aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 benjani said: http://www.futbolarena.com/detay/fenerbahce/219777/80/fenerbahcenin-penalti-ozlemi.html hakkımız olan penaltıları alsak, şu an farkı çoktan açmıştık belki de.böyle varsayımlarla düşünürsek sonu gelmez.hakeden kazanıyor zaten şampiyonluğu. biraz objektif olursan pereira ve mahmutun bize penaltı verilmiyo açıklamaları da ağlama. ha ondan sonra ard arda 4, 5 maç penaltı kullandınız diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 td'leri braga maçından sonra bile bu mac için ağladı ya adsafa beşiktaş maçındaki hakem braga maçından bile kötüymüş hatta sdsafas ulan sonra biz ağlak oluyoruz komik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 fizban said: bu arada bu besiktaslilar ligin ilk macinda da hakemle yenmisti bizi fsds. ama HOKLORO YONOYOR :(((((((((( siz bizi ne kadar hakemle yendiyseniz, biz de sizi o kadar hakemle yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ağlaklığı hak aramaya vurdular safasda gs-fb derbisi başlığı 17-18 sayfasını bjkliler yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 beşiktaş taraftarı ile mi tartışıyorsunuz. forumdaki temsilcileri bile yıllardır her maç orta sahada yanlış verilen bir taç kararına bile sayfalarca ağlayan adamlar. bunlar sinan engin yıldırım demirörenin evlatları. televizyonda o kadar ağladılarki yıllarca. gerçekten hakemlerin ve federasyonun işi gücü yok sadece beşiktaş'ı bitirmeye odaklı çalıştığını düşünüyorlar. ulan federasyon başkanı demirören iken ben olsam utanırım ağlamaya. hani yarın öbürgin fatih terim başkan olsa çıkıp galatasaraylıların hakkımız yeniyor demesi ne kadar komik olursa sizde yıllardır o kadar komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 hayır deseler ki ya bizim aleyhimize de oldu o maçta kararlar sizin aleyhinize de yok arkadaş at gözlüğü var objektif olamıyorlar mahmut gibi ağlayıp duruyolar ligin başından beri daha geçen ağladı vitor braga maçı sonrası beşiktaş maçı hakemi bilmem ne diye asdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 beşiktaşlılar bu işin 'ağlamadan' olmayacağını anladı. bu sezon da teknik direktör, kadro ve stat iyi gidince takım da lig standartlarına göre iyi oynayınca şampiyonluğu kaçırmak istemiyorlar. statta kupayı kaldırmak istiyorlar. bu nedenle her olay çok yakından takip ediliyor ve bu gibi durumlarda tepki oldukça fazla oluyor. fenerbahçeliler ise hakemlerin ve federasyonunun ciddi ciddi süper tarafsız olduğunda direterek komik duruma düşüyorlar ve bunu sürekli 'ağlamayın' çerçevesinde üzerlerinden atıyorlar. aziz'in özellikle hakemler üzerinde dolaylı ya da dolaysız etkisinin olmadığını iddaa etmek evet oldukça komik, braga maçındaki hatalar sonrası (ki sadece beşiktaş'a değil, ligde birçok takıma bu 'hatalar' sıkça yapılıyor) oyuncuların davranışları zaten fenerbahçe takımına ligde geçilen iltiması tek başına açıklıyor. aziz'in uefa'da lobi olarak belirttiği şey kötü bir şey değil aslında ama bunu türkiye gibi yolsuzluğun bokunun çıkmış olduğu bir yere uyarlanması elbette karışıklık yaratıyor. şu videoda aziz içinden geçeni söylemiş bence sadece, tff'nin bu kadar saçma bir şeye izin vereceğini sanmıyorum zaten. ama aziz'in bunu bu kadar doğal şekilde düşünebilmesi bile insanları çıldırtmaya yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kameraman görevden alındı deniyor, ne kadar doğru bilmiyorum. tipik ortalık karışsın goy goyu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Başlıktaki GS'li noksanlığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 o at gözlüğünü en az takan biziz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 said: Arena'da şampiyonluk turu atacak he Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra oynamak istese bile derbiyi,bizim yönetim kabul etmez merak etmeyin.Sonuçta ertelenen maçın diğer ayağı biziz.Aziz efendi geçecek o işleri,adam bomba istihbaratından sonra ellerini ovup sevinmediyse ben birşey bilmiyorum.Ülkenin durumu,yaşanan olaylar umrunda değil Aziz'in.Başarı için tüm etik değerleri ayaklar altına alacak bir kişiliği var.Kulubü her puan kaybettiği maçtan sonra dikkat edin gündemi değiştirmeye uğraşır,Fenerbahçe taraftarının tepkisini alıp başka yerlere kaydırıyor,yerini sağlamlaştırıyor.Tayyip Erdoğan taktiği kaos'tan beslenme durumu.Sene sonu şampiyonluk gitsin uefa-tazminat-3 temmuz konulu şok basın toplantılarına başlar adam işi çözmüş.Beşiktaş şampiyonluğu biraz istiyorsa ortalığı ayağa kaldırır şu son video'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kaldirin abi dunyayi ayaga. biraz daha aglarsaniz zaten kiyi bolgeleri sular altinda kalacak, o zaman 2 sampiyonluk daha verirler 3. yildizi da takarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 tüm fenerlilere soruyorum. bunu çekeceğimize bjk şampiyon olsun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 olsun zaten ya, yoksa herifler canli bomba olarak stadlara gidip mac oynatmamaya falan baslatacaklar sirf aksini ispatlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Harbiden ya. AHAHAHAHAHAAH bu adamlara ağladılar diye 2 şampiyonluk 1 yıldız hediye edilmedi mi? Adamlar yıldızlı ağlıyolar resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 buna bile ağlıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 galatasaraylıların ve galatasarayın gözünü seveyim, bir an önce toparlasınlar. çimde uğurböceği gezse bjk etkileniyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 valla ben fener'in 4. yıldızı almasını istiyorum. şu adamlar sevineceğine aziz başkanımın yüzü gülsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Uzun yıllardan sonra ilk defa futbol oynayabilen bir takımları var, ilk defa şampiyon olmaya bu kadar yakınlar, 6-7 senede bir denk geliyo işte kaçırmamak için çabalıyorlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Ben bi Gsli olarak, bu yıl fb şampiyon olsun istiyorum. Zira şampiyonluk ihtimalimiz yok bizim şu anda. Bu kasımpaşaspordan bi tık yukarda olan basit İstanbul takımının havaları hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 kasımpaşa 37 puan galatarasaray 39 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 son 10 seneki puanları da koysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 bir tutam da şike koyayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 zaten kimin kaç tane tertemiz şampiyonluğu var araştırması yapılsa tek yıldıza düşer renkli takımlar bizim beş olur falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Kasımpaşa son 20 yılda ki şampiyonluk sayısı; 0. beşiktaş son 20 yılda ki şampiyonluk sayısı; 2. Bursanın da 1 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar