Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu pazar KuruFasülyeye katılacaklar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bısey anlamadım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
hadı bee[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
vallaha inanmazsan inanma hani siz pilav partysi veriyomuşunuz ya o da pilavı başka partyden alıcak kurufasülye partysi yapacak
partynin adı kuruüstüpilav partysi olacak[hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
:D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
Bağlarbaşında kurufasulye diye bir yer var. İstanbuldaki tek fırında kurufasulye mekanı bildiğim kadarıyla. Bu aralar acaip piyasa hehe. Sanırım orayı kastediyor?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Mesaj tarihi:
anlamayacak ne var lol getircen kurufasulyeni tuzunu domatesini gidicen party mekanına
orda tencereler var boş olanlardan birini seçecen ( biraz zor çünki katılım baya bi yüksek ) sonra başlıycan pişirmeye
piştikten sonra hemen diğer pilav partysine koşacan (çabuk ol ki fasülye soğmasın ) ordanda pilavı alıp afiyetle yiyicen
Afiyet olsun... [hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
Achtung!
Dikkat!
Attention!
Attenzione!

Herkes kurufasulyesini yedikten sonra sakın kapalı alanda bulunupda sohbet etmeye kalkmayın.. Klan a falan gidersiniz siz şimdi :) (klan ı bilen bilir? bah merak ettim bilen varmı????)
Neyse yoksa zehirlenirsiniz.. Üzülürüm :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Mesaj tarihi:
said:
White_Rakkad, 06 June 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
Achtung!
Dikkat!
Attention!
Attenzione!

Herkes kurufasulyesini yedikten sonra sakın kapalı alanda bulunupda sohbet etmeye kalkmayın.. Klan a falan gidersiniz siz şimdi :) (klan ı bilen bilir? bah merak ettim bilen varmı????)
Neyse yoksa zehirlenirsiniz.. Üzülürüm :)[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..

Yuh abi klan kafeye zaten duman var bide koku olmasın aman derim.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar
Cold as Corpse.
Mesaj tarihi:
Ehe biz de geçen hafta arkadaşın evinde sucuk partisi verdik.Ama işin ilginç tarafı partşde sucuk dışında her türlü etten vardı...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Mesaj tarihi:
tede herkes girebiliyor mu yaw?
bilet almak felen gerekli mi (raider sordu bunu bana meraktan çatlıyorum şimdi).

azmo beni bulur artık.
12de açılcakmış yanlış duymadıysam.
12.30da orda olmaya çalışçam...[hline]You want a piece of me, boy?
Mesaj tarihi:
Evet 20 milyon kapıda giriş, mezunlar derneğine üyeseniz 5 milyondan düşük bişi, ben arkadaşlarla gidicekdim. Kenan doğuluyu öğrenince sattım memnuniyetle :)[hline]divine sarcasm
Mesaj tarihi:
Bende kahvaltı edeyim, kaçak dvd alayım sonra gidicem :)
Kenan Doğuluya kalmıcam ama sevmiyorum sanatçı olaylarını bir sürü dışardan saçma alakasız insanı dolduruyor mezunlar gününe sanatçı olması.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

• Yeni Oluştur...