Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Adamlar tekerleği baştan icat etmişler... https://www.youtube.com/watch?v=oSFYwDDVgac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bide çemberlisini yapmışlar... https://www.youtube.com/watch?v=41ojd6DZVLc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 iyi güzel hoş da gücü nasıl aktarıyorlar tekerleğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Maglev trenlerindeki sistemi kullanıyor diye yazmışlar, mıknatıslarla, işyeri çoğu siteyi açmıyor tam açıklamasını arıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 icat etmemişler böyle bişi olsa güzel olur demişler sadece. yatırımcılara göz boyama, bi nevi kickstarter videosu. manyetik olarak o kadar kuvveti dengeleyeceklerini sanmıyorum şu an. zaten şöyle demişler yani said: Eagle-360 is our vision for a tire for the long-term future eh ben de uçan araba bekliyorum gelecekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Selam, Manyetik olarak aracın ağırlığını 4 teker üstünde tutmakta bir şey yok. Sağlam bir elektronik ve tasarım ile tekerleği güzel döndürebilirler de. Lakin gereken enerjiyi araçta nasıl tutacaklar :( Akü teknolojisinin oldukça yol katetmesi gerekli daha. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bir de fren sorunu var. Manyetik fren falan olsa...Arabayı acil durumda ne kadar kısa mesafede durdurabilir acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yapcaklarinda dusunurler hepsini merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Selam, Frenlemeyi gayet güzel yapar, ondan şüphem yok. Sonuçta olay lastiğin frenleme anında göstereceği sürtünme direncine bakar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 lastiğin manyetik alanla bağlandığı teknolojinin olduğu gün herhalde uçan araba çoktan yapılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar