Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 stormeagle said: misticore neredesin gel bi kahvemi iç konuşalım. B) gel ben sana yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 benim manzaram var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martaval Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Masticore said: Ne demek, bu robotu ne yapıcam acaba bayağı buyukmus :P http://i.filmot.org/gYAXtQC.jpg Discovery de robot savaşları diye bir belgesel vardı.Orada savaştırabilirsin. Gideri var.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ufacık telefona bagajı doldurmuş adam :) Bu arada Dostluk Mamaları dikkatimi çekti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 stormeagle said: benim manzaram var ama biz de kahveyi robot servis ediyor. @martaval akıncı3'e rakip cıkarıcam https://www.youtube.com/watch?v=5BSfgNu2fXk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ne biçim pazarlık ne biçim alış veriş? Hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 o zaman gün batımına doğru sendeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martaval Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bu iphone 5 bu kadar değerli mi arkadaş? Antika oldu da haberimiz mi yok? @Masticore biraz daha dirense alıcı neredeyse gömlek ceket falan da bırakıp gidecekmiş.Ben de anlamadım bu işi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 martaval said: Ben de anlamadım bu işi:S akirafes abim guzel insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Dizi izler gibi konuyu takip ettim yemin ederim. Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş, ilk insanların kullandığı Değiş Tokuş ticaretini modern imkanlarla canlandırdınız. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bende de htc evo 3d var bi tane buna da veren bişiler çıkar mı 1 kutu toblerone olur ne bileyim hindistan cevizli hoşbeş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fit misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Bence teklif iyi. Yeteri kadar olgunlaştı. Karar artık satıcının. Bugün hemen değişimi yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar