darkageman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar; Daum Games Black Desert adlı oyunu bir sürü ülkeye IP Block'lu olarak çıkardı. Buna Türkiye'de dahil. Change.org adresinde Brezilyalı bir arkadaşımız imza kampanyası başlattı 10.000 aşkın imza topladık. Yardımınızı bekliyoruz. Çok güzel bir oyun hepinizin denemesini isterdim ama malesef IP Block engeline takıldık. İmzalarsanız ve hatta yorumlarınızı Change.org adresinde paylaşırsanız mutlu olurum. İmza Adresi:https://www.change.org/p/daum-games-europe-remove-ip-block-from-black-desert-online-na-eu-servers İyi Forumlar. Not: Şimdi bazı arkadaşlar VPN ile oynayabilirsin diyecek. Ben ban yeme riskini göz önünde bulundurduğum için para verdiğim birşeyden zarar etmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Buraya muhtemelen joygame falan pay2win olarak getirecek. Bir ise yaramaz kampanya muhtemelen, para konusur. Ama imzalariz. Duzgun, umut veren bir mmo gorup sevinmistim sevincimi kursagimda biraktilar. Les pay2win mmo'cu oyuncu kitlemiz sag olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 İmza imzadır. Ben bu gözle bakıyorum. Çok fazla ümitli değilim. Ama gerekli merceklere ulaşacağından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Vpn'le giremiyor muyuz simdi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Girebilirsiniz. Ban yediğiniz takdirde paranızı geri alamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Hos degilmis. Tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Herkez en pahalı paketi alcaz yazsın açarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Adamların yaptığı Kısmi Irkçılık olmuş. Üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Doğru karar olmuş :) Hele ki Türklerden bile şikayetçi türkleri düşününce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Kanuni said: Doğru karar olmuş :) Hele ki Türklerden bile şikayetçi türkleri düşününce... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 sadece oyunu satın alırken, birde launcher'dan oyunu başlatmak için vpn gerekiyor. server seçiminde vpn'i kapatıyorsun. auto ip blok gibi birşey bile yok yani. vpn kullananlara banlama gibi bi durumuz yok diye açıklama var şuan için. 30$'lık pack'i alın, oyun baya iyi yani. zaten oyunun tr localization'ı bence tutmaz. ortalama lesser turk oyuncusu bu ne ya çok şey var, çok karışık diye burun kıvırır. birde oyunun baya sağlam sunk cost'u var. leş oyunları getirip, servis eden türk publisher'lar uğraşmak istemez bu costlarla. tamamen daum eu'nun işgüzarlığı, ilk beta'da OCE bölgesi (avustralya, yeni zelanda vs.) de yoktu, sonradan orayı dahil ettiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 İmza atıyorum. Maksat destek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 abi cidden vpn kullananları banlamıycaz gibi bişey dedilerse direk alalım bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Attım imza da, Banlamasalar bile VPN ye para veresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bedava vpn kullan abi. sadece oyunu acmak ve server ekranina gelmek icin kullancan zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Valla arkadaşlar imzalarsanız sevinirim. Burada ticari bir amaç vs güdülmüyor. Ben büyük fanıyım ama IP block olayı çok canımı sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ben de imzaladim ama ip block konusunda saniyorum yapilacak pek bisey yok adamlar da zaten hic bi sekilde niyetleri olmadigini defalarca dile getirdi, sebepleri de soyleyerek. boyle bi uygulama var diye en azindan sevdigin oyunu oynamaktan mahrum olma abi, ac vpni gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kınayt oynayın lan neyinize yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kınayt düdükçü tencere ya. aylık premiumu 40$ mi neydi en son asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Neymis buraya getirmeme sebepleri? Ben bilmiyordum aciklama oldugunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Pearl Abyss hinted their interest in targeting markets such as Turkey, South America or any other region outside of our service territory via different channels. Therefore opening those markets to Daum Games Europe, means a conflict of interest with Pearl Abyss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 vpn'i sadece launcher'dan başlatırken kullanıyorsun. ben beleş tunnelbear ile açıyorum oyunu o kadar. download'a ya da oyun oynarken gerekmiyor. koreliler ayrı kafa. tera en masse na serverlarında türkiye'ye ip block'un kalkması yıllar aldı. hazır hype varken alın oynayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ha ticari, onu ben de düşünmüştüm. İşte tipik kore kafası pay2win bir çöp olarak çıkaracaklar burada güzelim oyunu :( batı edisyonu dışında oynanmaz o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 İlk aşama tamam arkadaşlar. Sıra 25.000 imzada. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar