Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızla ilk buluşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne hediyesi alacak ilk kez görüştüğü kıza onu anlamadım. maksimumu çiçek ki ona da gerek yok. ulan birileri tanıştırsa ne bilim ilk kez görüyo olsan çiçekle git iyi bi izlenim için de. 3 aydır ne konuşuyosan internette artık.
Mesaj tarihi:
abi çiçekle niye gitsin ya

gitsin buluşsun normal bir şekilde çiçek olmasınada gerek yok. çiçek niye alıyor bu adam? daha fos yok yumurta yok. türk kızı zaten romantik erkek istemiyor ayı istiyor. gitsin görüşsün sade.
Mesaj tarihi:
kızla çocukluktan beri tanıyoruz birbirimizi. son 2-3 aydır da ciddi olarak konuşuyoruz işte. ille hediye almalıyım diye şartlandırmadım kendimi. alsam mı bişey veya almasam mı size danışmak istedim işte.
Mesaj tarihi:
Çok ilerlediyse muhabbet incili küpe al. Değilse bişi alma. Buluşunca muhabbet iy giderse, elektril alırsan yolda yürürken elbet bir çiçekçi denk gelir. Ordan bir papatya yapıştır.
Mesaj tarihi:
İlk buluşmada hediye gereksiz olur bence. Seneye o gün alıcaksın zaten rahat ol. İlla alıcam diyosan parmağına bir zikirmatik al. Hem söz gibi de olur. Alnına bir öpücük bıraktın mı helalin olur biter. He bir dez avantajın var. Mesela kızın tarzından bahsetmemişsin. Ne biliyim gotik takıkıyodur bişeydir bunlar anlamsız olur. Aç biraz aç
  • Yeni Oluştur...