Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Xenus said: re:zero = 20dk boş bölüm sonda cliffhanger bitches the animation Re:Zero - 5 kolu koptu gibi geldi de daha brutalmiş http://imgur.com/a/HFRNU rem demon dialogunda sırıttı, acaba magenin summonı homunculus falan mı maidler. oneesan'ından hiç bi hüneri yok, o da assassin falan çıkar kesin dsdfg aynen ya ilk 20 dk çok tırttı böyle bir son beklemiyordum.uyusaydı daha iyiydi asfahsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Re:Zero 5 Demek ki geçen haftaki bölümde uykusunda öldürdüler, o yüzden geri gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ushioda toranın o kadar brutal olacağını sanmıyordum. Baya dark olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://i.imgur.com/happUwb.png karakter dizaynı gördüm bende. horror serisinden fırlama dafuq bi ara droplamıştım da geri başlıycam bi ara. 2.sezonu baya iyimiş özellikle. mappa zaten rising star stüdyo, güzel işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Stray Dog'un 4. bölüm de çok iyiydi 5. de. Twistler güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 hakumen geldi gg. çok vahşileşecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 zero-6 remle arkadaşlık kurunca ram, ramle kurunca rem öldürüyo galiba hikayenin sonunda anlattığı gibi ikisiyle de arkadaş olmaya çalışcak ölürse, gerçi işe yarar mı bilmem dsfsdfs bide niye öldürmeye çalışıyo ki spy olduğundan şüpheleniyolarsa takip edebilir yada yanlış bilgi sızdırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sam bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 zero nun konusu yok sanırım. varmı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kandırmayın olm insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Bungou Stray Dogs sherlocka gönderme yaptı. Çok barizdi birde. Ama olsun güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Kaç bölümdür stray dogun OP bana başka bir OP u hatırlatıyordu sonunda buldum. Soul Eater OP Resonance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 kuromukuro çohoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ushio çok brutalleşmedimi sizcede? kafa gövde uçuşmuyor belki ama yinede sertleşti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 ReZero 7 hadi bakalim ana karakter adam olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 rezero biraz boş bölüm oldu. şu olaylara 1 bölüm harcamalarına gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 re:zero 25 bölüm olacak, ondan pacing yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 re zero 7 lan çocuk gene brutal öldü ya şey çok saçma bi de madem kardeşler bu kadar duyarlı bizim elemana nası öldürüyolar cart curt diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 yarı demon kardesler. warlocklarıda o adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 re zero 7 adam nihayet uyandı ya.10 kere öldü hala goygoy peşinde. birde ben bu cadı muhabbetini anlamadım.neden cadı kokuyor ki eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 suffaru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gaza geldim mangasını okuyayım zeronun dedim, mangasıda animeyle aynı yerde wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 zero'nun mangası kötüya. Manga'sı kötü olup animesi güzel seri ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar