Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

http://www.futbolarena.com/detay/fenerbahce/219777/80/fenerbahcenin-penalti-ozlemi.html

hakkımız olan penaltıları alsak, şu an farkı çoktan açmıştık belki de.böyle varsayımlarla düşünürsek sonu gelmez.hakeden kazanıyor zaten şampiyonluğu.

biraz objektif olursan pereira ve mahmutun bize penaltı verilmiyo açıklamaları da ağlama.
ha ondan sonra ard arda 4, 5 maç penaltı kullandınız diye hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş taraftarı ile mi tartışıyorsunuz. forumdaki temsilcileri bile yıllardır her maç orta sahada yanlış verilen bir taç kararına bile sayfalarca ağlayan adamlar.

bunlar sinan engin yıldırım demirörenin evlatları. televizyonda o kadar ağladılarki yıllarca. gerçekten hakemlerin ve federasyonun işi gücü yok sadece beşiktaş'ı bitirmeye odaklı çalıştığını düşünüyorlar.

ulan federasyon başkanı demirören iken ben olsam utanırım ağlamaya. hani yarın öbürgin fatih terim başkan olsa çıkıp galatasaraylıların hakkımız yeniyor demesi ne kadar komik olursa sizde yıllardır o kadar komiksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlılar bu işin 'ağlamadan' olmayacağını anladı. bu sezon da teknik direktör, kadro ve stat iyi gidince takım da lig standartlarına göre iyi oynayınca şampiyonluğu kaçırmak istemiyorlar. statta kupayı kaldırmak istiyorlar. bu nedenle her olay çok yakından takip ediliyor ve bu gibi durumlarda tepki oldukça fazla oluyor.

fenerbahçeliler ise hakemlerin ve federasyonunun ciddi ciddi süper tarafsız olduğunda direterek komik duruma düşüyorlar ve bunu sürekli 'ağlamayın' çerçevesinde üzerlerinden atıyorlar. aziz'in özellikle hakemler üzerinde dolaylı ya da dolaysız etkisinin olmadığını iddaa etmek evet oldukça komik, braga maçındaki hatalar sonrası (ki sadece beşiktaş'a değil, ligde birçok takıma bu 'hatalar' sıkça yapılıyor) oyuncuların davranışları zaten fenerbahçe takımına ligde geçilen iltiması tek başına açıklıyor. aziz'in uefa'da lobi olarak belirttiği şey kötü bir şey değil aslında ama bunu türkiye gibi yolsuzluğun bokunun çıkmış olduğu bir yere uyarlanması elbette karışıklık yaratıyor.

şu videoda aziz içinden geçeni söylemiş bence sadece, tff'nin bu kadar saçma bir şeye izin vereceğini sanmıyorum zaten. ama aziz'in bunu bu kadar doğal şekilde düşünebilmesi bile insanları çıldırtmaya yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arena'da şampiyonluk turu atacak he Fenerbahçe Fenerbahçe Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra oynamak istese bile derbiyi,bizim yönetim kabul etmez merak etmeyin.Sonuçta ertelenen maçın diğer ayağı biziz.Aziz efendi geçecek o işleri,adam bomba istihbaratından sonra ellerini ovup sevinmediyse ben birşey bilmiyorum.Ülkenin durumu,yaşanan olaylar umrunda değil Aziz'in.Başarı için tüm etik değerleri ayaklar altına alacak bir kişiliği var.Kulubü her puan kaybettiği maçtan sonra dikkat edin gündemi değiştirmeye uğraşır,Fenerbahçe taraftarının tepkisini alıp başka yerlere kaydırıyor,yerini sağlamlaştırıyor.Tayyip Erdoğan taktiği kaos'tan beslenme durumu.Sene sonu şampiyonluk gitsin uefa-tazminat-3 temmuz konulu şok basın toplantılarına başlar adam işi çözmüş.Beşiktaş şampiyonluğu biraz istiyorsa ortalığı ayağa kaldırır şu son video'dan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...