Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 45 dk da biletler tükenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bol gollü olur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 maçın özeti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/9/mp-antalyaspor-1-5-besiktas-mac-ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 cmrownz said: maçın özeti olur http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/20/mp-antalyaspor-4-2-fenerbahce-mac-ozeti buyur maçın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 sen bu mac neye aglayacaksin ona karar ver az zaman kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Gomez cha cha yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 nuri alçodan sonra cem cemre oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 eto'o der susarım. fb'ye yaptıklarını bjk'ye de yapar mı dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 3-1 falan ya bu maçın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 neden hala bişey yazıyorsunuz la, benim critten sonra kapanmalıydı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 crit ata sporumuz qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 hüseyin göçek hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gocurecek gene demek abv demiroren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Göçek möçek sökmez aga adam olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 maç ertelenir mi ? basketbol maçları ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 derbi dahil ist'teki bütün maçları ertelemeleri gerek zaten. hadi bjk maçını geçtim istanbulda bomba patlamışken, maç günü nevruz varken çıkıp derbi yapıp binlerce insanı bir yere toplamak başlı başına şerefsizliktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 derbiyi zor ertelerler biraz, devlet acizliğini belli etmemeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 1 saatte tüm biletler tükendikten sonra, şimdi güvenliğinden korkup biletlerini başkasına aktarmak isteyen maça gitmeyecek insanlar var deniyor. ben de sanmıyorm derbinin erteleneceğini, adamlar cıkmıs carsıya pazara cıkın normal hayatınıza devam ediyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 eh ertelemeyi ben de beklemiyorum da işte oynatmakta şerefsizlikten başka bir şey değil. bir şey olursa vebalinin altından nasıl kalkılacak bu sefer; gerçi yazarken düşündüm de ne olacak atarlar birinin üstüne "teröröröröyu lanetliyoruz" derler yine olur gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 patlama başlığına yazdım,buraya da yazayım. akşam 19.00daki Galatasaray-darüşşafaka basketbol maçı ertelenmiş terör olayı nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 şu olayı geçiştirecek derbiden daha güzel bir şey bulamazlar herhalde, kesin oynatırlar. 2 kırmızı 1 penaltı olursa da 1 hafta gündem kitlenir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 derbiye ihtiyac yok abi. halk zaten duydukları herşeye koşulsuz inanmaya hazır. sorun yok bize zarar vermezler büyük devletiz diyorlar, hürraaaaaa girelim suriyeyi alalım moduna bürünüyorlar,derbiye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Tolga daha ısınırken sakatlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 boyko ismail necip marcelo beck sosa atiba ozzy q7 kerim gomez hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar