Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 26. Hafta: Beşiktaş - Antalyaspor | 19 Mart Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derbi dahil ist'teki bütün maçları ertelemeleri gerek zaten. hadi bjk maçını geçtim istanbulda bomba patlamışken, maç günü nevruz varken çıkıp derbi yapıp binlerce insanı bir yere toplamak başlı başına şerefsizliktir...
Mesaj tarihi:
1 saatte tüm biletler tükendikten sonra, şimdi güvenliğinden korkup biletlerini başkasına aktarmak isteyen maça gitmeyecek insanlar var deniyor.

ben de sanmıyorm derbinin erteleneceğini, adamlar cıkmıs carsıya pazara cıkın normal hayatınıza devam ediyor cunku
Mesaj tarihi:
eh ertelemeyi ben de beklemiyorum da işte oynatmakta şerefsizlikten başka bir şey değil. bir şey olursa vebalinin altından nasıl kalkılacak bu sefer; gerçi yazarken düşündüm de ne olacak atarlar birinin üstüne "teröröröröyu lanetliyoruz" derler yine olur gider...
Mesaj tarihi:
şu olayı geçiştirecek derbiden daha güzel bir şey bulamazlar herhalde, kesin oynatırlar. 2 kırmızı 1 penaltı olursa da 1 hafta gündem kitlenir zaten.
Mesaj tarihi:
derbiye ihtiyac yok abi. halk zaten duydukları herşeye koşulsuz inanmaya hazır.

sorun yok bize zarar vermezler büyük devletiz diyorlar, hürraaaaaa girelim suriyeyi alalım moduna bürünüyorlar,derbiye gerek yok
  • Yeni Oluştur...