Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu pazar KuruFasülyeye katılacaklar ?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bağlarbaşında kurufasulye diye bir yer var. İstanbuldaki tek fırında kurufasulye mekanı bildiğim kadarıyla. Bu aralar acaip piyasa hehe. Sanırım orayı kastediyor?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

anlamayacak ne var lol getircen kurufasulyeni tuzunu domatesini gidicen party mekanına
orda tencereler var boş olanlardan birini seçecen ( biraz zor çünki katılım baya bi yüksek ) sonra başlıycan pişirmeye
piştikten sonra hemen diğer pilav partysine koşacan (çabuk ol ki fasülye soğmasın ) ordanda pilavı alıp afiyetle yiyicen
Afiyet olsun... [hline] wrak wrakkk
Sosyal ağlarda paylaş

Achtung!
Dikkat!
Attention!
Attenzione!

Herkes kurufasulyesini yedikten sonra sakın kapalı alanda bulunupda sohbet etmeye kalkmayın.. Klan a falan gidersiniz siz şimdi :) (klan ı bilen bilir? bah merak ettim bilen varmı????)
Neyse yoksa zehirlenirsiniz.. Üzülürüm :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 06 June 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
Achtung!
Dikkat!
Attention!
Attenzione!

Herkes kurufasulyesini yedikten sonra sakın kapalı alanda bulunupda sohbet etmeye kalkmayın.. Klan a falan gidersiniz siz şimdi :) (klan ı bilen bilir? bah merak ettim bilen varmı????)
Neyse yoksa zehirlenirsiniz.. Üzülürüm :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..

Yuh abi klan kafeye zaten duman var bide koku olmasın aman derim.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe biz de geçen hafta arkadaşın evinde sucuk partisi verdik.Ama işin ilginç tarafı partşde sucuk dışında her türlü etten vardı...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...