Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

http://www.cnnturk.com/video/spor/sosyal-medyada-tartisilan-aziz-yildirim-vitor-pereira-diyalogu

said:

En çok tartışılan nokta ise Yıldırım'ın ertelenen derbi için "Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra" sözlerini sarf etmesi oldu.

maci kimin ertelettigi belli oldu. aziz yine saha disi oyunlar pesinde ama bu sefer kendi kanalina yakalanmasi ironik olmus
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu net. son 20 yıl penceresinden bakıldığında bjk'nın yarışta çok ezik kaldığı bir gerçek.

fenerbahçe zaten tek adamla yönetilmenin meyvesi olarak her daim yarışta kalabiliyor, aziz yıldırım gibi bir çirkef adam her türlü kurnazlığını vs. çözmüş işin. tek hatırladığım aragonesli senesi var rezil oldukları. ha, ilk geldiğin de aziz de çok sıvadı. dayak yiye yiye öğrendi işi. tabi ne kadar öğrense de adamda ağır gs kompleksi var. yarışta ne zaman gs olsa ligi veriyor ne yapıp edip. hatırladığım 2001 var bir tek gs ile yarışta kalıp şampiyon olduğu. 2000 öncesi, 2002, 2006, 2008, 2012, 2013, 2015 hep patladı aziz.

biz de işte 4-5 senede bir batıyoruz sonra 2-3 sene çekici vurup geçiyoruz lige. gerçi bu sefer ağır gümledik. rivayı mı satarlar naparlar ama götü toplamak eskisi gibi kolay olmaz şimdi.

bjk ise durum hep kötü. şöyle söylim. bir galatasaraylı olarak 3 haftadır pazar gündüz maçı falan görüyorum da içim çekiliyor tv karşısında. bjklı kardeşlerim bu olaya 7-8 yıldır aralıksız maruz kalıyor. büyük çile allah büyük sabır versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalniz ne yalan soyliyim, yuzde yuz BJK-GS macindan sonra oynayacagiz lafini tam duymuyoruz. Hani Aziz den nefret ettigimi biliyorsunuz da adamin agzidan cikan lafi tam olarak duyamiyorum. Evet el hareketi var da...Sonra oynayacagiz diye birsey duymuyorum ben sahsen.

Orayi kesip alip Aziz talimat verdiye getirmek anlamsiz.

Erteleme isinin Fenere yaramasi baska is, memleketin oldugu durum baska is arkadaslar. Hem ctesi maclarinin hem pazar macinin o an ertelenmesi lazimdi zaten, bunun FB ile bir ilgisi yok. Ha erteleyip ne zamana erteleyeceksin derseniz, ertelersin maci oyle bir guvenlik onlemi alirsin ki ertesi gun bile oynatirsin. Bu isin elbette sonu yok ama hazirlikli olmak var, bir de o kadar hazirlikli olmamak var. Hayat dursun maclar dursun demiyoruz ama acil planlarla gelirsin, ona gore ozel ekip kurarsin maca hazirlanirsin oynatirsin.

Pariste de ayni alanda konser verilmiyor mu simdi? Ama baksan 100 kat onlem vardir. E bu boyle olmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ciddiye alip uzun uzun yazdigin kabahat. aglamaya programli olunca insan boyle oluyor iste yapacak bisey yok.

mac zaten ülke terör konusunda iyice peak yapmazsa(daha ne kadar yapacak gerçi de beterin beteri var) gs-bjk'den (8 mayıs) once oynanacak cok yuksek bi ihtimalle. o zaman da baska seyler koyup aglarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...