WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 selam, ptesi vize için başvuru yapmıştım, tarihi 18 mart yazdım fakat 17 sinde gitmem gerekiyor, muhtemelen yarın pasaport gelecek ama baya stres yaptım, genelde 2 gun once başlatıyorlar vizeyi ama, nolur fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Bizimki 2 hafta once mi ne baslamisti ya cok sknti olcgni sanmiyorum. Zaten boylr durumlar icin erken baslatiyorlar birkac gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Hollanda'dan hiç almadım, Almanya bana yazdığım tarihte başlattı son bir iki sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 yani tam o gün başlatırlarsa konsolosluktan yazı vs ile hiç bi türlü gidemem heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 çocuk oyuncağı mı bu derler, ama erken başlatırlar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 pazartesi dediğin bu pazartesi mi? (14) yaptığın başvuru 17'sine yetişcek mi peki? onu düşündün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 orange carpet la başvuru 3 güne çıkar dediler ama bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 benim hollanda vizesi 1 gün önce başlamıştı galiba. ama bi kere polonya'dan aldığımda direkt günü gününe vermişlerdi diye hatırlıyorum. gidip havaalanında 1 gün yatarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 türkiyeden nasıl çıkıcaz :d ööf bi de 19 mart yazdıysam tam facia :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 abi yanlız nasıl başvuru yapıyorsunuz onu anlamıyorum. verdiğim evrağı formu falan 10393409 kere kontrol ediyorum ben. hayatımın hiç bir alanında bir işe bu kadar özen göstermemiştim. aman red yemiyeyim diye ömrümü tükettim anasını satim fasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ya orange carpet olunca sallamadım pek belge vs de istemiyorlar, 18 veya 19 unda gidecektim, forma ya 18 ya 19 yazdım pek düşünmemiştim, sözde ama 17 si olunca şimdi kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 17 sinde uç, 18ine kadar ortak alanda oyalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 burdan çıkış yapabiliyor muyum 1 gun once, arkadaş da şimdi ne zaman onaylanırsa o zaman başlar dedi English:Processed application has been sent to the Netherlands Visa Operations Centre on 3/16/2016. Turkish:Tamamlanmış başvuru 3/16/2016 tarihinde Hollanda Vize Operasyon Merkezine ulaşmıştır. şimdi almaya gidiyorum pasaportu bakalım 17 sinde başlatmışlardır en geç umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 schiphol de kutu kola 5 oyro kolay gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 tek sikinti ucaga giriste kontrol ederlerse olabilir, diger turlu pasaport polisine lounge'da takilacagim yarina kadar falan diyebilirsin, yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ha gozu tutmadiysa 1 gun onceden ne ayak terorist misin gel bakiyim diye butun ic organlarini da kontrol edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 orangecarpet'sa sıkıntı olmaz, erken başlatırlar genelde. tek problem çok son anda başvurmuş olman, belki o yüzden, küçük bi ihtimal ama bi de bu tip durumlarda konsolosluğu arayıp durumu anlatırsan zamanında, gerekirse ek evrak gönderip bilgilendirmende fayda var vizen problemliyse tr'den çıkman için bir problem yok ama klm falan uççaksan muhtemelen almazlar seni uçağa. thy, pegasus falansa ikna edersin veya dikkat etmezler vizene karşı havaalanında da göçmenlik ofisine gidersin ama 1 günde anca çözülür zaten işler, gece 12'de girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 tamam aldım pasaportu 17 sinde başlatmışlar ggbb :d klm den almıştım ya bileti. 100tl ye geldi. hollandanın pegasusu mu bu nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 abi klm ye hollandanın pegasusu diyerek hollandaya girme hakkını az önce kaybettin... üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 klm iyidir, thy sınıfı denebilir heralde airfrance ile aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 az biraz bekleseydin haziranda türklere shengen kalkıyor diyorlar. Uçağa atlayıp, berlin e inip biramızı içip dönebilecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 star alliance üyesi klm. biriken milleri buradan da kullanabiliyorsun thy ile birbirlerine aktarmalı uçuş bile paslıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 WaNTeD said: tamam aldım pasaportu 17 sinde başlatmışlar ggbb :d klm den almıştım ya bileti. 100tl ye geldi. hollandanın pegasusu mu bu nası Nasil ya. Ben ocak ayindan nisan ayina aldim 350ye geldi bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Dragonfire said: star alliance üyesi klm. biriken milleri buradan da kullanabiliyorsun thy ile birbirlerine aktarmalı uçuş bile paslıyorlar. neye dayanarak bunu dedin merak ediyorum klm star alliance'da değil, skyteam'de (flying blue) thy ile aktarmalı uçuş paslamıyorlar, pegasus ile akatarma yapıyorlar lufthansa ile karıştırdın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Phyx said: WaNTeD said: tamam aldım pasaportu 17 sinde başlatmışlar ggbb :d klm den almıştım ya bileti. 100tl ye geldi. hollandanın pegasusu mu bu nası Nasil ya. Ben ocak ayindan nisan ayina aldim 350ye geldi bilet tek gidiştir ya 100. ben ekim ayından mayısa aldım 375 e geldi ultra ekonomik sınıf. su bile vermeyecekler sanırım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar