Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert Change.org İmza Kampanyası.

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;

Daum Games Black Desert adlı oyunu bir sürü ülkeye IP Block'lu olarak çıkardı. Buna Türkiye'de dahil. Change.org adresinde Brezilyalı bir arkadaşımız imza kampanyası başlattı 10.000 aşkın imza topladık. Yardımınızı bekliyoruz. Çok güzel bir oyun hepinizin denemesini isterdim ama malesef IP Block engeline takıldık. İmzalarsanız ve hatta yorumlarınızı Change.org adresinde paylaşırsanız mutlu olurum.

İmza Adresi:https://www.change.org/p/daum-games-europe-remove-ip-block-from-black-desert-online-na-eu-servers

İyi Forumlar.

Not: Şimdi bazı arkadaşlar VPN ile oynayabilirsin diyecek. Ben ban yeme riskini göz önünde bulundurduğum için para verdiğim birşeyden zarar etmek istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece oyunu satın alırken, birde launcher'dan oyunu başlatmak için vpn gerekiyor. server seçiminde vpn'i kapatıyorsun. auto ip blok gibi birşey bile yok yani. vpn kullananlara banlama gibi bi durumuz yok diye açıklama var şuan için. 30$'lık pack'i alın, oyun baya iyi yani.

zaten oyunun tr localization'ı bence tutmaz. ortalama lesser turk oyuncusu bu ne ya çok şey var, çok karışık diye burun kıvırır. birde oyunun baya sağlam sunk cost'u var. leş oyunları getirip, servis eden türk publisher'lar uğraşmak istemez bu costlarla. tamamen daum eu'nun işgüzarlığı, ilk beta'da OCE bölgesi (avustralya, yeni zelanda vs.) de yoktu, sonradan orayı dahil ettiler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

vpn'i sadece launcher'dan başlatırken kullanıyorsun. ben beleş tunnelbear ile açıyorum oyunu o kadar. download'a ya da oyun oynarken gerekmiyor. koreliler ayrı kafa. tera en masse na serverlarında türkiye'ye ip block'un kalkması yıllar aldı. hazır hype varken alın oynayın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...