Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat dikişi


sadman

Öne çıkan mesajlar

Update edelim. Namessar ve dana'nın dediği gibi o bez sadece tampon amaçlı dışarıdan dikişlere tutturulmuş, içeri giren bi kısım yok. Hafta sonu onu dikişlerden ayırıp yeni tampon taktı bantlı falan, zaten lap diye düştü o bez dikişlerden ayrılınca. Bugün de dikişleri alındı tamamen.

Sadece içerde bi sertlik var şuanda. İç dikişlerden dolayı olduğunu söyledi doktor. Ama ben hala içerde bişey var diye düşünüyorum istemsizce.

İç dikişler öyle sertlik yapar mı ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

estetik dikis o. bir sure sonra eriyerek yokolacak. hayvanin baktiginda karninda disaridan iz de gormeyeceksin.

elle dokunmamani oneririm.

karninda bir seyler unutsaydi su ana kadar anlamistin zaten. acil servislik olurdunuz. baya bir gun olmus dis dikisi aldigina gore. sorun oldugunu sanmiyorum.

bu arada benimkisi narkoz sonrasi 3 gun yemek yememisti. 2 gun bir sey icmedi. (zorla icirmemek gerekiyor, kusma refleksi var ilk 24 saat) asil endisem 7-8 gun buyuk tuvalete cikmamisti, ciksin diye siringa ile zeytinyagi iciriyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Yeni konu acmadan burdan sorayim dedim.

Bizim disi kedilerden biri bugun ameliyat oldu. Dikisler ayni bu topicteki ilk mesajdaki gibi alttaki asil dikislerin ustune ikinci kat gazli bezli dikis.

Simdi asil sikinti su. Yakalik takamiyoruz rahat durmuyor cikariyor aninda. Su kucuk kopekler icin olan kazaklardan aldik gidirelim yalamasin diye ama onu da cikarmayi basardi. Simdilik uyuyor yalamaya falan calismadi pek ama rahat durmayacak yani biliyorum ugrasacak o dikislerle kendine gelince.

Alternatif cozum onerisi olan var mi veteriner patilerden yada daha onceden tecrubesi olanlardan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...