Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahları mail okumak

Xaero

Öne çıkan mesajlar

sabah niye çok mail geliyor olm size, ne biçim işlerde çalışıyorsunuz?
bunu atanlar gece mi atıyor?
sabah 7'de yaranmak için işe erken gelip çalıştığını göstermek için mi atıyor?

bana mail içeriklerini ve gönderildiği saatleri örnekleyebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

sabah niye çok mail geliyor olm size, ne biçim işlerde çalışıyorsunuz?
bunu atanlar gece mi atıyor?
sabah 7'de yaranmak için işe erken gelip çalıştığını göstermek için mi atıyor?

bana mail içeriklerini ve gönderildiği saatleri örnekleyebilir misiniz?

Genel olarak maillere cevap verince iş karışıyor zaten cevap üstüne cevap derken boka sarıyor gibi. İstanbuldan calıstıgım cogu firma sabah 7 iş başı yapıyor ve akşamda 4 gibi mesai bitiriyorlar. Sanırım bi çoğu şirkette işleri toparlayıp aksamda evden mail olayına girişiyorlar.

Sanırım bi çözüm yok böyle devam :D
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

saat beşten sonra yatana kadar arada bakıyorum, yattığım saatle, sabah ilk baktığım saat arasında (8-9 arası) mail atan olmuyor zaten, normal insanlar olarak.

İşte bizdekiler bakmıyor amk herifler whatsapp gibi kullanıyorlar mail olayını yarının planları bile bazen mail üstünden dönüyor. Herkesin elinde bi terminal yazıyor kafasına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

siz hiç kötü CRM programı kullandınız mı? 6 kişi kullanıyoruz programı.
hayatttan tiksiniyosun. açıyorum bilgisayarı sabah. 20-30 mail gelmiş diyelim.

her birini cevaplamam 10-15 dakika sürüyor bazen. programa gir contactla meçle kodunu koy geri at falan derken.

benimde her sabah ciddi vaktimi alıyor mail cevaplamak bu sebepten. yoksa yarım saatte biter aslında fokuslasam sadece cevap vermeye. ama yok onu ekle yok task at yok bilmemne. allah kimseye kötü crm programı vermesin amin.
Sosyal ağlarda paylaş

CRM sistemini kurarken aynını ben yapmıştım, sonra silkerler böyle düzeni deyip outlook'a döndüm asdasd. outlookla köylü olarak yapman 5 kat falan daha hızlı.

euromessage'a mail atıyorum, her mailde bir şeyleri birleştirmeye uğraşıyorlar. 3 mail yazışma oluyor, 9 mail düzenleme asdhıuasdha
Sosyal ağlarda paylaş

abi leadden alıp offera kadar getirip satışa devrediyorum. hatta küçük müşterilere satışta da destek olmaya başladım.

o yüzden task ataman gerekiyo bide herşeyi görmesi gerekiyo satış ekibinin.
crm'ı bırakma şansımız yok doğal olarak.

bide mesela biri contact giriyo opportunity olarak beni assignlıyo falan. outlookla olacak iş değil gerçekten.

ama hakkaten sinir bozucu yani mail geliyo cevap atıcan otuz saat crm'e girmekle uğraşıyosun herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

mail ve yazım kültürü orumadığından trafik yaşıyorsunuz. Bunun için şirket içine slack yada trello kullanın.
Ayrıca her mailin 1 muhattabı olmalı. 1 kişi cevaplamalı. böyle yaparsanız o saçma trafikte olmuyor.
Tek muhattab sen isen ve sana 30 mail geliyorsa yetemiyorsun işe yanına yardımcı lazım demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...