmenize gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...